Staketet i detalj

Pappa har fräst lite i brädorna. Visste i inte att det kunde bli snyggare.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/104957/images/2012/pic_207308544.jpg" class="image">


Tisdag

Imorse kom pappa lagom tills Jeff skulle till dagis, han fick föra -tack :) sen kom pappa tillbaka o även gullesyster kom på kaffe. Sen sku syrran på 2nd handrunda, och eftersom jag började jobba först kl.14 hakade jag på. Provade lite kläder. Korsett på Emmaus:


Midsommar

 

Vi (jag & barnen, Chrille skulle till Arken han) firade hos Robbe och Sandra i Lumparland. Familjärt och mysigt med god mat, hundar, ungar och lite gott att dricka, bastu & baljbadande var ett måste. Vädret var underbart, som säkert på alla andra ställen runtom i landet.
'
image description
Underbara vackra midsommar Li
'
image description
Underbara vackra jag
´
image description
Underbara vackra människor runt vacker midsommarstång
'
image description
'
MIDSOMMARAFTON
Jag gick "tidigt" i säng, redan kl. ett kände jag att jag inte var helt hundra. Jag fick lixom inte i femmans växel, vilket inte brukar vara något problem för mig. Halv två var jag under täcket. Kl. sex vaknade jag av att min mage bubblade och pratade massor, och jag visste inte om jag skulle våga dra en fis eller ej. Jag kände trycket i tarmen, så jag travade ut till utedasset och där exploderade allt ut i byttan, och där satt jag med sprutskit och magont i en halvtimme. Upp på vinden och somnade om, och sen pågick samma resa hela dagen, dajjariia, säger jag bara. Fan va jobbigt.
'
MIDSOMMARDAGEN
Så ingen lördagsfylla för mig (skönt). Kröp i säng med barnen kl. 21 medans pappan var ute på andra dagens svir (äntligen).

 

 


Mera staket

Hoh ho, jag blir helt varm. F I T T A N N va snyggt d blir. Förmodligen stans snyggaste.
'
Pappa bara jobbar o jobbar. Inte idag dock i regnet.

image description

 


Jag har pyspunka

Jag har ju två barn jag. Som navelsträngarna växt ut på. Oj då.
-mamma e bäst, mamma åå mamma jag är aldrig dum mot dig, mamma jag älskar dig, mamma MAMMA MAMMAAA!!! Men va i helvitte, det var inga nå jungfrufödslar, ni har en pappa åxå -hallåå.
'
Men dom e så rara ändå, fast munnen går i ett, fast Li 8 år måst ha koll på mig när jag skiter, fast Jeff nåjsar att han vill somna i vårt rum varje kväll -på mammas sida.
'
De har varit för mycket med mig och för lite med far sin, åtgärdas sakta men säkert, innan man får punka. Men jag har börjat med små hemliga knep, för att få lite egentid. Älskar mina knep.
'
Skulle aldrig klara mig utan dom (mer än sisådär 2 veckor). DARLINGS.

 

 


Japph d händer grejer

Fan va d kommer bli snykkt!


Staket !?

Jag är så glad, för nu har staketbygget mot hotellsidan satt igång. Pappa är arbetsledare så d går undan. Det ska bli skönt - S K Ö N T !! Skönt att vara avskärmad från den där oattraktiva bilparkeringen och alla bilturister med tomgångskörning och resväskor, samt alla glada ungdomar som bor där under höst- och vårterminen.

Plintarna är gjutna och idag kom virket. Hallelujah!


Fredagsaktiviteten

Ooo ha ju glömt att jag var på ett barnfritt (från egna glin) dygn i helgen. Kusin Sandra hade lite tjejttäff med gårdsplanering. Underbart väder i underbart sällskap ute på Hemlunds i Lumparland. Konceptet var "garden brainstorming" och hon bjöd in sina vänner med trädgårdsintresse och gröna fingrar för att planera Hemlunds gård.
'
Jag gick under kategorin "övrigt". Där ingick diskning, barnvakteriet och slappa med en öl i hand tills jag fick en uppgift. Jag fick även fylla på ved i vildmarksbadet. Det var kul. Asså en helt underbar dag. Älskar det där stället. Sist i säng var man som vanligt och säkert fick jag oxå i mig mest alkohol av alla. Att man alltid vinner.
'


Vattenballonger

Li, Jeff och Kim hade vattenkrig ikväll. Iskalltvatten. Iskallt ute. Får se nu om Jeffs hosta blev bättre av s här. Men kul hade dom.


Full rulle!

Famous är stabil, trygg och otroligt söt. Hon har sovit utan ett pip inatt, fram till halv nio imorse. Det går i 120 knyck så fort hon är vaken. Sen däckar hon en par timmar. Fullt sjå att hålla ögonen på, men det är ljuvligt.


Världens lyckligaste

Nu är vi hundägare igen!! Har varit t/r med Eckerö o hämtat en dvärgtax. Uppfödaren kom till terminalen med valpen, som heter Spot on Famous. Barnen visste inget. Jag sa till Li att vi skulle göra en överraskning. Och berättade först när vi parkerade bilen i hamnen i Berghamn. Hon vart så glad, hon grät helt hysteriskt. Vet inte hur många gånger hon sade tack på 45 minuter.

Påväg till färjan pratade hon om att hon grät igår, för att hon saknade Bianco så mycket. Bianco var 2 år då Li föddes, hon har haft Bianco vid sin sida, i sin säng varje natt. Hon har inte varit sig själv sedan vi måsta ta bort Bianco. Har svårt att somna i sin tomma säng, ingen att göra trix med.

Nu är hennes hål fyllt igen :) Välkommen Famous!


Sugen

Nu har jag forskat igen. Det finns TVÅ dvärgtax tikar för leverans just nu i Sverige. De kostar 13.000 kronor. Li har sparat hundpengar sedan vi måsta ta bort Bianco. Vi har ett bra startkapital, men 1450 euro...D e mycket att skita fram d. Men vi vill ju ha en valp. Det är nära nu, kanske denna fröken flyttar hem till oss :)


Beach 2012

Från naveln och uppåt ser det ut som om jag skulle ha gått på gym fler gånger än den gång jag gått i vår. Men skenet bedrar, allt fett har nämligen trillat ner.
'
l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l
l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l
l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l
l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
'
och så har ni ryggflärret varsågoda:
Fan va dålig bild, byxorna är dessutom uppknäppta för att det inte ska välla så mycket. Vi tog spännarbilder hela familjen häromdan, o då försökte jag dölja så mycket som möjligt o knäppte upp så spänningen skulle lätta. Men ni skulle se, vågar nog inte publicera hur det egentligen ser ut under t-shirten...behöver en korsett, eller eventuellt en liten sugmaskin som kommer åt det där. Hahaha, NOOT NAAJS ÄT ÅÅL. I våran familj så fyller Chrille kvoten med sina 4 ggr träning i veckan. Jag har helt enkelt inte tid. Bra ursäkt. Alltid lika härligt att få skylla på nån annan. Det är alltså CHRILLES fel att jag har ryggfläsk.

Varnar känsliga !!

Sånt här har jag pysslat med i helgen. Jeff drog ut en låda i Lis rum och fick syn på hennes ENORMA samling toapappersrullar. Han gjorde gulliga minen så gav hon honom start till en egen samling, 5 st egna.
'
Sen fick han väl smak på d där med toarullar o rulla av allt papper från en rulle o spolade ner. D vart stock, men det visste inte vi. Så tjolahopp när Tessa drog morgonkorven på stocket och spolade. SAAATAAN !! Men jag lämnade allt elände o for på jobb jag. I hopp om att nån fixat d när jag kom hem. -nää. Så d va bara att agera fastighetsskötare.
'
Helvete va d va asigt när korven löst upp sig bland allt papper. Men d va ju min egen skit o inte nån annans thank god.


Jäla skiit

Jaha, då har man just skitit så det bränner i krysset. Hatar när det händer. Annars så har jag nyss kommit hem från sushilunch med Dannströmskan. Gott!! Om en timme nalkas jobb. Dividerar vad jag ska göra fram tills dess.


Kvällspyssel

Medans jag lagar "nötblandning för snälla mammor" så belönar jag mig med en goder kall alkoholfri öl :)


Jeffs teckning

Gulligt.
Ni ser väl att det är en monstertruck som hoppar över mindre monstertruckar.

Det är inte Jeff dom skrivit.


RSS 2.0