Dieten

Nu har jag varit duktig hela september o följt den strikta dieten. Den passar inte mig så bra, få jag inte har möjlighet att äta ett visst klockslag när jag har kunder i butiken. Men jag har gått ner 1,5 kg (väger nu 61,2) och några cm hör och där. Jag har som mål att ligga på ca 60 kg, inkl mer muskler. Men jag skyndar långsamt är ingen superdeffare, finns annat dom överväger vardagen. Ids inte stressa iväg på ett pass om tiden stramar. 

Blir väl som i fjol, vältränad till jul och därefter har man tröttnat och blir lagom flärrig till sommaren. :)

Ni får ingen bild. Även om det syns lite resultat .

Att sömn kan va så viktigt

Hittade ett opublicerat inlägg som är 6 år gammalt , fniss:

Efter ännu en hård natt har jag tagit mig ur sängen och klätt på mig, vaskat plytet med iskallt vatten och lyssnar på friden. Li och hennes far glömde nämligen den heliga björnen Elis på dagis i onsdags, och även fast accepterade substitut valts ut till natten drömmer och gnyr hon om den där platta, nötta björnen. Igår skulle jag gå och och lägga mig "i tid" för en gångs skull (dvs innan halv två), så jag kröp under täcket redan vid tolv, trött, slut och varje gång jag höll på att somna hände ngt.

-Ena gången började cd-luckan i datan banka på dörren i databordet inifrån, eftersom jag höll på att bränna en film och den var klar, men dörren var fast, så den for in och ut och dunkade på trädörren tills jag insåg att det inte var Li som höll på med nåt.
-De resterande ljuden som kom var tionde minut fram till halv tre, var från en  olycklig liten tjej. Jag vart helt tokig av trötthet och nerverna höll på att brista. Jag övervägde att ta upp henne ur sängen, avreagera mig och dammsuga lägenheten, som jag inte hade hunnit med tidigare på dan. Till slut hittade jag mina öronproppar, tryckte in dom så långt jag kunde, och kunde somna...till 9.30. Jag lär klara mig på denna sömn idag. Men just då var det så jobbigt, tänk hur man kan vara på gränsen att bli tokig och ringa Grelle av lite trötthet.

Nu sitter fröken glad och nöjd i soffan och förklarar flinande för mig att "inatt vart du förbannad". Gulle. D va då d. Inga numer. Nu väntar vi på mobbo Robban som ska komma hit från båten.

Vår bästa


Denna annons som vi hade i annonsnytt nyligen är vår bästa annons ever. Så jävla rolig. Slim-in linnet jag har på mig är beroendeframkallande o finns även i vitt. Pippitröjorna är klassiska som vi försöker ha inne av hela tiden. Men håll med om att msn blir glad när man ser denna bild :)

Vecka/vecka

Jag har funderat på det där med separerade föräldrar, hur de delar upp barnen. Vissa måste gå så långt som till rätten. Men tack och lov så försöker de flesta fixa det på egen hand. Det måste vara svårt. Oftast är man kanske inte bästisar vid en separation och så ska man ta itu med hur man ska ha barnen.

Min åsikt (om barnen/barnet är stort nog och inte fortfarande ammar), så är båda föräldrarna berättigade till lika mycket tid med barnet vardera. Jag förstår faktiskt inte hur det blir 10/14,om båda vill ha 7/7. I många fall anser mamman att hon ska ha 10 dagar och pappan får endast långweekend i sin roll som far. ORÄTTVIST!. Mot både barnet och pappan.

Barnet har rätt till lika mycket tid med båda sina föräldrar om båda vill och har möjlighet till det. Den ena parten (ursäkta att jag skriver att det är pappan som ofta får 4 dagar, men det är sällan det är tvärt om, att mamman har långweekend och pappan 10 dar).

Jag finner ingen förklaring till hur systemen blir på det här viset. Vill inte pappan ta strid, dvs tvingas gå via rätten för att få sin vilja igenom? Eller vad är det frågan om? "åå jag skulle aldrig klara mig en vecka utan att träffa Casper". Nähä, men pappan ska sakna så det tar ont, o räkna dagarna tills han får träffa sin lille son??? Och för att inte prata om barnet, vem tycker det är rättvist att endast få träffa sin ena förälder 8 dagar per månad...

Skulle jag hamna i samma sits, så skulle det aldrig falla mig in att börja strida om vem som ska ha hur länge, lika för båda PUNKT.Hur kan det i dagens samhälle bli på detta vis? Det gör mig faktiskt lite sur.

Experiment

Idag slängde jag ner lite ett och annat i mixbyttan o mixade slätt. Det vart så förbenat gott och mättande. Ingredienserna var:
En avokado, två citroner, en lime, babyspenat, en stor näve cachewnötter. Fyll på med vatten om det blir för tjockt/surt. Denna blev tjock som mousse så jag åt med sked. Vart så satans mätt!Dag 17

September går bra bara.

Startvikt 62,7 kg

Dag 17: 62 kg

Tränar ordentligt minst 2 ggr i veckan, och försöker promenera 2-3 ggr i veckan. Dieten jag kör får mig trött vissa dagar. Men idag är HÖGKALORIDAG :) har ätit reissu mies till frukost o fyfan va gott d va.

Nu lite soffslapp


KvalitetsREA

Tjena, idag har man varit på jobb. Söndagsjobb. Det var inte igår. Men d va kul, o gu va folk det var i farten denna söndag då det anordnades KVALITETSREA i stan. Vi har ju fortfarande -60% på stort urval kläder och skor i gamla Sofia lokalen. Det kryllade av folk där, mycket roligt att det minskar på vårat överflödiga lager av kläder.
 
Vi har mycket nyheter och folk har redan i en månads tid köpt vinteroveraller, och våran första leverans är nästan slut. Men det kommer mer. Vi trivs så bra i våran nya lokal, som är dubbelt större än den förra.
 
Ni har väl inte missat våran annons som var i fredagens annonsnytt, asgarv, det är våran bästa annons ever, och vi har fått mycket god respons på den. Det gäller att bjuuda på sig själva barra, hahaha.

Igår bokade jag 2 veckor Thailandsresa över jul&nyår. Bangtao är resmålet, 9 pers i år igen. Känns inte helt fel.


Rocka!

Igår var jag till Ångbåtsbryggan och lyssnade på Farbror Fläsk -NYKTER. D gick bra, och några lättöl senare började man bete sig som det andra folket som var där. Dock något däst o svullen sv. Ölen.
'
Sista låtarna rockade vi loss. Jag kom hem lite före ett, trött som fan o säckade i sängen med TVn på, händer sällan.
'
Idag kände jag för ansiktsmask och peeling.


Jag surfar

Om jag surfar resor så serverar Chrille mig proteinrik mat. Tummen upp, mer sånt!


Vecka 2

Det märks inte nånstans förstådd att man tränar o äter nyttigt, d ha ju bara gått en vecka. Är däremot inte liika trög om morgnarna. Men fortfarande morgontrött. Dagtid får jag tröttsvackor i o m att ja int äter kolhydrater.
'
Försöker göra någon sorts träning alla dar, men blir ibland bara en 20 min promenix me hunden. Försöker med minst 2 ordentliga träningspass i veckan.
'
Målet är en fastare kropp, inte så mycket större muskler, men lite starkare vill jag bli, o få igång flåset.
'
Vi får se hur d går. Stay tuned :)


Superduper hälsomånad

Då är vita september här. Precis i tid innan levern skrumpna ihop. Undrar om jag varit helt vit mer än 3-4 dar sen maj, alltid varit nån öl, eller nåt glas vin, ibland en fylla ibland rejälare fylla. Men roligare sommar är svår att klå.
'
Nu gäller inge alkohol alls. Inte ett bloss. Har ej tränat sen april. Nu kör jag sträng diet med Vemma Bodê Burn program + träning. Idag är dag 6 och det har gått över förväntan. Nu ska jag bli fastare i kroppen, tappa 2 kilo fett och få igång flåset. Mina stackars organ ska få vila.
'
Ingen eller inget kan få mig att bryta detta. För jag vill det här. Ikväll, fredag, Fångarna på fortet. Då brukar jag trycka i mig en påse ostbågar o dricka öl. I september blir det inte så. Kvällsmålet blev då: Rostade solros- och pumpafrön med salt och chilikrydda, tog lite kvark o blandade ner vitlök o salt, dippade morötter i det. Gott och nyttigt (men ostbågar o öl e tammefaan oslagbart). Men på söndag är det enligt programmet "skuldfri dag". Så ni vet vad jag gör på söndag kväll, jess ostbågar o Buckler (alkoholfri öl).


RSS 2.0