Kom ihåg pappa!

F A R S D A G  14 nov! !
   
 

Detta var ju skitpoppis, så jag måste göra en påminnelse för de som missat  =)  Man kan beställa t.o.m måndag. Örngottet och skärpet finns bara som pappa, inte som farfar och morfar. Och så har vi ju svarta stödstrumpor för far såklart! Men de har vi inne hela tiden, så det är ingen beställningsvara.

Nu ska jag belöna mig och min MMA-trasade kropp med en kall BJÖRN och chips, YAMMY!


Desperate Housewifes

Vet någon var man kan se Desperate Housewifes säsong 7? Nu nattiii. Familia imorrn,´kuuul


Ett stycke thaiboxträning

Onsdagens thaiboxpass avklarat. Ulle, min boxpartner fick sparras o vi vart triggade och hade svårt att kontrollera våra styrkor. Veva ikring lite hur som helst, härriguud. Skönt var det efteråt, nu har jag yksi sjuk fotled och så har jag, håll i er nu, DUSCHAT OCH TVÄTTAT HÅRET!!! 99% av gångerna så torkar svetten in o man sköljer bara av sig och tvättar sedan håret morgonen efter, såå jävla fräscht.

Nu sitter jag med Anki o gör lite beställningar, kanske jag oxå borde göra de då. Imorgon Dillenpass! Tjohooo.


Lovely kids

Imorse vart jag väckt 08.05 av en påklädd o pigg Li som sakta viskade "mamma, dax att stiga upp, det är överraskning på bordet". Fort som fan var man uppe i joggingkläderna och där stod den, kaffekoppen med nykokt vatten, tillsammans med Nescafé burken, sojamöjölk och socker, 2:a morgonen irad. "Jag gör det för att jag vet att du blir så glad...jag tycker om att göra dig stolt", säger hon. Asså min 6-åriga ängel dukar kaffe till sin morgontrötta mamma. Det är ju nästan straffbart, så sött är det.

Till på bordet fanns hennes nyrostade macka med smör och prickikorv på, en drickjoggis var till henne och Jeff. Jeffs favorit: Röd risifrutti och ett äpple till lillebror. Jag blir helt slut på henne. Man kan väl inte annat än bli ännu stoltare, för innerst inne vet jag att mycket av det här är tack vare mig. Hon är bäst i hela världen!

Jag har berättat åt Jeff att tomtenissarna nu har börjat arbeta flitigt med att ströva kring hus o knut för att se att barnen beter sig, så att de kan få många paket då tomten kommer på julen. "Ja skriker bara liite....iiii", immiterade han smått. Garv. Så nu vart d mutdax. Mutor o hot, det är grejer d! På så vis får man tydligen kaffe serverat nästan på sängen!


NYHETER!

Imorgon Tisdag kommer dessa varor att exponeras på Familia. Ett mycket litet parti har anlänt, så först till kvarn!


Denna SJUUUKT snygga dräkt kommer från Tribal Baby.



Dessa Ed Hardy produkter kommer vi förmodligen aldrig att få in igen, inte exakt samma färger som här, napparna kommer i andra färger, ej gul. O tror inte att de blir skyhöga priser heller faktiskt. Imorgon plockar jag upp dem!

Hard work

Nu närmar sig juletider och mycket jobb. Jag brukar ju kunna jobba 6-7 dagar i veckan i december vissa veckor på Dillen. I år kommer jag att hoppa in lite där också, men så har man ju även sin egen butik. Det brukar ju gå jättebra att jobba sådär mycket förutom att jag brukar få sjutton munsår när det närmar sig nyår. Får väl försöka förebygga det genom att smörja zovirax över hela käften så de inte kommer igenom.

Det ska bli jättekul att va på Dillen igen, har saknat pillet och plocket. På Familia så är det inte samma fart på. Där blir det mycket dataarbete på arbetstid, beställningar och andra måsten. Lite klädstäd, men inga påfyllnader som man ständigt gör på Dillen.

Ska till Dillen idag 13-20, och det hade jag lite glömt bort innan jag tittade i almanackan. För tillfället så har jag lilla Sandra här o nu ska ja föra dessa små busisar till parken. Tjingeling!


Hundvakt



Igår hade vi lilla Galina, 4 månader här hela dagen. Hon stadstränades lite och var så duktig så! Här är vi däckade matte, Bianco o Lina efter en dag på stan.

NYA PJUKKS!

Ja har köpt nya skor. Inte ofta jag satsar pengar på skor. Blir oftast nå Ellos för 39,50 men nu kunde jag inte hålla mig. LÄDERBITEN i Sittkoffs har fodrade, vattentäta Gore Tex basketskor i plommonfärg. SKITSNYGGA! O supersköna. Finns i svart oxå med nån röd rand på, tänkte ju på de först, men sen kom jag på att jag ALLTID köper svart eller vitt, så det fick bli plum! Nöjd!






Jag måsta ju testa dom igår då jag parkerade mitt i ett vattenkärr, så måsta jag kliva i och vattnet kom upp förbi den vita sulan, kallt kändes det men inte blött! Mina fjolårsskor från Ellos sipprar det in både under- och ovanifrån, sån skillnad, helnöjd, trots prislappen.


Ammeeh

Men no va d väl helvete va svårt d ska va att få detta hus uppstädat. Fattar ni att vi har fortfarande flyttgods som vi inte placerat ut, o vi ha bott här ett år. OMG! Snacka om LÅNG flyttkoma iallafall. Kanske höstens o julens hektiska tid som nystartad affärsinnehavare ger inspiration...kanske =)

Jag vart så jävla glad idag då jag pratade med två som jobbar i Sittkoffs om hur de skulle skaffa städerska, men att hon ena först hade måsta skrubba duschen med klor för att ens täckas ta dit en städerska, såå skönt att höra, det gjorde min dag gladare, att det finns andra svin än jag. Som inte prioriterar att skrubba kalkavlagringar o dammtorkning. Samma gäller här, ska nån städerska in här, måste man ju först göra en grundstädning, annars får man ju skämmas när byggdammet fortfarande gör sig påmint. Skönt att man inte är ensam  =)


Numera brunett! Å snygga gula tänder man har.


FARSDAGSTIPS!



Bebiströjan har vi ej inne i av rosa, men ni får gärna göra en beställning. Sen så tänkte vi köra lite farsdagstips på pappa, morfar och farfar t-shirts. Men då vill vi gärna att man gör en beställning så vi inte blir med en massa faffatröjor sen när farsdag är över. Tror de blir 23 EUR till kund. Gör er beställning i butik eller ring 12266 inom oktober så vi får hem till farsdag. Av syskontröjorna har vi inne en del, även bodys.


Smarta saker!

CheckMe bodys



Dessa bodys har 2 jättesmarta funktioner:
1, att man kan använda den i åtminstone 2 storlekar, för de har uppvikbara ärmar och 2 lägen i knäppningen i grenen. Men det bästa är nr. 2, en omlottlucka ovanför rumpan så man kan checka om det kommit kack, eller var det bara en prutt, utan att måsta dra ner brallorna o böka   =)  minns jag rätt så kostar den ca 20. Vi har inne av de långärmade, ej marinblå. Bara en liten beställning kom d förstås  ;) 

Snuza Halo

Och för alla oroliga föräldrar. Ett andningslarm man fäster i blöjan. Vad tycker ni om sånt? Vi har inte beställt in, men tror ni folk köper? Själv lånade vi ett andningslarm då Jeffen var liten och bara ville sova på mage från nyfödd, den gillade jag.


Igår

Ja igår var vi ju då på Barn & Babymässan till Stockholm. Vi fick många nya kontakter. Och vi kanske snart börjar sälja det populära barnvagnsmärket BABYJOGGER. Vad tror ni om det?


Denna vagn fäller man ihop med en hand, man kan alltså hålla babyn/barnet i famnen samtidigt. SMART!

Påvägen hem så hamna man lite i glaset och så vart jag och Anki bjudna till våra Kökarsgrannar på midnattskräftor. Fittit gott. Fattar bara inte att det tog ända till kl. 5 innan kräftkalaset var över.  Höhöhö, lyyte vimsig igen då.

Idag har vi haft öppet 12-15 och min superbästa chef stod i butiken, trots sen hemkomst inatt. Själv sov man till halv två, sen for jag och skruvade upp lagerhyllor till butiken. Har just sett på en Beckfilm med Chrille. Nu lite klädsurf, sen i säng!


Färga håret

Igår var jag till och färgade håret. Carro Anderson, jobbar på Locky för tillfället, var den som fick sätta medlet i håret. Vart skiitsnyggt. Då vamman mörk igen då. På bilden är håret blött.

Nu ska ja sova, för imorgon är det en heldag på Barn & Baby mässa i Kista, tänk om man slinter i fyllan pv hem med färjan, Ingenting är omöjligt. Och vi har en underbar Eleonor so ställer upp i kassan i butiken imorgon. INKÖÖP! Natti.


Istället för gummistövlar


CeLaVi neoprenstövlar

Vi har fått in såå fina vattentäta stövlar, som dessutom andas! De med mönster på finns i stl. 22-28 och sedan helsvarta från 29-35. Sjukt snygga, mjuka, sköna. De rosa stövlarna har svart lim som kommit ut längs med neoprendelen (det cerisefärgade) och yttermaterialet (det mönstrade), så det är en liten rand som syns, men som absolut inte stör funktionen på något vis, därför kostar de endast 31 EUR, de svarta kostar 44 EUR. Jag är så nyfiken på dessa stölvar, så jag ska ta hem till Jeff o ha honom som försökskanin.

Neopren:
Materialet är vattentätt, stötdämpande, värmeisolerande och oljebeständigt.



Andra fodrade skor o stövlar vi fått in är:

                         


Ja ha klippt mej!

O då menar jag KLIPPT. Inga bara toppa som ja brukar. Tack vare den trendiga frissan som pikade och frågade om jag FAKTISKT inte ville göra nåt liite roligare än toppa. OKKEJ DÅ  =)

Låång toffs, av uppklippningen. Annars har jag långt ännu (ha Vickimoa!)



BIG GOOD NIGHT

Dagisbesöket

Tömde mobilen och fann ju massa fina bilder från Daghemmet Söderhagen i Söderby då vi var o hälsade på min faster på hennes jobb. Inte alla dagisar som har en gammal snurrebåt på gården. Jeff sku ut o fiska...



Min Li

Bästaste Li.
Inte ens 7 år fyllda och är så otroligt duktig och ansvarsfull. Jag tror hon är ganska unik och duktig för sin ålder gällande självständighet. Imorse hade jag bråttom till frissan och skulle gå med henne till skolan först, men jag måsta lämna henne på norragatan, och det var inga problem. Jag frågade henne ikväll hur det hade känts (det var första gången hon fick gå själv). -Men vaddå,? ingenting. Ja barra tänkte jaha då går ja då, tralla lalla laa.
Så söt!

Övrigt i vardagen så är hon otroligt hjälpsam mellan sina lekar o stojigheter. Måste berömma o skryta lite  =)

-Hon gör fortfarande läxan på Kråkan
-Hon hjälper till att rasta hunden och tar upp bajset i påse
-Har klockan på ringning och stiger upp av den
-Fixar frukost själv, även till lillebror ifall han är sugen
-Fixar hela sin hygientvätt själv, sedan ca 1 år tillbaka, har även torkat sig i rumpan nog typ 1½ år, kanske två, minns inte riktigt, tidig var hon där oxå (så man själv sku slippa, haha)
-Lagar mat till Bianco, hunden alltså. Varje dag frågar hon om hon fått mat. Så inte en risk att hon skulle bli utan, lilla Bianco
-Hon går själv till Minimarket med lapp och handlar mat. Är det nåt hon inte hittar eller vet vad är så frågar hon personalen, och sedan skrivs det upp på vårat matkonto där och så har hon plussakortet med sig. Igår hade hon glömt att ta kasse, så hon hade tagit 3 tunna fruktpåsar vid kassan, ena hade brustit så grejerna for ut på trottoaren utanför Esplanad på Storagatan. -Men jag tänkte bara, jaha nu får jag nog plocka upp det här och gå fort hem innan nån annan går sönder. Sen gick jag jättefort och nu e jag jättetrött i axlarna, jag kommer nog ha träningsvärk imorgon!
-Bråkar inte med maten, äter det som serveras
-Hjälper mer än gärna sin mor. Älskar att göra mig stolt, jag är verkligen hennes idol, det ska man ta vara på sålänge det varar  =)
-Hon kan vara ensam hemma utan problem, kan ringa oss på mobilen om det är nåt


En annan viktig sak är att hon är otroligt trygg och orädd. Aldrig att hon skulle börja fantisera om nå farligheter hemma, komma till våran säng om nätterna, mörkrädd, det finns inga spöken, och mördare smyger inte heller omkring och är ute efter vår familj. Däremot har hon respekt för konstiga, okända människor. Det har vi lärt henne på resor, att man aldrig ska gå med någon annan utan att fråga oss om lov. Nu skrev jag bara gott o skryyt om henne, för det är hon värd! Min älskade dotter!



Ikväll så satt hon o käka kvällsmål, naken, så stiger hon plötsligt upp från stolen och säger -mamma o pappa titta! Så imiterar hon att hon går i högklackat på catwalken, så jävla snyggt o coolt. Spikrakt o proffsigt, höll hon på o vände sig o hade handen i sidan. Måste filma nån gång o lägga upp. Så jävla skön!


RÄDDA NYLOCK!

Nylock är en 12 år kastrerad hankatt som söker nytt hem. Han trivs inte i stan med de andra grannkatterna och behöver ett nytt hem där han kan leva i lugn och ro. Nylocks dagar är räknade, för matte Jenny blir i fejd med grannarna när katterna bråkar med varann. Han åker till katthimlen om ingen vänlig själ kan ta sig an honom. Han kan inte bo där längre. 

Hjälp mig rädda Nylock!



Tessa om Nylock:
Han är en tung, muskulös katt. Man ser honom oftast då han går omkring runt bostadshuset kisandes o e söt o stor.

Om intresse finns så kommentera gärna här så meddelar jag Jenny. Synd om en frisk kisse på "endast" 12 år ska måsta gå till änglarna bara för att det inte funkar i grannskapet. Han skulle passa ypperligt ute på landet tycker jag, o jaga råttor (kan han d Jenny?) Rädda "NAJLOCK"!


VEM HAR SLÄNGT IN EN GRANATBOMB I MITT HEM??

Chrille jobbar långpass natt+dag. Jag ligger fortfarande i sängen, fään va skönt med en riktig sovmorgon. Det var välbehövligt. Däckade oduschad med träningskläderna på igår 22.30 efter ett stenhårt MMA pass. Har sovit som en gris hela natten, men vaknat till någon gång. Barnen sov till 8.30, sen har de ätit frukost själva, sett på Pippi o lekt, o lämnat mig ifred tills jag vaknade 11.30. Sånt gillar man att dom kan göra. Gullisar. Lite slut man måst ha varit om man sover nästan 13 timmar. Nu ska ja äta brunch, sen ska huset städas. Jävlar hur här ser ut!

Sen duscha o sen vete tusan vad som hittas på. Tjingeling! Det här blir nog en bra dag! Jaha, nu kommer Jeff lipandes, tar tillbaka de där  =)  ............


VINTERKLÄDER

Jag lyfter på hatten på de som var in och minskade rejält på vårat vinterklädslager redan i september. Själv vet jag inte riktigt om fjolårets halare passar på Jeff i år. Ha lixom int orka prova. Förmodligen blir han väl utan. Ni som är lika lata o tröga som jag är. Prova era barns overaller nu och se om de passar ännu denna vinter. Om inte, bege er ut o leta en ny. Det har inte ens blitt kallt ute och vi har tömt vår leverantörs, Didriksons, overall lager. Vi har slut på  vissa storlekar och det går inte att få tag på fler därifrån.

Våra Didrikson overaller som jag har satt bild på tidigare, blå eller röd, finns en knallrosa i 130 oxå, kostar alla under 90 EURO, förutom Fernie modellen som kostar 145, men är fullt vattentät med 10.000 i dryskala. Bra pris på overaller tycker jag, som dessutom vann slitstarkaste overalltestet i Vi Föräldrar nu i september.




Detta är några ur vårt sortiment, som är urplockat i storlekar. Jeffen har ju givetvis en sån där svart jacka med lurv. Li har ingen, men hon vill ha en röd overall säger hon. Måst hon väl få, va  =)






Dessa 4 sista finns i större storlekar. Vi har t.o.m jackor i upp till stl. 160-170, Vi har oxå en par overaller kvar i stl. 150-160 och byxa jacka set i svart. Igår fyndade en dam 3 jackor med Tag 3 betala för 2, alla glada. Nu ska jag tutta. Nattii


Lite Jeffen

Vi har så snygga baströjor i butiken. Givetvis har både Jeff och Li fått var sin. Li en cerise och Jeff en mörkblå. Jeff tycker om att posa. De sitter skiiisnyggt på och billiga är dom, 16 EURO o bra kvalitet är det oxå.


Hur gullig får man va!?

Min kollega Ankis dotter Sandra är ofta med oss, de går ju i samma park, så vi brukar byta lite med varann o ha varandras barn före och efter parken. Jeff säger att det är hans Sandra och att Sandra tycker om rosa. Här läser han Dinosauriebok för henne, men hon är lite skraj. "Den e inga farli" säger han.


Svettig o frusen

Idag har jag blitt bjuden på ett bodycombatpass av Susanna. Det var vändag på Träningsverket, och då får man bjuda med sig en kompis gratis. Tack Susanna, det kändes bra! Även om jag var helt spyfärdig efter passet. Tog nästans i från tårna. Och instruktören Minna är ju för fan oslagbar, fy fan vilken duktig instruktör hon är!

Imorgon är jag ledig och Jeff ska va hemma från parken, Li ska hämtas efter skolan slutat, så ska vi åka och hälsa på min faster till hennes jobb på daghemmet Söderhagen i Lemland. Li och Jeff vart så jävla glada när jag berättade om morgondagen. Tänk att "så lite" kan glädja så mycket. Gulliga.


Borde duscha varmt nu, min svett är kall och jag huttrar. Men Robinson e så intressant! Jag har inte följt nåt program på TV på över 1 år, men nu kan det nog bli torsdagsmys varje vecka  =)


TAG 3 BETALA FÖR 2

Denna vecka kör vi lite rensning och erbjuder 3 plagg till priset av 2, bjuder på det billigaste. Det finns massvis att välja mellan. Bl.a gummistövlar, mössor, vinterjackor (stl. 150-170) och innekläder i alla storlekar.

Välkommen in!

Hälsar Anki & Tessa


Oväntat besök

Det plingade just på dörren här hemma.
Utanför stod en föredetta anställd till Chrille. En kille som inte kan svenska, dålig engelska, o som varit in på Grelle. Han stod där i hallen och frågade Chrille på knagglig :"I don´t know, you tell me Christian. I have visions with you and god". Så stod han bara där i hallen o yra o flina. Ja trodde han skulle dra fram pistol eller kniv när som helst. Duktigt obehaglig.

Han hade väl tappa verklighetsuppfattningen o drömt om att Chrille var gud o att han skulle berätta nåt för honom. UÄÄ.


Fredagskvällen

MODEVISNING
Oj gu så gulliga dom var. Li och Jeff spatserade upp på scen. Scenen var kort och efter ett snabbt besök på podiet så uttryckte han "ja vill gå igen!". O d fick han ju givetvis. 2 ggr gick de. En gång i "innekläder" o en gång i ytterkläder, då skulle Li ta av Jeff jackan, så man kunde se hans tröja som var under, man hörde publicken "nååå-a" sig, så söta! D gick jättebra. Dom får va med igen. Så fick dom 2 godisar sen  =)


Här har Jeff Minymos slim jeans o Nova star tröja + mössa, Li har basic Celavie tröja o mjuka Minymo jeans, ursnyggt!


Marina och hennes Fanny, jätteduktiga o fina mannekänger!


Li vill plötsligt ha en overall, "snääälla mamma, den e så sköön, kan ja int få en!"


Vi hade ju en tävling i butiken. Vinn presentkort på 20 EURO. Gissa vikten på en glasburk med makaroner i. Marianne Ekström vann, men vi fick en par udda lappar oxå  =)


Slank in till grannbutiken Tara. Handlar mycket sällan rejäla kläder till mig själv. Det är toppar o t-shirts när de ramlar över mig, så är de slut efter ett tag så köper man nya. Men dyra kläder. Näää, till barnen jooo, men inte till mig själv. Förutom i kväll. "sku bara in o titta", kom ut med en Peak Performance hood för 94,50 -40%, och en vanlig skitsnygg grå lång Tee för 25.95 -10%. Nöjd var jag, trots priset. Jag hade hittat nåt som jag älskade. Hur ofta ser ni mig i färger? Men denna gillar jag skarpt!

Fittan va ja har långt hår!


RSS 2.0