Jag älskar mitt jobb!

När jag gick hem från jobbet i måndags så längtade jag tills idag, när jag skulle få komma på jobb igen. Så jävla kul! Så ska det vara att komma på jobb. Fylla på sällskapsspel och ordna om på hyllorna, fylla på varor i hela butiken. Ibland står man med papper och penna och skriver "Glittriga pennor 3 st", "målarbok bamse 7", "nallebjörn slattrig 2" osv. Har många gånger funderat på att jag borde ta med digitalkameran till jobbet och ta kort på hyllorna istället så ser man ju direkt på displayen vad som behövs. Men när man har minne som en guldfisk så... ska vara på jobbet ensam hela dagen imorron, kanske borde hänga kameran på dörrhandtaget redan nu, då skulle verkligen min kamera behövas, jag bara måste komma ihåg att ta med den.

Vädret:
Annars tycker jag att vädret är himla fint för att snart vara september, 23 grader i skuggan va d kl. 11 i morse. Härligt, så nu gör det absolut inget ifall det blir höst, för nu har jag fått ut maximalt av sommaren, okej, man kan aldrig få för mycket, men jag blir inte sur ifall det blir kallare snart.

Dagens rappaste

Kom gåendes pv till jobbet när jag får möte av en killkompis som är lite av modell grov.
I förbifarten utan att stanna hinner vi köra en kort konversation.

Jag: sluta spänna sådär
Han: den är byggd såhär

Helt klart dagens rappaste svar!


Lis skönaste idag:

"Jag tittar på tanten mamma....hon klottar"

Säger hon när vi är på väg ut från Robert´s och står helt paralyserad och tittar mot en gammal tant som eventuellt, tydligen (för barn ljuger inte om sånt) klottade vad hon nog åt eller drack.

Enligt Li 2,5 år, så ska då inte vuxna klotta!

En dag utan nånting bokat

Ja tänk vad skönt det kan vara när det infaller en dag, där man inte har ett jota uppskrivet på "att göra listan". Man tar allt i lugn och ro, inget alls att stressa för, ingen tid att passa. En sån dag har det varit idag. Li vaknade en timme tidigare än vanligt HALV NIO, hon rasade från 10, ner till 8, på min 0-10 lista, "men det är nog bara tillfälligt, hon sover nog till halv tio imorron igen", tänker man som morgontrött nattuggla. Well well, 8.30 är inte så illa pinkat ändå, tänk de som har ungar som vaknar halv sex, asså 5.30! Fy faaan, det måste ju kunna jämföras som en nära döden upplevelse d iallafall.

Eftersom det tydligen tar en timme för Li när hon måste äta själv, så fick det ta den tiden helt enkelt, för vi hade ju ändå ingen tid att passa. Efter d tyckte jag att vi skulle till stan och fika. D vart Robert´s Coffee d, där fick man avnjuta en egen komponerad toast, med hackade tomater, hackade gröna oliver (svarta e äckliga), grön pesto och mozarella +  lite sallad oxå. Jenny gjorde den extra god bara för mig, hur hon gör det vet jag ej, och färskpressad apelsinjuice oxå. Aaaah! Gott!

Sen vart d lite shopping på Kappahl som efterrätt. Och eftersom vi ändå inte hade nåt inplanerat så plocka vi upp Chrille på Cikada och drog till Kantarellen o handlade. Senast vi var och storhhandlade var nog i Juli nån gång, sen dess så har det varit många "via" Minimarket eller Hallen, kommit hem med typ en halv matkasse, och ett tolvpack öl. Nu var d 4 kassar med MASSA mat i, inte en enda öl eller cider, stolt.

Skönt att vara tillbaka i vardagsrutinerna igen, med vettig mat i skafferiet och kylen + frysen. Tänker hela tiden "i helgen SKA jag va nykter", sen dyker alltid nåt intressant förslag upp, så får man sig ett rus igen. Fast i helgen VA jag faktiskt nykter, 4 öl till kräftorna hos mamma o pappa, sen hem o nassa, UTAN rus. Inkommande helg kommer att brista den med, men sen, helgen som följer därefter så kaaanske man kan va hemma för en gångs skull.

Såhär kan ett inlägg sluta, fastän d började med: "En dag utan nånting". Så slinker man in på party- och ölsnack ändå, ja d e helt otroligt. Man borde skämmas.


Här e vi! Mor och dotter, fadern får inte vara med...ännu

Här e vi! Mor och dotter, fadern får inte vara med...ännu

Chris Li Helsing heter hon, vår lilla princessa. Tänk att hon snart blir 3 år... o själv har
man varit 25 i några år nu, skönt att lixom pausa ibland. Kram!

Första gången

Jaha, då var här, som många andra, förmodligen fast i bloggandet för lång tid framöver. Har läst Jennys blogg nu några månader, och det är som en drog, varje dag man går in på nätet så rotar man fram "jeneli" under "favoriter" och HOPPAS på att hon skrivit nåt nytt. Hennes dator har varit på rehab ett tag nu, så det har verkligen varit slött att bara surfa på avancia.nu och expressen.se, nej tacka vet jag kompisar som har blogg, det förgyller ens surfning. Det kan tyvärr gå hur länge som helst mellan våra dejtar. Jag hör inte ens av mig till henne, jag vet ju ändå vad som händer i hennes liv. Tur är så jobbar hon på Robert´s coffee, i samma hus som jag, så hon gör iallafall Smoothies, latte, toasts och Grekiska mackor till mig om dagarna.

Ja iss int svamla om så mycket just nu, utan väntar på att jag har nåt roligare att skriva om. Just nu e jag förskyld oxå, och det är tydligen en orsak till att "sjukskriva sig" från bloggen. Ni får GÄRNA kommentera sen så man vet att nån läser  =)

Pussi

RSS 2.0