Var ska detta sluta?

Har en så inihelvites vacker dotter måste jag påstå. O bildskön är hon dessutom. Hon poserar gärna, o tydligen ännu mer gärna iförd endast trosor. "Men vaddå, ja går ju bara i bikinitrosor på stranden å så. Man e ju född såhär". Så sant, va e d o hyschpyscha med? Nåja får se hur kaxig hon är när di där tissorna börjar törs på sej.

Hon ska ju bli modell när hon blir stor. O pappa ska va manager. Hahaha.

Immunförsvar

 
Jag är aldrig sjuk.
Så säger jag hela tiden och folk påpekar "akta vad du säger nu, annars ligger du väl däckad i övermorgon". Men det händer aldrig, nåja aldrig ska jag väl inte säga. Chrille skrattade när jag sa att jag inte haft feber sen jag var barn "d ha du ju visst d". Men jag fick inte svar på NÄR det skulle varit att jag drabbats av feber senast. Sanningen är, att jag blir inte SJUK. Att vara sjuk anser jag att är när man är så dålig att man blir till säng. I vissa fall måste man ju sjukskriva sig, för att inte kunderna ska bli rädda. Att ha en försäljare som hostar o nyser en i fejset är väl inte så trevligt, så kan man bli utbytt som affärsbiträde, så gärna. Saken är den, att jag vart så satans förkyld, dvs snorig och nysig förra veckan. Jag önskade att jag skulle få lite feber, iallafall lite stegring, så man fick landa lite. Men NÄ. Huvet höll på att sprängas av snor, nysningarna eskallerade, när det började ebba ut så kom hostan. Jag är inte SJUK, inge extra vila, men jag måste avboka alla mina träningspass, för de skulle jag aldrig palla med, då den fysiska uthålligheten är minimal. Blev anfådd av att gå upp för Minimarkets 4 trappsteg lixom.
 
Jag har ett immunförsvar på toppnivå. Magsjukan tar mig 1 gång av 10, och då är den lindrig. "det går vinterkräksjukan" får man höra. Men vi upplever den inte. Samma gäller samtliga i detta hushåll, okej killarna får 2 ggr av 10. MEN! Jag slarvar mycket med handhygienen, jag tvättar inte alltid händerna, trots att jag hanterar skitiga pengar dagarna i ända, jag petar i näsan o rätt ofta åker fingrarna i munnen. Jag utsätter mig för sjuka personer, alltså jag ryggar inte tillbaka för en kram trots att nån snorig o flunssig sötnos kommer nära. Jag har låtit mina barn krypa omkring på marken i Thailand och fått svarta handflator som sedan åkt in i munnen innan man hunnit reagera. Li har stålbuk utan dess like efter att ha firat sin ett års dag krypande, i samband med 3 månaders Thailandsvistelse (med svarta händer i käften).
 
"Handsprit". Va  fan e d? Nä jag tror man ska utsättas för lite naturlig skit, så blir man inte så känslig. Hångla med hunden, slicka på golvet, bit på naglarna, eller varför inte sticka ner handen i sitt eget bajs i blöjan (å fy fan för att städa upp d).
 
Stark mat. Tror även på kryddor. Jag drar gärna chilikvarnen över allt jag äter. Fy fan va gott, d ska bränna från läpparnas konturer ända ner i ändtarmen, snoren ska rinna och ögonen vattnas.  I LOVE IT.
 
Sov! Sömnen är nog viktigast av allt. Försöker se till att ungarna får sin sömn, det påverkar både humöret och immunförsvaret. Vem vill ha en sur, sjuk unge? INGA JAG! Mina nerver är alltför korta för att handskas med preteens med sömnbrist eller en 6 åring som "inga e trött" (fast han gick och lade sig vid midnatt en kväll o vaknade 8 morgonen efter). Själv kan jag klara mig på några dygn av insomnia eller några 5-6 timmars nätter, men måste snabbt ladda med ett 12-timmars sovpass, för att inte få 9 munsår o horn i pannan.
 
Kosten. Vi äter relativt nyttigt i denna familj. Inga halvfabrikat. Den enda färdiga maten vi äter är grillad broiler. Annars gör vi alltid allt själva. Jo Chrille brukar köpa färdigt rökt lax, men d räknas inte tycker jag. Grönsaker och mycket sockerfritt! Försöker hålla sockerprodukter så som oboy, kakor, glass, sötade flingor och annat jox till helgen. Godis endast lördagar (Li snart 10 år har dock börjat tro att hon har nån egen regel på d där o kan plötsligt ha nån jävla maräng i munnen på en tisdag=mamma gillar inte).
 
Vin. Jo jag dricker ett glas just nu. Bara för att d e gott och ger ett skönt lugn. O vinet innehåller faktiskt antioxidanter. SÅDESÅ! Kanske därför ja e så frisk, för att jag tar några glas mitt i veckan =)
 
Natti =) Men sinni feber får jag banne mig inte!
 
 

Älskade ungar

Jag ser ut som nån DUV medlem, inge fel me d. Men jävlar va de här ungarna e fina. Hjärtat går sönder<3Chrilles deff

Chrille har kört ett 12 veckors deffprogram och här är resultatet med minimalt kroppsfett. Jeff anser att även han är väldigt deffad :)

Nu har Chrille uppnått sitt mål och jag har någon att dricka öl med i Thailand om 22 dagar.
Nattarbete

Idag ha jag o Chrille varit på tumis till IKEA. D va skitkul, trots megaflunssa. Dyna en timme nu och då, medans han körde. Så nu har jag varit pigg mitt i  natten o sytt gardiner till Li :)

Fan va ja e duktig!Fullspäckad tisdag

Idag har man fått mycket gjort. 

Jobbat 10-18

Boxats med Fredrik Lindqvist 19-20, bastade o duschade skönt på Avancia efteråt. Tog nå dunderpreparat (energi och burneffect) innan träningen, går int riktigt att somna nu.

Hem o pussa barnen gunatt 20.30

Jobb igen 21-23

Sen hem o fixelitrixa lite. Chrille sänkte vår superfina maskroslampa för mera myseffekt (den va så jäävla högt upp). Sen fortsatte vi med några 3D paneler på övre våningen. Ska bli 3 rader, dvs  5 plattor kvar. I love them!

På fredag blir det Sverigebesök o hittar kanske nåt kul där. Jag är så trött på detta kala ekohem, asså inga ekologiskt hem, utan det där jävla ekande. Det skär hål i min hälsa. Men nu är det såå mycket bättre redan ❤️ 
Mera mys!


Värd!

Idag har jag varit LEDIG. Skönt att kunna göra lite ärenden utan tidspress. Steg upp sent som fan. For på brunch me svärmor o Chrille till Nautical. Sen åkte jag med Li till Hälsocentralen o visade upp ett konstigt blåmärke med knöl i, som hon haft ett halvår. 

Sen for vi o tog passfoton o ansökte om pass. 


Hem o lagade vrålgott käk. Saftig lövbiff med ugnsgrönsaker. Sen spela vi lite Yatzy innan kidsen sku i säng. Klockan tio vart jag promenadsugen, så jag tog en halvtimmes runda me doggen. Sen va man fan värd de här:Ett stoort glas rött e man värd. Alltid. Sover nog gott efter d. 


Satan!

Onsdag morgon 09.45
Efter en sömnlös natt med sömn från kl 05.00-07.15 så fortsätter det såhär: Jag tar på mig skorna och tänker börja bege mig på jobb. Jeff är färdig, men jag hade ju tänkt att Chrille skulle föra honom. Men han sover konstigt nog fortfarande, han som brukar stiga upp tidigt. Nåja, han har väl sovit dåligt inatt, så vi låter honom sova. What the hell tänker jag, förskolan börjar kl 10, jag pedar "via" dagis med honom, jag hinner. Men fucking TJI fick jag när jag kommer dit 3 minuter innan 10 och där är tomt. "Ja just jaaa, säger Jeff, vi har ju på utflykt idag". Jag börjar koka, inte för att jag just kom på att Familia nog får öppna 10.15 idag, utan för att jag har varit med om detta förut. SATAN!

Jag ringer dagiset och de svarar och är i "skogen", vet ju precis var, för jag har fört dit honom samma tid förut. Jeff tycker att han vet var de är och att han nog hittar dit själv (mammas hjärta värker, gulle!) Upp me ungen på pakethållaren utan cykelhjälm och en liten jobbig taxjävel i ena handen, "håll i dig Jeffen nu kör vi!"

Jag cyklar på den där mjuka barkbanan, det går uppförs, svetten sprutar, jag är arg, men jag vet inte på vem. CHRILLE! Det är Chrilles fel de här, varför tittar han inte på planeringskalendern när han för och hämtar Jeff till dagis?? Jeff sitter bak på, och tycker inte det är så farligt, fast han skulle gärna velat ha sin ryggsäck med varm oboy och macka med... stackare. Nåja, inget att lipa över.

Vi ser dagisbruttan Fredrika komma i möte, vi vevar mot varann, tjoff tjoff, puss o kram, hej då. Famous tar en skitpaus, jag vänder och cyklar mot jobbet. Famous springer fortare än jag cyklar, dårhund. Medans vi tävlar jag och dvärgtaxen så ringer jag upp Chrille, jag måste få ut det här. Det är fan inte mitt fel allt de här. Jag försöker behärska mig i telefon, Chrille gillar inte när man härjar och gnäller, därför försöker jag va lugn. Det går sådär. Han undrar vad jag vill få ut av samtalet och jag svarar att jag vill att han TITTAR PÅ PLANERINGSKALENDERN PÅ DAGIS VARJE MÅNDAG (för helvete!) Han ska "försöka" fick jag till svar. För jag tänker fan i mig inte ringa dit varje måndag och fråga ifall de har nåt speciellt planerat i veckan...nä d gör ja banne mig inte.

Så 10.15 öppnade Familia idag. Ingen verkar gått nöd för det. Dött som i graven var hela förmiddagen, skulle lika gärna kunnat öppna kl. 11. Allt lugnade ner sig och jag glömde bort min kaotiska färd till jobbet. Jag fick ett ärende till Chrille, så jag ringde upp honom. Tyckte han verkade himla kort i tonen....ja just ja! Jag hade ju ringt o "skällt" på honom, hahaha. Så kortsint är jag =) det är dock inte han, men nu är allt förbi, men jag hoppas VERKLIGEN han kommer ihåg att kolla kalendern i fortsättningen, snart börjar ju skrinning o grejjer. Förbannade krav, måsten och förväntningar det dyker upp överallt. Kan man inte bara klona sig lite. Lite mer än en månad kvar till Thailand. LÄNGTAR LITE LÄTT.


3D paneler

Har påtat upp 3D paneler ikväll. Det är 50x50 cm plattor som ska bryta detta förbannade eko som håller på att driva mig till vansinne. En början iallafall :) o snyggt blir d! 2 plattor kvar, men nu e d paus. Natti
Sittkoff 20-år

Ja d måsta vi affärsinnehavare ju fira. Det vart långbord med tre rätters mitt i Sittkoffs. "Jag har för mig att d va skitkul", kan ja bara säga :) god mat som fan o lite lekar. 

Många "pisspauser" till Familia gjorde en lagom svängig, och inte allt för sent vart d bordsdans ledd av fröken Helsing. Discodans till midnatt. Sen for alla hem eller till Arken.

Direkt när ja kom dit fick jag en bekants American Expresskort inkl. koden med en fras "köp va du vill". Man är ju inte blyg, så jag beställde in massa kosso/Wissy o shottar. Drog några såna o sen kommer ja inte ihåg mer den kvällen.

D va ju kul. Jag trodde ja hade gått hem då, men tydligen har jag varit vid burgerkiosken (tydligen ätit burgare oxå, torkad dressing på kinden när ja vakna) vid halv fyra tiden, så int hade ja haft bråttom hem. Undras vad man gjort i 2,5 timme då. Aldrig mera sprit o shottar. "Aldrig".

O på söndagen var man tillbaka till "vardagen" och for med familjen till Orrdals klint, eller vi hitta int dit, så d vart ett litet stopp vid Stenåldersbyn o Uffe på berget :) 

Nu har vi redan tisdag och jag har varit på boxersize. 
Håhå vilken salig blandning, DAMP har man.


Fira x 3

Igår hade vi trerätters för Jeff, då vi ej kunde fira familjen i onsdags när han egentligen fyllde.

Vi fick några bonusgäster: faster Camilla (tack för den stickade disktrasan) och Helsing/Heleniusklanen. Sandra är extremt duktig och kreativ på att fixa till det lite extra. Det åkte fram massa djur på bordet, och medans Chrille hämtade Jeff så förberedde vi oss på att överraska. Gästerna flyttade bort dina bilar från gården. 

Jeff kliver in i hallen. Vi hör honom säga "jaha ingen är hemma...va? Ballonger!" När han kommer in i köket som är nedsläckt, men på tårtan brinner 6 ljus, hoppar vi alla 8 + hundar fram "SURPRISE! ÖVERRASKNING!". Gulle hans min. Sandra filmade, måste sparas. 

Faster Camilla smög in ett akvarium till Jeffs rum. Han har önskat sig ett länge! Även där fick han förvånad min när han gick in i sitt rum. 

Det slutade med att alla inte orkade åka hem. Så vi fick 5 nattgäster + en stor hund ❤️ 

Får man varmt så tar man av sig tröjan :)

Tack alla för igår!

Grattis Jeff

Idag 06.11 fyller älskade busiga Jeffen 6 år. Han är så go, tacksam och känslosam (det sista måste komma från mig). Han tycker om att pyssla, leka med bilar, bygga lego och är väldans fascinerad av naturprogram och djur. Ofta har han på Animalplanet eller Discovery när man stiger upp om mornarna. 
 
Han är som 6 åring "proffs" (eget uttryck) på bl.a att simma, cykla, pussla och så kan han klockan! Nu är det väl knyta skorna som står på agendan. Han är också riktigt duktig på att hålla i sina pengar, han sparar varje cent han får från sina pantflaskor och andra "inkomster". Först skulle han spara till en egen hund, en dvärgpincher, som han skulle få köpa när han blev nio år. Men nu har han ångrat sig och tänker köpa ett "myrakvarium" i vår... och är det något billigt han skulle vilja ha, så säger man att han har råd för sina egna pengar, nä då blir han snååål =) får se vad han tänkt lägga sina besparingar på.
 
Och nästa höst går han i skolan !! Hjälp! Jag förstår folk som skaffar sladdbarn. Dock skulle jag aldrig palla nervmässigt, har fullt upp med de tre + hund jag lever med :) och så har jag ju systers Sigrid och kusins Wilde som ja kan låna. 
 
Jeff -älskade unge! ❤️
 

På bilden utför han en övning från "bodybalance" naken

Hoppsan!

Dåligt med uppdateringar här ser jag -sorry. Men det känns som om man inte har nåt vettigt att skriva om och som om ingen läser. Händer inte så jävla mycket i mitt liv faktiskt, förutom Jobb och träning. Hinner inte umgås med folk. Jag är som mest aktiv om kvällarna mellan 21-00, det är då jag borde ha dejt med folk. Men alla är inte nattugglor som jag.
 
POLEDANCING
Avancia anordnar en kurs i poledancing för nybörjare. Vart ju duktigt sugen när jag läste att det fanns platser kvar. Kom hem med iver i blick och sa åt Chrille (i hopp om att han skulle svara att han kunde pröjsa kursen åt mig, för den kosta 200 euro)
 
"ASSÅ AVANCIA SKA HA POLEDANCING KURS SOM BÖRJAR I ÖVERMORGON!!"
 
Ja kan ju säga att ja inga fick d svaret jag hade tänkt mig. Utan han vänder sig om, med ännu ivrigare blick än vad jag hade
 
"VA FRÄÄNT! KAN DU ANMÄLA MIG?"
 
"Men va faaan, jag som hade tänkt fråga om du kunna sponsra MEJ", svarade jag.
 
Men jag anmälde oss båda, och i lördags var första tillfället. Jääävligt intressant, tungt och framför allt så blir man så fittans yr så man vill spy efteråt. Måst ta postafen innan nästa lektion, orka "stånga" böfärdig lixom. Idag var det "open pole", övning utan instruktör, skinnflådd o blåmärken -igen. Men jag kan klättra upp till taket på stången! O Chrille är faktiskt rätt duktig, trots att han är stel som ett järnspett. Ska ta bilder så ska ni få se oss =)

RSS 2.0