Feb. 27, 2013

Det regnar bara här. Lätt tristess att bara vara på rummet. Ett litet uppehåll idag gick jag och Ellen en strandpromenad. Mötte en brud i handduk, o när hon var ca 10 meter framför oss öppnar hon plötsligt handduken o hon var spritt språngande naken. När hon passerade oss gav hon oss intensiva bmickar. Fränt. En blottare! Eller bara jättelesbisk.


Feb. 26, 2013

Idag har jag och Ellen varit på nåt som heter Hot Yoga. Vi trodde d va som typ poweryoga. Men tji fick vi när vi klev in i ett rum med bastuvärme och hade tappat en liter svett var innan ens passet börjat.
'
Chock efter chock, men vi klarade 1,5 timme i den där fruktansvärda luften utan syre. Höll på o svimma flera gånger men instruktören rekommenderade att lägga sig ner och andas en stund och sedan fortsätta.
'
Var så i chock efter passet att jag måsta köpa en öl o röka lite :) men det kändes jättebra i hjärnan. Aldrig mer dock.


Härliga Thailand

Mums för detta land. <3


Mycky mat

Hade lite lött svullna magar igår :)


Ny "klänning"

Duger bäst som strandplagg. Frågade Li:
'
-e den int snygg?
'
-joo, men inga på Kino mamma.
'
Nää d kan jag lova :)


Ååja!

Pina colada drink deluxe på Dino Park.


Flärra

Inte lika platt buk längre nej. Öööl ee gott! Turban på huvve svalkar nice. Har bränt upp ryggen för jag slarvsmorde mig med 20 solskydd (bad ingen om hjälp utan peta lite på ryggen själv) sen satte jag mig på en stol med ryggen mot solen i 4 timmar. Smart.
'
Idag gömmer jag mig i skuggan. Sitter hela 9-pers gänget på terassen + Lara och Patric, ungarna simmar i poolconnect. Några dricker öl, några vin. Om en timme ska jag till tandläkaren o fixa en tappad plomb. Underbart är livet! O vänster bic är i skick iallafall.


T H A I L A N D

Nu har man nästan bara 2 timmars arbete kvar. Sen ska jag göra några små sista reseärenden, hämta Li o Famous, åka och köpa broiler som vi ska till syster o äta upp. Sen hem o tvätta, städa o packa. Just ja, resväska åt Li, fördel om man skulle ha en sån. Anki hade nån hon sku få låna...
'
Jag har träningsvärk från helvetet själv idag, stel som fan. Men d e skönt. Den där planerade alkoholrehaben kommer säkert sätta sina spår efter 3 veckor så bra att d värker lite i musklerna nu.
'
Imorgon är jag ledig och kommer förmodligen på nåt jag glömt. Typ pass, bikini och biljetter. Ska hämta Li från skolan 12. Sen blir vi hämtade med taxi kvart/tjugo över och glider 7 pers + taxichaffis mot Berghamn. Taxin följer med oss över och kör oss direkt till Terminal 5 på Arlanda. Hur bekvämt lyxigt är inte d!
'
Tror INTE jag kommer se ut såhär om tre veckor:
'


Morgonmys

Dvärgtaxen ville upp med morgondragande matte i sängen. Många viloställningar mojsade hon in sig i. När hon fick frågan "vill du ha mat?" så vart d pusskalas.


Kom till Sittkoff nu!

Mellan kl 12-12.15 idag lördag, kommer ett hemligt happening att äga rum i Sittkoff gallerian. Det spelar ingen roll var i gallerian du befinner dig så kommer du att märka av det. Kul! =) Det pågår endast en kvart.

Tjejvecka

Har vinkat av killarna vid bussplan. Träffar dem om 8 dar i Phuket. Nu ska man jobba 5 dagar till, sen jävlar ska ja slappa. En 3 veckors *alkoholrehab tänkte jag mig. Dricka öl o coctails, äta gott, sola o int göra ett skit. Tills jag längtar efter att få dammsuga och koka potatis.
'
Kommer sakna mitt bränsle Jeff
'
*alkoholrehab
När man dricker så mycket man vill o lite till, så man inte är sugen när man kommer tillbaka hem.


BODYBALANCE

Ikväll har jag provat på ny träningsform. Bodybalance. Lugnt och harmoniskt. Skönt. Fast jag älskar att stå o veva oxå. Men man måst ju variera lite :)
'
Jätteduktig instruktör, Linda. Harmonisk och pratade tydligt. Far definitivt igen.


Mammas prins

På torsdag åker Chrille och Jeff till Thailand. Men 7 dagar senare åker även vi, Chrilles syster m. 3 barn och svärmor ner 3 veckor.
'
Han här femåringen är världens bästa lillprins! Mitt bränsle.


Denna dag

Jag är helt sjuukt trött. När hände d en fredag kväll sist?? Har dessutom varit ledig idag (även om jag var in och gjorde en skobeställning med Anki på Havtorn en timme). Men det har varit en händelserik dag.

1) började dagen med en STOR ansiktsbehandling på Ekokliniken. Somnade ju förståss, bland det skönaste jag varit med
om. Rekommenderar starkt.
'
2) man blev plötsligt oväntat moster, 19 dagar innan bf. En underbart söt liten tös.
'
3) packat ihop för 4 ungar som ska till Fyrishov imorrn med Chrille. Jag är inte avis.
'
Nu är jag sådär skönt trött och vill bara SOOVA. Tänker nog sova massor imorrn i det tysta huset (Famous går lov att sova hon med),


Nyttigt fröknäcke

Asså göööö va gåååååtth!
'
Detta är ett knäckebröd som inte innehåller annat än frön. Måste ju vara bland det nyttigaste man kan äta. Själv måst jag ha i lite salt, för jag älskar salt.
'
Tog alla frön jag hittade, solros, pumpa, psyllium, linfrön och mixade lite lätt. Hällde på kokt varmt vatten och lät det svälla och klibba till sig lite. Tryckte ut tunnt på en lätt oljad plåt (hade plastfolie på så klibbar inte allt fast i händerna). Strö gärna över lite flingsalt. In i ugnen (ta bort plastet!) 45-60 minuter på 150 grader. Ät som de är eller ännu godare -en ostskiva på !
Ååå va gott!


RSS 2.0