Kottarna

Dom växer fint :)


Fejan ❤

Var på FORMEX mässa och inköp i helgen. Avslutade med en spontantripp till Fejan. En ö utanför Kapellskär. Fy.fan.va.mysit.ställe säger jag bara.
'
D va brorsan, jag och Anki. Tog alldeles för lite bilder på området. Där finns gästhem och restaurang/bar. Det var bartömning för säsongen och Farbror Fläsk spelade, efter midnatt var Dj Hångel o lira plattor. Ett jävla drag va d iallafall. Jag vart lite lätt trött/pikalurv så jag hade tydligen gått på dyn efter 01.30 redan. Nåjaa, e man trött så e man.
'
På söndagen var det dags för hemfärd, men måsta smaka lite öl till lunchen oxå, fick passligt nog åka taxibåt med Fläskgänget så skjutsade de ner oss till båten.
'
O idag är man sliten.


Brorsan va me

"Ska man köra vattenscooter ska man göra d me stil"


Läskig sommar

Ha varit partaj i helgen igen. I fredags så tyckte jag och en vän att vi skulle campa i sovsäck utan tält. D va riktigt kul, dock inte så många timmars sömn, men erfarenhet rikare.
'
I lördags så va jag duktig och drog bort min bror från alla efterfestförslag, han lydde mig och syster vart stolt. Dock så varade inte det ordentliga så länge, för vi hamna i en båt vid Knorring. Och kasta loss o hamnade i Lemland.
'
Sen finns en lång tuttalucka o plötsligt åker vi vattenscooter till Föglö på söndagsbrunch och ut på äventyr.
'
Spontanitet gillar jag. Tur att man får göra sånt ibland, int för att Chrille bugar o bockar åt mig, men d e ju sommar nu.
'
När festen var slut då hade jag världens största blåmärke på arslet. Åhoppsansa. Så kan d gå.


AbtronicX2

Svårt ont i ryggen imorse igen. Det ger lixom inte med sig. Nu kör jag mer övningar än vad jag fått rekommendationer till. Vill kunna leva som folk. Detta är inte kul. Vissa dagar är bättre än andra.
'
Slängde in lite panacod och burra. Nu ligger jag sedan en timme tillbaka på soffan med AbtronucX2, ett bälte som ger elstötar på mage och rygg. Det är så fittans skönt, kör nog en halvtimme till, så musklerna är riktigt varma sen.


Familia har flyttat

Vi har flyttat vår butik till GeFotos gamla lokal som är dubbelt större. Nu slipper man trängas.
'
Imorgon lördag kl. 12-14, så kör vi OUTLET i gamla butiken med -60% (från ord. pris) på allt som finns kvar där. Mycket att fynda!


Solar på Cypern Garden

Softar med chefen hemma på gården med var sin ALKOHOLFRI smoothie. Så jäkla najs!


Kottarna

Hur bra är det inte att igelkottar äter mördarsniglar!! Dom kommer bli 4 kilos kottar, för det finns myyycky snails på granntomten. Gulliga är dom. Nu bor dom i "skogen" här. Pappa o brorsan gjorde inhägnad.


Retro

Den här kom GK o Trippel släpandes på en kväll till glashuset. Jag undrar när jag senast såg en korg öl, utanför butikens väggar, i någons händer. Hahaha, fan va ja skratta.
'
Jeff, som kommit in i "samla pengar åldern", hittade den, såg fundersam ut och sa: va e d här...e d pant?


RSS 2.0