Vart hör den här bilden?

Detta är alltså ena fylleburen i snutmajan. Dit vart jag lyft av en mycket hårdhänt konstapel i lördags runt 03.50.

Vill du höra storyn så scrolla ner...


Det är inte alla dar man har chansen att ta en sån här bild *suck*

...det var en *PIIIIIIIIP* eller var han no va ifrån, han snackade svenska iallafall. Det började på Arkens dansgolv då han kom o knuffade för att få plats vid scenen. Jag fick bryt på han o knuffa bort han o sa att han kunde gå nån annanstans, d va fullt där. Han börja då provocera mig och stod kvar och preja. Sen flög en annan kille på honom, men jag lyfte bort han så vart d inge mer med d. Vi andra fortsatte rocka till bandet.

Efter stängning så stod jag o pratade med några utanför, vid hotellingången. Då kommer Mr *PIIIP* o blev stor i mun igen. En kille slängde ur sig nån passande kommentar om var han egentligen hörde hemma, det var tydligen känsligt ämne då han blev agressiv o två av hans vänner måste hålla i nom, men jag njöt o flinade ju självklart provocerande vilket retade upp honom ännu mer.

Passligt gled 2 snutmajor upp intill oss och han som borde bära turban ropar desperat till polisen "ta fast henne HON HAR SLAGIT MIG". Vipps så hade polisen stadigt grepp om mig, knappt så tårna nådde till marken, som om jag skulle göra nå motstånd (nördsnut). Där vart man inlåst en stund innan de kom och frågade var jag bodde, sen körde de hem mig. Så runt fyra gled vit/blåa bilen upp på gården vår o ut kom en något åksjuk Tessa (jag kan ju inte ens sitta i baksätet när jag är nykter, måste se vägen hela tiden, så ni kan ju tänka er hur kul d där va).

Jag frågade polisen varför de plockade mig, "han sa ju att du slagit han", svarade han bara. Jaha, så det är så man ska göra. Fick efteråt höra att *PIIIP* fick gå lös, medans en annan kille åkt i andra majan. Man kan ju fråga sig var kompetensen hos vissa finns. Usch vad jag är irriterad på både snuten och den falska mulatten.

Får man göra sådär?!

Ändring: *PIIIP* är en person jag hyste lite agg mot i lördags. Vart tydligen känsligt.


Arkenbesök

Igår var vi på middag till mamma o pappa. Syster o Dan var också där. Drack lite vin och öl där. Bästaste faster Lena kom dit en sväng. Så vi fick åka hem med henne hela klanen. Barna bums i säng, och över kom Danströmskan o vi börja smaka på vintetran. Sen sluta d på Arken. Vi kom ut rätt sent, typ två. Men hann dansa till ett rätt bra band. Rocka lite. Hade helt enkelt kul. Tills man sku hem...fortsättning följer, nu sussa =)


Bilbarnstol 1-4 år önskas

Har en bekant som har en arbetskompis som skulle vilja ha en extra bakåtvänd bilbarnstol. Är det någon som vill sälja så hojta till!

NYTT

Vi har inne av BUMBOSTOL lime, något mer knallgrön än denna på bilden.

Pris 55,50 EUR



ADD A TAG
 Rejäl adressbricka till resväskan, dagis- skolväskan eller sin egen handväska!


Snorkfröken, mumin, lilla my och stinky finns från muminserien




5,50 EUR st

Kommer i läder i februari. Skiiitsnygga!


Förra helgen

Fredag kvällen tyckte Anki & jag att vi var smarta när vi delade på en flaska vin (eller var det öl vi drack?) hemma hos henne, så "vi skulle somna lättare" inför nattens kryssning. Så gick det, däcka som en klubbad säl vid tolv, hade klockan på ringning tjugo i fyra, kvart i frågade Chrille mig ifall jag inte skulle stiga upp, neej int ännu svarade jag, tills det plötsligt slog mig att klockan ju faktiskt hade ringt. In i kläderna och så tog två trötta resenärer taxi ner till hamnen mitt i natten. Somnade nog rätt fort där med och sov så vi missade frukosten!!! Klev av o tog taxi raka spåret till FORMEXMÄSSAN. Där vi käkade var sin macka innan vi var redo för dagens MEGAMÄSSA.

Det bjöds på vin och öl lite här och där, dock inte till oss eftersom det bara var befintliga kunder som bjöds på och inte de nya, snåla, halvt bakfulla åländska kunder som for omkring som vilddjur bland montrarna. Men GUUU så fina grejer det fanns där, barnrumsinredning, nya barnklädesmärken, lampor till våra kök (som vi inte fick beställa för att det var ju en barnklädesaffär vi hade).

En hel del nytt hittade vi, mest småprylar, minns inte allt faktiskt. Vi hade ett mål, att besöka montern för våra Stödstrumpor FUNQ WEAR. Mässan stängde sex, fem i sex sprang vi, mässan var enorm, och den montern var ju i hall C, totalt motsvarande mot var vi var. Men vi hann, precis när de skulle slå fast så kom vi rusandes. Men kul att träffa dem. Vi fick även se den nya EKOLOGISKA stödstrumpan i ljusgrönt:




Hoppa i en taxi o drog raka spåret till Hotell Berns. Checkade in och fick EN SVIT!!! TACK MIKAELA!!! Fy helvete vikke lyx, vi slängde oss på sängen med var sin öl från kylen, kosta va d kosta vill. Skönaste sängarna i hela världen, man sku ju vilja ha täcke o kuddar i samma, sov som en prinsessa, fast man hade lite för mycket alkohol innanför västen efter att ha minglat i Berns salonger, herregu! Va stort och många rum, nattklubb, takterass EVERYTHING!! En drink kostade inte bara 5 Euro, närmare sagt 2 för 250 kr, Anki fick ångest först, men efter en par så vart hon danssugen =) vi hade det jättetrevligt, men konstaterade att vi ju givetvis kände INGEN. Man är ju van att mingla på Arken och träffa bekanta. Men vi hade ju varann, o vi var ju på BERNS!  - Lyxweekend med sömnbrist.



Lite pissig bild med mobilkamera, men STORT!

På söndagen kl 11 skulle vi träffa Leif, som har bl.a Didriksons ytterkläder. Berns frukost var gudomlig, ville aldrig sluta äta. Utcheckning och försenad taxi till Leif, inte piggast i stan. Men vi hann med allt och bästa bror med Mikaela o lilla Chivas vovven, kom och hämtade oss och ilade oss till Vikingterminalen. Schysst!

Ombord käkade vi buffé men hade som tur var bokat massage en timme senare, då vi klev ombord. Så d vart bara 2 glas vin. Sen fick vi massage och så vart det solsidan med lite vin. Hemma 23.45, crash i säng. Härlig helg, med inte många lugna stunder.


Detta var efter krogen pv o sova. Tur att man fick med sig en öl till sängen, värt!


Tiden rusar

Snart onsdag, öppnade just min mail...uuups, olästa mail sedan 20.1. Ja fattar inte vart tiden tar vägen, undra inte på att ena barnet går i skola och jag som tyckte att hon nyss var 3 o satt på fika med mig på Svarta Katten.

Idag ringde dom från nån radio o vill intevjua mig ang. min blogg. Jag hänvisade dem till Lessa Lund eller Cindy Lindholm =)  eftersom de var ute efter en barnblogg. Kan ju inte gå ut i radion med min som det står allt från barn till om superier o avsky mot skolläkare heller. Men jag återkommer med bl.a info om helgen på BERNS, min förkylning som aldrig bryter ut (är det för att jag sover bort den?) och mina Sex & City avsnitt.

Idag jobb Dillen, Familia onsd -->

Nu Znarkdax.


KARBUSAR HAR ANLÄNT!

Vi har fått in LINDBERG KARBUSAR idag!!! Uppskattat för många som insett att vintern ej är över än o karbusarna är slut ÖVERALLT. Bl.a nedanstående modell Poor Rabbit Taslan och Poor Rabbit Leather + barnkarbusen KIM fick vi in. Med andra ord har vi karbusar i storlek 50-60 (huvudcentimeter). Vi fick in rätt många, hade dock många reserverade så det är inte sådär överdrivet många vi har. Själv har jag varit utan karbus, men nu får både jag och Li var sin JUHUU!



Innan jag somnar...

Nu ska jag se Säsong 1 avsnitt 2 av SEX & THE CITY.
Jag har som mål att se allt i avsnittsordning innan jag får se första Sex & the city filmen. Nu börjar jag. Hade oxå en pakt med tjejligan om att vi INTE får se filmen, bara då vi är tillsammans. Tror alla ha sett den utom jag (fnys!) Är rätt trött, så jag orkar väl knappast se ett avsnitt. Imorgon Familia, vi ses! Gooo naaat!

Ska försöka hålla mig

Imorgon ska jag till skolläkaren med Li. Hon där "läkaren" är ju hon där aset med psoreasis  över händerna, som vill skicka föräldrar till nattvakande, skrikande o spyende barn till psykolog. SATAN VA JA AVSKYR DEN DÄR MÄNNISKAN, jävla häxa! Föräldranärvaro önskas, även om Li säger att hon gärna går själv. "Asså jag är ju sån där som äälskar sprutor jag", sa hon igår "d e lixom skönt på nåt sätt".  Sååå, så rädd e hon för vita rockar. Jag vet precis hur hon känner. Tycker det är megaavslappnande att ge blod, då de kör in en grov nåljävel i venen o man töms på nästan ½ dl blod.

Funderade starkt på att skriva ett brev till kärringen som jag skulle sticka i hennes hand innan vi lämnar rummet imorgon. Men d glömde ja ju bort. Usch - as.


Sommarbild

Man e ju lite lätt semestersugen, slank in på några sommarbilder från 2009.


Lite vattenpyramid i Cikadas poolen. Gu va kul!

(Camilla du har kanske de här bilderna du med, asså jag höll på att DÖ när jag kollade igenom bilderna, som var tagna som i serie, du har så sköööna miner då du hjälper ungarna upp, aasgarv! Kolla själv om du har dem.)

Lite onsdagsmys

Li hade kvällsmassage på önskelistan. Hon beställde kall massagedryck "som man brukar få", gick upp till sitt rum, bäddade massageplats på golvet och gick o tvättade sig. Jag tände ljus och blandade äppeljuice med is (när det är iskallt, då e d LYX!) och äppelbitar. Sen gick vi till hennes rum. När hon fick se de tända ljusen så vart hon helt darrig, "d känns helt konstigt i hela kroppen", tror hon rös  =)  Hon fick helkroppsmassage inkl. huvudet. Efter massagen skulle jag ta kort på henne. De här första vart ju mysigt. Sen va Jeffen på G o kom o snika Lis vinglasmed jos i i bakgrunden, ser ju skönt ut.


Massageälskare.


Kolla de två översta i bakgrunden, bäst att passa på när andra är upptagna med annat. Sen skulle han oxå ha massage och njöt "åå va sjöönt". Kanske oxå blir en massagenjutare.


Sen var det dax för kvällsmål. Eftersom vi låg en halvtimme före tiden så fick de se på film vid bordet. Jeff har lite lätt svårt att sitta still. Gå bort, sitta ner, snutta vovvos svans....han fick väl i sig 2 skedar, sen fick han va utan o åkte i säng, somna på stört kvart över sju. Lite krasslig.


Mina lediga dagar...

Onsdag-torsdag är mina lediga dagar från Familia denna vecka. Men imorgon bitti har Anki nån läkartid, så jag öppnar o är där en stund tills hon kommer, sen vete fan va ja ska göra. Och på torsdag blir jag på Dillen. Jobbar fredag och natten till lördag studsar jag och Anki ombord på Gabriella, checkar in på Berns Hotell i Stockholm drar på FORMEX mässa hela lördagen, rår om oss ordentligt på kvällen, tuttar på Berns o checkar ut söndag f.m då vi ska till en återförsäljare o beställa in bl.a Didriksons vinterkläder för 2011/12. KUL! Måste alltså hålla oss i skinnet så man är pigg både lördan o söndan....

Lite bilder.

Här grillade vi korv hos Anki en dag när det var som kallast, korven kallnade innan man fick den ti mun, men gott va d!


Jeff på "rosa bilen" en urskinen o ärvd gammal stackare, en favorit  =)


En trött man

Han jag bor med körde Arkenrace inatt, men kom med upp o sjöng "happy birthday to you" (naken, ingen lyfte på ögonbrynen) imorse. Li hade önskat sig d, att vi skulle sjunga på engelska, annars e d så barnsligt....


Här låg han genom hela barnkalaset, i varierande ställningar, mest med ögona fast. Det var när jag skulle publicera bilder nu som jag såg att han ju var naken på alla bilderna från Lis säng imorse. Undra int på att ungarna helst ska va nakna härhemma om dagarna.

Nu e JAG trött, så jag tänker slänga mig.

2 thainegrer i vårt hus


Syrran med Glimma, Li, Jeff och Dan vid halv nio ikväll, liiite lätt dåsiga ungar.

Dan är ju lite av en idol för Jeff.
1) han e brandman
2) han e ambulansförare
3) han kör grävmaskin
4) Dans pappa kör lastbil

Han sade häromdagen när jag berättade att moster o Dan kommit hem från Thailand nu.

Jeff: "Jag tycker om moster. Jag tycker om Dan också. Men ja e lite rädd för Dan...nej...inga rädd, men bara liiite."
Jag: "jag tror du menar att du har respekt för han"
Jeff: "jaa, pesspekt"

Gullit.


Mitt i barnkalaset idag plinga d på dörren. Där stod Dan, och han hade grävmaskin med sig o undra "om vi ville ha gården plogad och om Jeff ville komma med och åka när han ploga. Jeff lyste upp som när han fick kranbilen på julafton och fick vara med och ploga parkeringen, vilken lycka!

Tack Dan! Bättre present på syrrans födelsedag kunde han inte fått!



16.01.11

Tack alla som görgyllde Lis födelsedag idag!
En trött flicka lade sig kvart i nio ikväll, "kan man inte få vara ledig från skolan för att få vila ut?" Någon som vakat lite för mycket i helgen...

10 barn totalt här i 2 timmar. EKO EKO EKO, säger ja bara. Hon fick helt underbara, användbara presenter! Garn och stickor, virknål. pyssel: glitter, klister, papper, kramdjur, pengar, filmer, hörlurar, filt, kläder, dagbok, vävstol m.m för att inte glömma henne sprojlans 15" laptop hon fick av oss imorse. Flickorna stod och dansade och lyssnade till Youtube idag på kalaset. Och 2 av kalasbarnen var här från kl. ett till åtta, hehe. Riktigt gulliga bonusbarn man fått av grannarna i helgen.

SÖTNOS


När barnkalaset var slut så däckade Jeffen rödrostig om kinderna. Här är vi sällan sjuka, och tempar "aldrig" barnen. Men nu kände jag att det var dax. Efter att jag rotat fram en dammig gammal termometer stannade tempen på 39,3 då han kvicknade till o ropa TINDRA! rakt ut i luften o ögonen rulla. 2 suppar o intressant besök så var febern som bortblåst, få se nu om han verkligen är sjuk, eller om det bara var en snabb tillfällig febertopp. Han har ju lixom inga andra symptom. Dagis imorron juh!


Denna dag

Jeff har skorv i hårbottnen + skorpor från vattkopporna, Li skrapade o krafsade bort d o såhär satt de 20-25 minuter. Ibland sa Jeff "aj", Li bad om förlåtelse och fortsatte. En par gånger sa han "nu e du färdig" och steg upp. Medans Li tyckte "vi tar en omgång till" och han svarade "okej då".




Sen fortsatte vi på frisörlinjen med början av ett bad med hårtvätt och balsamering. Jeff upprepade sig "åå, va sjööönt" när jag masserade in schampo i hans hårbotten, cute. Sen gjorde jag tvin-flätor med Lis tvinningsmaskin. Jeff ville också ha. Visar stolt upp den med en piruett:




Kvällen bjöd på spontantacosbjudningsrester. Anki & Sandra kom över. O Karina med sina Linn & Tindra. Myspys tycker jag. De stora flickorna fick för sig att sätta tvål o vatten på golvet i hallen o göra glidbana. Shit vilka dårar. Vem måsta städa då...men man fick ju golvet blankt iallafall. Här e slutet på en timmes leken:



Nu har jag städat undan o paketerat in ett av Lis presenter, Chrille drog till Park en sväng o gästerna gick hem. Hoppas Chrille e hemma innan vi ska sjunga upp Li på ENGELSKA som hon önskade. Haha. 7 år imorn.


Hon var uppe tíll över midnatt o visst hade hon vuxit några cent o blitt så tung att man inte orkar bära henne mer =)


Ditt o datt

Jobbat hela dan 10.20.30. Fixade om skyltfönstret lite efter jobbet. Kl. nie gick jag till Anki o var barnvakt till hennes dotter Sandra då hon måste bort och hennes sambo var på jobb. 22.30 var man hemma igen och Chrille kunde fara iväg en sväng. Fatta att nästa vecka kommer att vara lite av den dröm. Jeff på dagis, Li i skolan/eftis, jobbar iofs 5 dagar, men inget jävla pusslande.

Sitter just nu i köket på vår köksbänk vid fönstret o dricker en öl o häller i mig ostbågar direkt från påsen (så d inga blir kladdigt på tangenterna). D e så jävla gott. Men nu börjar ögona svida, bäst att ta tillvara på d, för snart e dom pigga o då e ja uppe ti två! Herregu imorgon börjar helgen, undras vad man ska göra.

Imorgon ska jag titta på födelsedagspresent till Li, dukigt sen. Men om jag hittar någon passlig TV med DVD inbyggd så får hon en sån, inte för dyr. Tipsa gärna om ni vet nån bra. Inte för liten får den va. Tider att passa:

9.30 lämna Jeff till dagis med bil
13.00 hämta Li från skolan med bil o fara ut till sparis på tumis
15.00 hämta Jeff o Sandra från dagis

Kanske  d blir nåt roligt till middag?! Man vet aldrig ifall man får nå infall. Nu natti.


Om Jeffs inskolning

Jeffs inskolning går bra. Han diggar dagis o upprepar att han vill va ensam där, haha. Inskolningen sker denna vecka, idag ska han vara själv o hämtas efter lunch och imorgon ska d prövas på att vara med även på vilan (intressant).

Man ser liiite framemot att barnvaktspusslingen strax är över, att man kan jobba dagtid och inte vartannan kväll då kvällsbestyren är över o barnen gått o lagt sig. Kanske ta sig en helt EGENDAG om man så behöver. 80% får man ha på Blåklockan och vad är bättre än d (ja d sku va 60% då). Tiden räcker bra till. Det blir väl ca 9.15-16.30 på schemat även om lämningen troligen sker först halv tio och hämtningen vid fyra. Och så ska jag ta mig tid med en ledig dag med Jeff ca 2 gånger i mån o hitta på nå sköj!

Nu är det tyst i hus, då Chrille gick med både Li och Jeff kvart i nio. Själv ska jag precis till Familia o Jobba, men sitter just nu med sitt morgonkaffe o känner att morgonkakkan vill ut, bäst att pysa...


Dagispremiär för Jeff

Inskolning på dagis har stått på schemat idag. Jeffs första dagisdag. Även om han hade en helt annan bild av dagis än vad resultatet var (Lis gamla dagis?), så var han nöjd. Så nöjd att han börja lipa när han sku måsta städa undan efter sig o gå hem. 2½ timme var inte tillräkligt!!!

"Ja vill va ensam här" var det första han sa när vi kom fram. Inte riktigt så det går till nej. Både Sandra och Jeff traskade iväg, noll blyga HÄR KOMMER VI, rutschen lockade och sen skulle d grävas snö i hink = snöslott. Iallafall om barnskötaren ("dagistanten") Fredrika fick ta initiativ. Jeff fyllde en hink med hjullastaren, o Fredrika lagade torn. Sen var det dax att bekanta sig med insidan av huset och både Sandra och Jeff verkade tro att de var i himmelriket, MASSA ROLIGA GREJER!

Imorgon nalkas dag 2 av inskolning. Fast det verkar som varken Sandra eller Jeff skulle behövt nån inskolning över huvudtaget. Vissa kräver en hel vecka. Skönt med smärtfritt.

Jag avslutade dagen (kvällen) med att göra en beställning hos Anki, o hoppsan 3 glas vin fick man på köpet. Gott! Nu trött o skitigt hår, dålig combo. NATTI.

Gulle lillasyster kom hem från Thailand idag. VÄLKOMMEN HEM!


Thailand jag vill!

Surfar på Thairesor lite hela tiden. Har redan en ungefärlig rutt, på vilka platser vi ska besöka. Vi har planer på 3½ vecka OM vi far. Och då är det södra Thailand som gäller. Norra Phuket (eller Khao Lak trakten), en sväng via Kata o hälsa på våra thaibekanta, till Lanta o hemfärd från Krabi.

Såhär kan d se ut i Thailand...:


...på flygplatsen. De ska va elektroniik!


...hos massören



...hos frisören

Har sett resor för 28.000-29.000 kr med Finnair, SAS eller Lufthansa, som går vettiga tider, dvs nattetid. Bara det skulle bli grönt ljus så skulle man ju börja surfa på allvar. Känns så onödigt nu när man vet att priserna och resorna ändrar från dag till dag.

VILL DIT!


Fredan som gick

Idag var det fredag.
Den kom och gick. Började dagen med att snooza en kvart för mycket så jag fick rusa till jobbet. Ingen hängde som tur var på låset då jag kom dit 10.00.30. Dagen gick riktigt bra. Anki kom in en sväng o passligt så kom mitt ex. systerdotter Mela in och vi tog en matpaus på Niko. Hackad biff med stekta potäter. MUMS.

Tog Bianco i kopplet och traskade hem vid sex, dammsög lite (dille)o packade simväska medans jag väntade på att Chrille o Jeff skulle komma hem från Cikada. Chrille for o träna. Jag tog med mig sötaste prickiga Jeffen o förde han till mamma o pappa, o styrde kosan vidare mot Solberget för att hämta Li, som sovit över hos Natalie Loikas. Där bjöds jag på fittit god tacos, hungrig som en varg. Latte på d, kan inte bli bättre. Sen kom Lina o Natalie med till Mariebad där vi lattjade på ett nytt sätt. Klockan var så mycket så hoppbanan i "kalla" bassängen var ledig, där hoppade flickorna och dök på det djupaste till bottnet efter grejer. Vittu d klarar int ens jag, trycker ju på bra i örona d. Li drog ett 75 meters pass ryggsim, simma ifrån mig. Rackarns snabb.

Jag och Li tog en par varv i vattenrutschen. Hon brukar åka själv, men var lite sugen på att åka med mamma idag, hon sa att hon hade glömt bort hur det känns. Kul vart d när man drog baddräkten mellan skinkorna  o luta sig bakåt, herrejävlar va vi for uppåt väggarna, jag tappa kontrollen över mina armar o ben, körde tummen in i käften på Li, rakt på hennes lösa tand, så den blev ännu lösare, min tumme e sjuk nu vass mjölktand de där. Hade inte koll på tiden, men anamma att d va rekord. Vart nästans lite rädd när de gick sådär okontrollerat fort. D va för att d vart sån tyngd med henne i famnen.

Efter den sena simturen så plockade vi upp Jeffen klockan tio. Då stod han ute med sin idol moffa o skottade snö. hade en liten aluminiumskyffel, så jävla gulligt. Dö-faktor. Chrille sover på Cikada då de får gäster inatt. Men här är ändå 4 pers i huset inatt. Natalie blev över natten. Gullråttor, sover i den uppblåsbara 160cm sängen med sovsäckar o längtar tills imorgon då det är LÖRDAG.


En gammal bild på Li och Natalie, så de ändras på ett år (eller två?)


Nyinkommet

Idag har vi fått in ett litet parti coolheter från bl.a Ed Hardy och Tribal Baby.

Lunchboxar svart tiger, eller rosa rosen 13,50 EUR
Napphållare i svart 9,50 EUR
Napp rosa eller grå 9,50 EUR


Tossor från Silly souls, rosa eller silver 22,50 EUR
Kommer i en lyxig plåtväska

Sandavgjutning rosa eller blå 22,50 EUR



Skötväska/dataväska från Tribal Baby i mörk (gråaktig) 119,50 EUR
Sparkdräkt från Tribal Baby i svart eller rosa 29,50


JULFESTEN VAR BRA

Onsdagens julfest var ju hellyckad.
Skitbra entertainer med fullhumor. Mycket folk. Glada människor och diskomusik i nattklubben som jag tog mig till efter några varv med chefen Anders på övre dansgolvet. Om kvällen:

1) åt sill för första gången, först smaka d beskt o konstigt, men efter att ha ätit upp både Ankis o Camillas så gick d riktigt bra
2) avstyrde (tydligen) ett slagsmål i nattklubben, kanske därför jag sov så gott sen på natten *harkel*
3) man ska inte dricka vodkasalmiak på toaletten klockan nio, för då börjar minnet svika redan klockan tie o vattenpaus krävs omedelbart.


salmiaks-svep med stil.


JULFEST

Ikväll e d Köpmannaföreningens julfest. O på den ska man.


jätteprickig

HäRRIguu hur Jeff ser ut. Han e totalt prickig hela han, massor i ansiktet också, det fick ju inte Li. Ser riktigt asigt ut.

"Jeff gå och titta dig i spegeln på dina prickar", sa Chrille imorse. Han bara svarar "men d tar int ont" och är oberörd. Nu har många av kopporna svällt och vätskefyllts, så kanske det blir en mindre rolig natt. Inatt vaknade han en gång och sa "aj de to ont", men så fick han lite potatismjöl på kopporna o somnade fint om o sprättade piggt ur sängen kl nie o börja strutta runt som om han fått i sig nå riktigt starka piller.

Efter lunch fick vi besök av Clemes klanen. De skulle på smittbesök. Fanny 6, Viggo 4, Ebba 2. Fanny var skeptisk och var inte alls sugen på att krama Jeff, däremot så fick Ebba en fin puss med förhoppningsvis massa bobbor i.

Vid två tiden var det jobbardax. Via Zic Zac o lämnade tillbaka 3 jeans av 4 som jag haft på prov, en tröja slank å med hem igår, men den måste jag strosa lite i först innan jag bestämmer mig, skiiitfiin. Och så slank jag in till Magique för att se om jag trillade över någon blåsa till julfesten imorgon. Är medbjuden från Dillen, gulligt av dem. Hittade en lång tunikaaktig tröja/klänning i grått, som ser lite rockig ut. Blir nog lite rockig imorgon tror jag. Med munsår o allt.

Nu har vi bara EN riddarborg kvar på Familia. Först till kvarn. 67 EUR ord. pris. Nu -60% = 26,80 EUR. Vi ska inte sälja sånt där, det är kvar från förra ägaren och nu ska de BORT!!!


ELIS!

En sak till. Li hittar inte sin nalle Elis. Kanske hon släpat med den till någon?


Välkommen 2011

Med årsstarten brukar jag få ett eller fyra munsår på köpet. Efter julens hektiska tid så slappar man till sig en par dar, då kryper d fram. FÖRBANNADE JÄVLA MUNSÅRS AS!!!



Nu ska ja sova så munsåret får GRO ordentligt. ÄCKEL.

Mariebad

Jag, Jeff, Anki o Sandra var till Mariebad häromdagen. Hade med min nya vattentäta kamera. Tog en liten serie i vattenrutschen på en förväntansfull kille, som väntar på vad som händer när mamma drar simdräkten mellan skinkorna och tar fart:





Hulken.




O Jeff ville ha puffar på sig för en gångs skull, d va skönt, så han och Sandra kunde fara lite på egen hand. Annars ska han ju alltid va "lös" o släppa o komma tillbaka från en, eller klättra, hoppa o bäras i famnen. 3 timmar var vi borta, Över 2 timmar i vattnet, hälligyyyy va krynkliii.


vattkoppsrace igen

Den här gången var man mer förberedd för vattkoppor, man hade kvar en massa preparat från Lis. Hon ser fortfarande ut som en prickikorv 14:e dan efter kopporna började.

Det började igår kväll, 14 dagar efter Lis bröt ut. En timme efter att han somnat så börja han gråta en gång. Sen fortsatte det och 3:e gången va han helt yr och hade mardrömmar om spindlar. Jag drog upp pyjamaströjan och fick se några små prickar, idag är de stora blåsor, fy fan va asiga dom e. Upp mot nacken går de också, Men han klagar inte. Idag var det fullt hålligång då jag kom hem från jobbet kl sex. Li hade Tindra här och de sprang alla 3 runt runt tills de var helt anfådda. O Jeffen helt prickig o oberörd. Får se, imorgon kanske är värsta dagen om man ser tillbaka på hur Lis var, så jag ropar inte hej än.

Ikväll innan de skulle gå o lägga sig så måsta jag gå till Minimarket och handla. Jag bad dem byta kläder och tvätta sig. Spännande, när man kommer tillbaka så möts man av en Jeff iförd rosa jompadräkt med puffärm. Varför skulle de göra som mamma sa  =)  Gullfisar.




Jeff skulle ha börjat dagis idag. Men det är ju nu då uppskjutet. Även min kollega Ankis dotter, Sandra skulle börja skolas in samtidigt, men även hon fick koppor inatt. Så ikväll var vi dit och de fick titta på varandras koppor och satt där o fnissade med varann.

Jag fattar inte vem det är som lyckas sno 3 timmar av mig varje kväll, nu e klockan HALV TVÅ på natten. Helt sjukt.


RSS 2.0