Vart hör den här bilden?

Detta är alltså ena fylleburen i snutmajan. Dit vart jag lyft av en mycket hårdhänt konstapel i lördags runt 03.50.

Vill du höra storyn så scrolla ner...


Det är inte alla dar man har chansen att ta en sån här bild *suck*

...det var en *PIIIIIIIIP* eller var han no va ifrån, han snackade svenska iallafall. Det började på Arkens dansgolv då han kom o knuffade för att få plats vid scenen. Jag fick bryt på han o knuffa bort han o sa att han kunde gå nån annanstans, d va fullt där. Han börja då provocera mig och stod kvar och preja. Sen flög en annan kille på honom, men jag lyfte bort han så vart d inge mer med d. Vi andra fortsatte rocka till bandet.

Efter stängning så stod jag o pratade med några utanför, vid hotellingången. Då kommer Mr *PIIIP* o blev stor i mun igen. En kille slängde ur sig nån passande kommentar om var han egentligen hörde hemma, det var tydligen känsligt ämne då han blev agressiv o två av hans vänner måste hålla i nom, men jag njöt o flinade ju självklart provocerande vilket retade upp honom ännu mer.

Passligt gled 2 snutmajor upp intill oss och han som borde bära turban ropar desperat till polisen "ta fast henne HON HAR SLAGIT MIG". Vipps så hade polisen stadigt grepp om mig, knappt så tårna nådde till marken, som om jag skulle göra nå motstånd (nördsnut). Där vart man inlåst en stund innan de kom och frågade var jag bodde, sen körde de hem mig. Så runt fyra gled vit/blåa bilen upp på gården vår o ut kom en något åksjuk Tessa (jag kan ju inte ens sitta i baksätet när jag är nykter, måste se vägen hela tiden, så ni kan ju tänka er hur kul d där va).

Jag frågade polisen varför de plockade mig, "han sa ju att du slagit han", svarade han bara. Jaha, så det är så man ska göra. Fick efteråt höra att *PIIIP* fick gå lös, medans en annan kille åkt i andra majan. Man kan ju fråga sig var kompetensen hos vissa finns. Usch vad jag är irriterad på både snuten och den falska mulatten.

Får man göra sådär?!

Ändring: *PIIIP* är en person jag hyste lite agg mot i lördags. Vart tydligen känsligt.


Kommentarer
Postat av: sandra

NEJ, men vi kan ta det över telefon....pusss och "stackars"....lovely..

2011-01-31 @ 21:42:44
Postat av: OZ

wow. du är inte lite dum du. polisen kommer att kontakta dig igen här snart. tack för den utmärkta beskrivningen om varför du hoppar på andra människor. dom är mörkare än du. snacka om att göra det lätt att få en fällande dom. lycka till med ditt skit-liv.

2011-01-31 @ 22:45:03
Postat av: Annica

OZ gå o lägg dig för Tessan har banne mig inte skrivit att hon hoppat på folk för deras hudfärg el dyl.

Det står klart o tydligt hon knuffade undan honom o det betyder inte att hon hoppat på honom.

Gå om din skola för läskunnighet o sluta med att försöka läsa vad det står mellan raderna

2011-01-31 @ 23:31:23
Postat av: Tessa

Nån anonym idol igen nu...scary

2011-01-31 @ 23:59:42
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: OZ

nej det är ju alldeles uppenbart att hon inte är rasist... vad dumt sagt av mig.

"muslim/arab/kurd "

" Mr Mustafa "

" borde bära turban "

" kurden "

" falska mulatten "



ganska fegt att slänga en armbåge i ansiktet på någon så läppen spricker samt halva tanden går av.

det var säkert dom kompetenslösa polisernas fel att du åkte polisbil hem.

snacka om white trash - alkoholiserad, sliten och framför allt fula ungar.



lol



2011-02-01 @ 00:35:59
Postat av: Annika

Här gick det hett till:-)!

Men oz vad bra att ta det till sandlådenivå och häva ur sig i princip samma sak du själv tyckte att Tessa inte skulle göra. Strunta i att gå in på denna blogg om du stör dig. Enkelt val.

2011-02-01 @ 07:43:55
Postat av: Anonym

OZ..Du vet väl att det du skrev nu är ärekränkning det du skrivit om Tessa och hennes barn. Du ligger således lika risigt till såsom du anser Tessa gör.

nacka om att gräva ett hål i sandlådan åt sig själv..

Du verkar veta en hel del hur allt gått till men konstigt nog haffades Tessa inte för misshandel heller trots allt det du nämner.

Om hon hade haffats för misshandel hade hon knappast blivit hemskjutsad av snutarna.

2011-02-01 @ 08:27:36
Postat av: Tessa

Jag kan vara rasist när det är befogat. Vare sig man är kritvit som en finne, solad svenne, vit asiat, gul asiat, svart afrikan, brun sydeurope. Är någon onödig oh retar upp mig så kan jag kalla denne det värsta jag kan tänka mig. Sån är jag, läs inte här ifall du inte tål vad som skrivs.



Om OZ har nåt viktigt att säga så kan hon/han kontakta mig personligen. Eftersom du hittat hit har du säkert min e-mail adress också. Stalker.

2011-02-01 @ 08:42:03
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Men herrigu..ibland tappar man både öron och ögon!Den där Oz verkar juh int riktigt frisk alltså... "skit-liv,white trash - alkoholiserad, sliten och framför allt fula ungar.Mmm du lever verkligen ett skit-liv, haha eller hur :D men jag tänker framför allt på det sistnämda om fula barn..fy fan vad sjuk problem man måst ha om man säger att andras barn är fula!!!Satan vad arg jag blir!!Sa-ans jä-la idiotjävel!!!!!Sjukasjuka människa stackars dig, DU verkar iallafall ha ett RIKTIGT "skit-liv" .

2011-02-01 @ 17:52:35
Postat av: Systeri

Det var förresten jag som skrev d sistnämda..

2011-02-01 @ 17:54:38
Postat av: Jonas Wilhelms

Ja d är bevisat ännu en gång!



Det är i några länder man löser saker genom att kasta sten på varandra även kvinnor o barn!

Här där vi ser snö ibland så brukar det finnas en oskriven regel att inte FÅR röra tjejer på krogen allra minst när man e aggresiv! PUND!

Inte ens fall 10 tjejer sku pissa mig i ansiktet sku jag kunna tänka mig att vara hotfull mot dom, men de e ju jag det vit finne som jag är!

2011-02-01 @ 18:23:30
Postat av: sandra helsing

Men vafaan!!! Lilla söta rara OZ....Nu har du väl ändå gått och skitit i det lilla skåpet va??

För det första e du så förbannat feg att du inte ens vågar sätta ut ditt riktiga namn och sen hoppar du på hennes barn???? E du komplett jävla galen?



Tessa, MIN KUSIN och bästa vän må vara lite stor i käften ibland och lite osmidig i sitt vokabulär emellanåt... MEN hon är ÄRLIG, RAKT PÅ SAK, KÄRLEKSFULL EN FANTASTISK VÄN OCH MAMMA och LJUGER ALDRIG och pratar ALDRIG SKIT om nån!!!!!!!!



Vem faan är du att snacka om hennes barn och hennes liv?? Du lilla bittra människa UTAN troligtvis egna barn och ett eget lyckligt liv kan jag FÖRSTÅ att det är lätt att sitta och lipa framför datorn och hacka på andra människor...



White-trash skulle jag bara ta som en komplimang... HOT-proud-mummy!!!!!

Mig kan du åxå gärna kalla White trash om du vill.. Och mig kan du faktiskt gärna ringa om det var något du ville prata om.. kanske lite enkel terapi och kanske en VÄN .du har antagligen hittills INGA...

Jag e frivillig.. men lämna Tessa ifred.....



Tel+49 151 588 65815



Sandra Helsing..



mitt telefonnummer är

2011-02-01 @ 18:26:50
Postat av: C

"Jag kan vara rasist när det är befogat. Vare sig man är kritvit som en finne, solad svenne, vit asiat, gul asiat, svart afrikan, brun sydeurope. Är någon onödig oh retar upp mig så kan jag kalla denne det värsta jag kan tänka mig. Sån är jag, läs inte här ifall du inte tål vad som skrivs.



Om OZ har nåt viktigt att säga så kan hon/han kontakta mig personligen. Eftersom du hittat hit har du säkert min e-mail adress också. Stalker."



Bra skrivet Tessa! Sjukt det där att man får skriva satans finne, helvetes svensk, fittans norsk men skriver man om en polack/turk osv. som är en idiotjävel blir det ett satans liv. Herregud!

2011-02-01 @ 19:46:18
Postat av: Jessica.H

Sandra nu slog du banne mig huvudet på spiken :D mycket bra skrivet!!Kram!

2011-02-01 @ 20:06:50
Postat av: Jessica.H

..Å du med Jonas för den delen :)

2011-02-01 @ 20:07:24
Postat av: Tessa

Såhär många kommentarer har jag nog aldrig haft på ett inlägg. Gilla eller spilla, det är frågan.

2011-02-01 @ 23:23:34
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Hehe det blir alltid kommentarer vid bloggdraman, det vet du Tessa ;)



2011-02-02 @ 00:01:49
URL: http://lovemehateme.blogg.se/
Postat av: Maria K

Har Tessan ett skitliv? Jag skulle iallafall hellre vara egenföretagare med en härlig familj än barnlös o knega på Chipsen i Pålsböle.

2011-02-02 @ 11:52:28
Postat av: Andy

haha..Tessa, säg inte att du tog över mitt hålligång..eller va det en annan kväll det här? Skulle bra kunna ha varit med, men det FICK MAN JU INTE =)

2011-02-03 @ 17:47:25
Postat av: Tessa

De här va i lördags Andy. Jag är ju den som AVSLUTAR slagsis, inte startar -d vet du =)

2011-02-03 @ 20:11:30
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0