Thailand

Jeff och Chrille drog till Thailand på en 3 veckors tripp. Men lycka var när han bjöd ner mig och Li på en lite kortare visit. Vi är nu alla i Cha-am och det är helt underbart!Det råder ett helt annat lugn i Cha-am än det där förbaskade Phuket. Inga ryssar, inga hektiska försäljare, mycket äldre människor. 6 dagar kvar :) 

Killarna drar till Thailand

Chrille bokade Thailand för honom och Jeff idag. De drar nu på fredag. BUAÄÄÄ vill åååå meee. 

Jeff tänker surfa o snorkla säger han. "Asså pappa kan vi prata lite mer om resan..." Han är lycklig, lilla hjärtat. Ska bli skönt med lite färre folk under tak. Men jag kommer sakna dom <3Hemarbete vs. handarbete

Jag har ju nå fel. D ska hela tiden göras nånting. Oftast är det ju hemarbete. Men det jag egentligen VILL göra helst av allt blir oftast åtsidosatt framför alla dagliga måsten. Håller på o syr gardiner till Lis rum. 1 av tre hänger uppe, men ja måst ta ner den o fixa, den är snedsydd. Den har hängt där sen nov/dec, och jag har inte fått den fixad. Irriterande.

Skulle ju kunnat gjort d idag. Slutade lite tidigare idag, dvs 17.30 (istället för 18.15). Men då va ja sugen på annat projekt o började riva remsor från ett gammalt lakan. Sen virkade jag. I flera timmar. Var en snabbis till Minimarket o handlade. Matkassarna blev o stå över två timmar på köksgolvet, jag sku bara virka lite.... 

...jag tog med virkningen till sängen, nu är remsan slut. Har virkat upp ett helt lakan :) ska bli nån slags korg.


Markvärme

Jag måste säga att sätta markvärme där man ska ja bilen och gång till trappan var den smartaste idé jag kommit på. Det är väldigt rogivande att sitta inomhus och kika på snön som faller när den smälter bort direkt. 

Efter förra årets snöskottning o ryggvärk var det heller inte svårt att övertala Chrille att så måste det förbli. Då han har kotförskjutning o får lätt ryggskott av sneda utföranden och jag själv ländryggsartros. Fyfan va skönt! Gomorron!
RSS 2.0