Lilla Jeffen

Asså gick igenom gamla filmklipp på Viddler och hittade denna. När Jeff var lite över ett år. Skrattattack asså. Hahaha, guuLLe

http://www.viddler.com/v/b03aee2c

Frisörer

Jag stör mig fortfarande på frissan dom klippte av allt hår på Jeff. Vi visade en bild på hur vi UNGEFÄR hade tänkt. Lite längd kvar med lite lockar.

Men hon klippte en helt vanlig kort ful frisyr på min Jeff. Alla lockar föll till golvet. Jag såg Jeffs besvikelse. Men peppade honom o sa att d va så fint o att han såg ut som sju. Han köpte d. 

Vi pratade i bilen att hon nog klippte lite för mycket, men att d ju växer ut igen. Asså d måst ha varit nån praktikant. Jag tänker inte skriva ut var d va, eller vem d va. Men hon va skitkass.
Vilken NÖRD

Skulle tvätta bilen på TB. Köpte koden, körde fram. Men där stod en färdigtvättad bil utan förare. Jag väntade lite, sen fick ja i psyke o for till färg&tapet på ett ärende. När ja kom tillbaka efter 10 min stod bilen fortfarande kvar. De måsta s
ringa upp till verkstan o hämta föraren. '
'
Den stod minst 15 minuter färdig i biltvätten. Vad no han höll på med vet jag inte. Men det är nog fler än hans jävla Honda som behöver tvättas. Nu sitter jag här o bloggar i bilen o är snart klar o tänker backa ut, så NÄSTA kan köra in. Nördgubbe!

Open by night

Ni har väl inte missat kvällens Open by night? Massa erbjudanden i stan. Familia är med i modevisningen kl 19, Jeff, Li och Sandra är med. Och eventuellt jag och Strumpans Wille. Får si!

RSS 2.0