Trögt

Yes d går trögt. Min bloggapp på telefon har slutat funka. Har tagit bort och laddat ner på nytt, men icke sa nicke, funkar inte. Lite i nerverna får man ju. För jag sitter ju nästan aldrig framför datan, utan glor mig fyrkantig på luren istället. Jag är telefonberoende. Men det är ju för att iPhonen har både kamera, video, som är skitbra, internet,Heytell appen är ju bäst, där man kan skicka röstmeddelanden och ljud (lite kakk-plums, pruttar och kiss-strålar, sånt uppskattar jag, inte friskt). Så finns ju mess- och ringafunktionen, det sprakar lite på d ibland, då man alltid ska vara så anträffbar.
'
Sitter på jobbet och är lite lätt sliten. Har granskat torget nästan alla dagar sedan Rockoff började. Nu kan jag det förbundna ögon, så jag drar till Kökar. Tjingeling!

En bild på staketet

Bild tagen från utsidan, från Hotellets parkering. Dvs norrifrån.
'
Pappa håller för tillfället på med portarna. Men jag har inte tagit fler bilder. Ska försöka göra det ikväll (om det inte regnar) Sjuuukt snyggt. Och sjuukt skönt med privacy. Dörrhålet är 1,75 brett, så det blir en fast dörr på 1 meter och en som man öppnar som är 75 cm. Så kan man öppna båda om man ska in med nån skottkärra eller nåt. PAPPA E BÄST !!

Staketet

Nu är staketet klart. HELVETE hur kan nåt bli så snyggt! Bilder kommer snart. Jag var med och skruvade upp några brädor, d va skitkul! Hoppas det blir terassbygge, då ska jag skruva dit plankorna. Nu skissar jag för fullt på terass. Pappa kommer ligga sömnlös för porten som ännu inte är riktigt färdigplanerad.

40-års kalas

Igår var jag på Dennis Janssons 40-års fest på Mariepark. God mat, 220 gäster, stand up comedy, DJ och mitt i det hela uppträdde Panetoz (dom som sjunger dansa pausa).
Ja han kan nog han där nöjeskungen. Inte alla som har en festlokal stå sådär bara. Det var kul. Jag vart full, jättefull. Och idag har jag sovit hela dan, åt frukost nu, en smoothie på trappan 18.45. Huvudvärken börjar ge efter.
Chrille är med barnen nånstans. Riktigt lugnt och skönt här hemma. Famous springer på gruset och leker med en boll. Gullig.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/104957/images/2012/pic_207451540.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/104957/images/2012/pic_207451540.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/104957/images/2012/pic_207451540.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/104957/images/2012/pic_207451540.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/104957/images/2012/pic_207452190.jpg" class="image">


Pysslingar

Jeff Helsing & Sandra Landström har inte setts på 5 dar

 


Ensam

Nån som helst sku vilja sova i sängen. "tyck synd om mig"


Möhippa

I lördags var det möhippa för Malin Alm, tillsammans med 7 ljuvliga brudar. Hon fick göra massa roliga saker s.s åka Hot Rod bil i regn, missa Skarven färjan till Föglö, ta en annan färja istället, cykla iklädd våtdräkt, duschmössa och cyklop i ösregnet, simma iland från en snurrebåt, fem kamp och lite frågesport. Sedan återstod SPA med bastu och jacuzzi, god mat och lite smått och gott i underhållningsväg.
'
Jag och Lina stod för maten (Lina) och servering, jag var under kategorin "övrigt" igen nudå, men fick en briljant idé om att strippa iförd kalsonger med banan innanför. Man tager vad man haver. Jättekul...
Lina och jag var iklädda svarta byxor, vit skjorta, svart fluga, bakåtslickat hår, kolade ögon och mustasch. Så klämde vi ur oss fraser på italienska. Lina kunde lite mer sofistikerade meningar och ord, medans jag bara kunde "jag tänker prutta" på det vackra språket (Ia scoreggiare). Underbart.
'
'
Vid ett skede på kvällen så hittade jag ingen öl, men en massa spritflaskor fann jag, och började blanda groggar -till mig själv. Och drack som om det innehöll 100% juice. Vid midnatt vart jag megatrött och kastade mig i soffan för att "vila lite", den vilopausen pågick fram till 07.30, då vaknade jag med en sån där migränliknande känsla, dunkade in 2 burrisar och somnade om.
'
Steg upp halv elva helt fri från krappola och åt världens godaste frukost i solskenet, made by Lina. Se hur lycklig Malin är =)
'
Sedan åkte vi hem på Skarven. Ett härligt dygn helt enkelt.

RSS 2.0