Skakis men inte bakis

Den här veckan har jag tagit mod till mig och börjat förflytta mig lite mer. Ärenden hit och dit, med bilen förståss. Inga går man i det här asvädret heller. I tre, fattar ni TRE hela veckor har jag inte gjort nånting, undra inte på att det swischade till i skallen idag när jag kom hem med:

En påse nyköpt garn, som svägis ska sticka en dödsskalletröja åt Li av ,en proppad fet, omodern och skitig skötväska, en Dillenkasse med Pippiperuk åt Li (lillajul på lördag sinni), en påse med teckningar från dagis, ett par gummistövlar i stl 27 som hade varit dubbla på dagis, en tjock vinterhalare, som av någon anledning inte var på sin ägare för tillfället, en stinn, snygg barn-Nike ryggsäck, en amningBH (alltså inte lös, den var i paket) som kom på posten idag, jag har gjort det IGEN, en superfin ytterdörr-julprydnad gjord av grankvist (eller var det tall?), med kottar, pärlband och röd rosett, som MIN duktiga dotter gjort på dagis, 1 doggybag från Mariebads café, orkade ju inte äta upp den supergoda Enchiladasen idag (lunchen), utan var sparsam och tog hem den som middag, slutligen tömde jag bilen med en mycket hjälpsam storasyster och en hjälplös sovande lillebror.

Tur att man kan köra fram till porten och att vi bor bara ½ trappa upp. För som sagt, jag trodde jag hade fått akut gråstarr + att jag vart lite darrig och måsta bara huka mig ner några sekunder och blunda, sen var jag fit for fight igen. Den här stackars blodfattiga, nerlatade kroppen fick väl chock och kom helt tydligt INTE ihåg hur jag höll på för 4  veckor sedan.

Nu vart jag akut sugen på ostbågar, vilken tur att det RÅKAR finnas hemma.

En närmare titt...

Tänkte att ni kanske ville ha den inzoomad.

image97

Arsch! Svinigt värre!

***

Vem vill se min äggstock? (varning för känsliga tittare)


Jag har väntat, och jag vet att ni har väntat  =)  jag har äntligen fått bilderna av svägis från operationen. Jag kan inte titta mig mätt på den där asiga uppskurna dermoiden, eller hårbollen, nu kan man verkligen kalla det en hårboll, eller varför inte fettboll, då den även var fylld med en massa fett. Usch och tvi vad asig den är, den får mig faktiskt att må lite illa, men ändå måste jag glo.Vad satan gjorde den där äckelpäckelbollen i MIN ÄGGSTOCK????

VARNING

VARNING


VARNING


SCROLLA LITE TILL

TADAAAAA!!!image96

Till vänster: Dermoiden är ännu inne i högra äggstocken, undra inte på att jag haft ont!?
Till höger: Aset, uppklippt och inzoomad så man vill spy.

Tur är ju att den är  veck nu. Och jag kan äntligen hosta, nysa och skratta igen utan att det känns som om hela buken ska fläkas upp.

***

Länk

Tänk, man KAN gå upp 44 kg när man e gravid.

http://www.alltombarn.se/halsa/nastan-100-kilos-klubben-1.3698


Arken - historia?

Nu var det MYCKET länge sen jag drog mig lite yrsel och svepte in framför Soundway på Arken, lirandes med luftgitarren. Inte för att jag saknar det. Det är just det, var är festsuget?

Det är skönt att det inte börjat rycka i levern än, skönt att ha ett lugn i kroppen. Fast jag nekar inte till att RIKTIG öl smakar, det har jag nog smakat på, en öl asså. En öl ger inget rus, därav heller ingen krappis. Tror det är den kroppen är rädd för att möta, krappisen, den onda kroppsplågan som suger salivgångarna tomma och attackerar pannan med däng dagen efter. Oj vad kroppen måste må nu, den har varit på flera månaders torka och lungorna har inte dragit en cigg sen Thailandsresan (då man rökte mer än en par per dag). Hur känns det att gå på krog utan att röka, utan rök från topp till tå?

Och inte undra på att man inte är i festartagen. Vem vill gå med sprängfyllda brön som bara längtar efter att få tömmas, och vem vill springa och pumpa mjölk var tredje timme under alkoholens timmar? Näjj takkk. En öl är gott (okej två tror jag å e gott), så även ett glas rött (eller 2). Så det lär nog bli en utemiddag på nån mysig krog (många att välja mellan) med en skön mix av 2 öl och 2 glas rött innan året är över. Japp, så blir det.


Hon e för go"lilla" Li

Jag har fått höra i en par dagar nu att det är dax att städa under Lis säng. Jag vart ju bussigt impad av henne då hon är så ordningssam och berättar när det börjar bli för skitigt. Men idag satte vi igång och jag avslöjade henne ganska snabbt när hon sa:

Mamma kan vi inte dammsuga under min säng idag, nej inte dammsuga, först sopa...

Hon visste att det fanns massa tappade grejer därunder bland allt damm och plastlådorna på hjul och ville nog inte gå dit och rulla bland dammråttorna. Så när jag stod i köket och hon frågade mig, gav jag ett jakande svar och vipps hörde jag bök och stök i hennes lilla rum/alkov. När jag kom dit hade hon rullat fram och travat alla 3 stora plastlådor på varann för mesta möjliga plats för röjning.

Mamma, kan du hämta min ficklampa?

SÅ DUKTIG. Herregud, när ska hon sluta förvåna mig? Enjomoppen åkte fram och vi hittade massor av saknade saker. Nu är där dammfritt igen. Hon vart även inspirerad av utklädnad igen och klädde ut sig till "en annorlunda princessa" och "Peace Pippi".

image95


Bild

Skrutt.

image94

När man ser den hjälplöse lilla krabaten så tänker man "d gör inget om han jävlas inatt, för han e så gulli". Att man sen svettas och svär när klockan är 3 är en annan sak.

Men vem liknar han på???

---

Info åt Svägis: Poppade en påse popcorn - och åt den själv.

***

Slut på skrytet

Lillprinsen har slutat vara ett praktexemplar om nätterna. Nu har han laddat batterierna för att få mamma och pappa sin att känna att de lever. Han vill helst sova tätt intill bröstet och ta en slurk när han känner för det. Då är det fridens liljor, för han asså. Jag kan inte sova med honom sådär nära, jag är rädd att lägga mig på honom och klämma ihjäl han och anser att vaggan är nära nog och där ska han va nöjd! BASTA!

Under nattetid så äter han i sömnen och somnar in i djup dvala efter typ 7 minuter, snuttar ju gärna i sömnen i en timme, tills det är dax för nästa mål, men det är han som gärna gör det, själv ligger man o e irri. Och är det inte hungern hans som väcker oss, så smattrar det till i brallan på honom, orkar man gå och byta? Kanske nån gång, då det låtit som en katapult försökt ta sig igenom blöjan. Pruttig och gasig kan han vara och han ligger och klämmer så man tror han ska få hemmorojder.

Man har ju verkligen glömt hur det var med småttisar. Men som tur e så är det tillfälligt. Och så har han ju fördelen att han e så satans gulli (biter ihop tänderna nu).

Man kan lixom inte hålla sig

Li har definitivt ärvt min förmåga att uttrycka hur gulligt jag tycker att någon eller något är. När jag kramar vår tax Bianco kan jag ibland komma på mig själv att jag gör det lite väl hårt, eller med ett tjuvnyp och hur jag gnisslar tänder, för att hon e så gulli. Samma sak kan hända på Li, ibland får hon sig ett nyp i kinden, rumpan, låret, där det är lite tjockare, och hon klagar. Det tar ju ont! Du får inte nypa mig!

Nu har hon börjat:

-Jag vill krama Jeff så hårt nu när han e så liten. För nu e han så gulli, säger hon med hårt ihopbitna tänder.

Igår lekte hon med min gamla Monchichi (hur fan d no stavas, minns ni? Den där gamla apan) och frågade mig:

-Mammaa (satan vad alla meningar ska börja på mamma, jag blir snart tokig) tycker du att Monchichi e gulli?
-Joo.
-Tycker du att den e så gullig så du skulle vilja riva bort pälsen?


Jag har även hört hur Bianco gnyr till ibland och frågar irriterat vad i h-lvite hon håller på med.

-Hon e så gulli så jag bara måsta riva henne lite i svansen. Nååå förlååååt gulle Bianco, så kramar hon och tröstar hundstackarn.

Jag förstår henne så väl. Man kan lixom inte hålla sig.

Ska någon till IKEA?

Nu och då hör man i efterskott hur kompisar varit till IKEA, utan att fråga mig ifall det är nåt jag behöver  =)  så:

Ifall någon råkar svänga in till IKEA och råkar gå förbi BRANÄS korgarna och även råkar ha rum i bilen, kan inte den snälla personen då forsla hem 2 st BRANÄS korgar i storlek 32x35x32cm för 99:-/styck åt mig?

image92


Postorder, d e grejer d!

När  man är hemmamamma, med Hemoglobinvärdet under 90, och därmed inte gör annat än att intar järnbristanemimediciner och slappar om dagarna. Då är det lätt hänt att man öppnar diverse postorderkataloger, slinker in på babysidor på internet och vipps så trycker man OK och texten "beställningen slutförd" dyker upp på skärmen. Hoppsan! Sedan granskar man orderbekräftelsen på sin mail och konstaterar att man beställt samma sak 2 gånger (ena ligger kvar som restorder), fast i olika färger (har smaken ändrats?)

Så snart börjar det nog droppa ner avier i postlådan. För jag har rätt många postorderkataloger, och rätt många www-adresser. Guu va kul, mycke roligare än att gå in och ut i butiker på stan. För jag hinner glömma vad jag beställt, så det är som julafton varje gång man får en Avi från posten "vad har jag nu beställt måntro?". Jaa, nu är det ju inte till mig själv jag beställer, utan ett stort antal storlekar mindre. Finns så tuffa kläder till bebisar, man kan lixom inte hålla sig. För övrigt, så har svägis nu börjat sticka på Jeffs dödsskalletröja. Det vart bomullsgarn i svart med ljusgrå dödsskalle. Sen har Li oxå lämnat in en beställning till faster sin, i 2 olika blåa färger (hur kommer det sig att hon älskar blått så jävla mycket??? Bättre än rosa i o f s).

Pyjamaskillen

Coolaste jamisen i stan.


image91

Han är inte bara snäll, han e söt oxå. Och nej Camilla, man behöver inte experimentera en tredje gång  =)

Jeff - den exemplariska pojken?

Chrille och jag småfnissar och upprepar oss:

"Det är verkligen jobbigt att vara tvåbarnsförälder". I och med att Jeff bara hänger på, han har varken protester eller värre magknip, utan käkar, sover och filosifierar en par-tre gånger per dag. (Än så länge)

"Ja tänker han va såhär schysst så blir det ju inga problem". Han e så nöjd, ja nästans så man glömmer bort pojkstackarn ibland.

Och råkar jag slänga ur mig nå klagomål så svarar min älskling lugnt med ett leende (och lite ironiskt)
"d e så att ha barn".

Jag har redan pumpat och provat med flaska -inga protester. Tutten är en höjdare, Li hade aldrig nån, det märks skillnad  =)  En nackdel är att han skiter som om han skulle få betalt. Det kan komma 4 lass på mindre än en timme. Väldans kul med tanke på att han HATAR att bli avklädd och bytt på. Vi har gjort blöjbytet till hans lungstärkningsstund. Men det ska väl avta, den där skräcken att bli avklädd. Som Chrilles kompis/barnläkaren Snuffe skrattande sa åt Chrille när vi var på Barnavdelningen "inga behöver du oroa dig, det där hinner nog svänga d".

Kan det verkligen vara såhär stor skillnad på syskon, eller är det så att man som förälder till andra barnet blivit coolare? Nog för att Li var en rätt snäll baby oxå, men hon hade attityd redan då minns jag, som växt med henne. Det kanske blir en lugn liten Jeff (filbunke som sin pappa), och en tuff tomboy till storasyster (som har temperament som sin mamma).


Ingen lattemorsa ännu

Är hemma inlåst i frossa, svettningar och huvudvärk. Täcket var blött när jag vaknade imorse, amningskuporna var dyblöta av läckande mjölk, jag frös och huvudet dunkade som om jag druckit 3 flaskor rödvin själv igår. Pinade i mig några mackor och kröp ner under täcket igen, med massa kläder på. Somnade om...

... steg upp efter kl. 13, skönt att bara slappa ändå. Tyst i huset, inga plikter (förutom var tredje timme då). Huvudvärken är kvar, trots att klockan är över två. Frossan har stabiliserat sig lite, men jag vågar mig ändå inte på den kylskåpskalla iskaffet som står i kylen, utan nu är det varma drycker,  vatten och järntillskotten Kreuterblütsaft + Maltofer droppar som gäller. Måste få kroppen i stabilt läge nu, så man orkar göra nåt sen när man får. Hb värdet lär stiga mycket långsamt under amning, så jag ska inte förvänta mig att vara pigg den närmaste månaden sa de innan jag gick hem från BB, lika bra att vara slut nu, då jag ändå inte är tillåten att göra några tyngre saker. Imorgon ska stygnen bort, 16 st på utsidan, de självsmältande suturerna på insidans alla lager smälter ju själv.

Sen kan jag bli en sån där lattemorsa som hänger på stadens fik om dagarna.

Nej nu ska jag leta eller göra dödsskallemönster till stickning, så svägis har nåt att göra  =)

***


Mera bilder

-Chrille skulle ju egentligen oxå ha opererats på tisdag morgon. Men när de väckte han på kirurgiska avdelningen på morgonen, gav de honom inte lugnande och började förbereda operation, nej för kirurgen var sjuk. Så mitt i min förberedelse på rummet dyker Chrille upp. Så han fick vara med och tvätta sin nyfödde son ändå.

-Jag fick mask för plytet när jag mådde sådär skit, vad som kom ur den minns jag inte, men nå syre typ. Sen så var det ju kateter, pulsmätare, ryggbedövning, dropp. Ja tvinn på slangarna kan man inte misslyckas med.

-Jeff fick inte ur all vätska ur lungorna vid snittet, så han fick återhämta sig på Barnavdelningen en par dygn. I kuvös först, sen utan hjälp, dock sondmatning. Gulle, han ser så sjuk ut på bilden där han ligger.

-Chrille var snäll och matade mig med jordgubbskräm efter OP, så jag behövde inte röra en fena, god service.

-Chrille och Li sov över på BB lördag-söndag. Mysigt.

image90

Hemma

Ja då är man back to reality från sju stjärniga Jetau Hospitale. Har varit skönt med service och lugn och ro, alla besök, knark och godis. När man ligger där så är det så acceptabelt att frossa i allt godis alla besökare kommer med. Mitt i nattamningen klämde jag i mig en Raider, utan dåligt samvete. Eller vad sägs om 2 st Kismetplattor igår kväll. Nu när man är hemma känns det inte lika rätt, så jag har ikväll smygätit (frossat) säkert 10 av de chokladkex som jag fick igår.

Jeff är rätt schysst. Han sover och äter, tar en liten filosofieringstund mellan varven och checkar läget ikring sig. Han hatar verkligen att bli avklädd och bytt på. Då kommer koliksidan fram, och försvinner lika fort han fått på ren blöja.

Li fattar inte att hon är ett barn och inte riktigt klarar av att bära lillebror:

Jag KAN -  jag är STARK!

Neeej!!! JAAAAG sku ju sätta tutten i munneeeeeeeeeennnnnnnnn. BÖÖÖÖÖÖÖL.

Eller så håller hon för öronen när han skriker och undrar varför han gapar som en hulligan och tycker att han ska sluta och i nästa sekund ska hon med våld ha lillbrorsan med sig och sova i sängen. Gulle, hon är verkligen kluven i nyheten. Men det lägger sig väl snart.

Dermoiden kommer det bild på senare, bilden är nämligen i Camillas kamera. Fy helvete, jag varnar känsliga tittare. Jag hitta även bilder på min uppfläkta buk när Jeff är påväg ut. Hehe. Men jag tror jag inte publicerar dem här. För övrigt mår jag bra, snittet vart ju superlångt, men mycket fint, kommer smälta bra in i raggarsträngen. Rann ner en hel del blod på golvet där så mitt hb är nere på 86, så imorgon ska inhandlas jäääärn.

image89

Lite uppdateringar

Lite uppdatering från BB


I tisdags kl. 09.08 kom Jeff ut. Han var 50 cm lång och vägde 3860 gram. En stadig pojke med veck på låren. Vid min sida fanns svägis Camilla + 10 andra grönrockade. Chrilles planerade axeloperation vart avslagen på tisdag morgon, eftersom kirurgen var sjuk. Tur i oturen fick han ju då vara med att tvätta och sköta Jeff, medans man själv låg och karvades ytterligare, ut skulle ju dermoiden också. Det var minsann en asig sak, bild kommer senare. Operationen i det hela gick bra. Jag mådde ju som ett rövhål då de grävde omkring bland mina inre kroppsdelar, förlorade 1,5 liter blod gjorde jag också. Men det gick snart över och jag kunde rullas ner till barnavdelningen och hälsa på Jeff. Han hamnade där i kuvös för återhämtning. Han hade lite snabb andning. Söööt  och mycket trött krabat, han bara sover och sover. Bild kommer senare.


Chrille har sovit här på BB 2 nätter men är nu hemma med Li, och här blev plötsligt så ensamt, men jag har ju Jeff som pruttar brevid mig. Ska försöka ta vara på lugnet nu.


Ni kanske undrar hur detta inlägg plötsligt ligger på bloggen. Jo sinni, jag har en urgullig sambo som överlämnade sin laptop till rum nummer 9 på BB, och hjälper mig sedan även att sätta upp inlägget på bloggen, mmm puss på han

30 nummers väntan för 4 rör blod

Kl. 10.00 hade jag ju "tid" till labben. Vilket betyder: -Tag en plastbricka, en Hemmets Journal och sätt dig ner och vänta i en timme. Då jag kom var nummer 47 inne, jag fick 77. Chrille hade "tid" kl. 11.00. Så 10.35 tog jag en plastbricka åt han, så han fick kortare väntetid med sin Vene Pörssi när han väl anlände 10.55. Jag som verkligen trodde man hade en tid att passa, så jag bad Chrille skjutsa mig, eftersom han skulle infinna sig där först en timme senare och behövde bilen. Vi skulle kunnat vara där 8 fast (eller båda två kl. 11), och fått lägre nummer än 77 och 83 och därmed kortare väntetid. Men det gick bra att vänta, det är inte var dag man sitter ensam bland 80 åringar som pratar så högt med varann om varför hon/han är där.

Var upp via BB och växlade några ord. Ska dit ikväll runt tio. Innan jag går och sova ska hjärtljud och kurva tas. Undras hur d ska gå o sova, jag som har dygnsrytmen  liiiite på sniskan för tillfället (först kl. 2 vart d mörkt inatt). Tar nog med bärbara DVD spelaren och några filmer, IFALL man får slött.

De informerade om trevliga saker som lavemang och kateter på avdelningen, men värst av allt: snittet måste läggas lodrätt iallafall!!! Satan i gatan , mindre kul. Ska nog meddela Korvela att han fan inga tar en milli längre upp än nödvändigt, får väl skaffa röda bikibrallor så ärret "smälter in".

Kanske återkommer senare idag. Tänk om jag hittar en dator på sjukan som jag kan blogga från!! Wow  =)  Hehe.

Det närmar sig

Imorgon bitti kl. 10 ska jag till labben för att ta nå behövande prover inför operationen. Sen tänker jag inte vara på sjukhuset förrän till natten. Jo, jag går väl upp till BB och skriver in mig. Har massor att göra imorron, bl.a:

-Li till dagis 9.30
-Sjukan 10.00
-Emmaus med ett lass igen
-Ett sista litet städryck? Eller...nääh
-Föra Lis övernattningsväskor till respektive adresser
-Handla lite
-Hämta en TV från Strandbergs
-Hämta en DVD spelare från Ekoteket
-Köpa storasystergåva till fröken
-Hämta sessan från dagis
-Middag...etc.

Sen sover jag ju över på BB inför op tisdag morgon. Har fått goda råd från sådana som tidigare fått kejsarsnitt. TA INGA BESÖK FÖRSTA DAGEN, helst inte andra heller. Ska ju försöka hålla mig där över helgen, så ni har all tid att hälsa på. Men ring gärna och kolla läget. Kan ju vara att jag kör maraton i korridoren redan onsdag morgon och bara lääängtar efter besök. Och ni, blommor är jättefina, men de ska släpas därifrån sen å...*harkel*

Hoppas allt går bra och att Jeff är lika frisk som sin mor, d där får ni tolka hur ni vill.

Sen natt + lördagsbestyr

Det vart ju Loikas bodega i går kväll/natt igen. Kusin Sandra och Robbe är på besök från Borgå. Härligt god middag a lá Lina i vanlig ordning. Vi flickor gottade oss nere i bastuavdelningen med ansiktsmasker och alkoholfri öl och champagne, som var godare än vilken annan dryck som helst! Vi var inte hemma förrän halv fyra...det hann bli många gäspningar, men det var ju så trevligt.
--------------------------
Li var hos mamma och pappa över natten, så man hade riktigt sovmorgon. Jag steg upp 11.45 efter att ha sovit fittigt gott. Frukost, plockade upp Lis kusiner Ellen och Dessi och sen iväg till stallet för att se på när Li och hennes moffa körde hästen:

image88

Middag på Krokens (gu va ovanligt).

Jag är trött och skriver lista på vad jag ska packa ner i BB väskan och i Lis väska. Och så har jag klottat ner lite vad som ännu återstår att göras innan måndagen. Varför går jag inte och lägger mig?

Li är lite exalterad över alla famnar hon ska hoppa till under veckan som kommer. Men hon är ju tuff och flexibel, och verkar ta det bra. Det första hon sa åt frisören igår var: "jag ska bli storasyster på tisdag. Då ska doktorn operera mamma". Så hon har nog hajat. Ska bli spännande och se hur hon reagerar när hon kommer till sjukhuset och ser sin lillebror. Är inte nerka ännu. Känner bara hur magen molar och det känns som om han snart jengat sig ut...får se om han håller sig inne 3 nätter till.


Info

5 dagar kvar nudå. Kommer att sova på sjukhuset måndag -  tisdag. Tisdag morgon är det OP. Troligen kommer faster Camilla att medverkar vid "förlossningen". Gulligt av henne att erbjuda sig, som Susanna skrev i ett mail till mig: "åh att du alltid ska va så jag fixar det nog själv!!! " Kanske tror att jag är tuffare än jag är i många fall. Fast jag tror faktiskt inte att det skulle vara några problem att göra d själv, känns ändå tryggt att ha någon nära där, som kan springa med och kontrollera att de inte byter ut Jeff mot någon annan  =)

image87

V. 38 GRAVVAINFO
70 kg - 102cm


Han bökar på som attans därinne, vet inte vem som betalar honom. Det skär och strålar åt alla håll som han bankar och stretar mot allt han kommer åt. Ryggen är dock bättre och värker inte lika mycket om nätterna, däremot så har jag svårt att sova. Hundratio tankar snurrar bakom min panna om jag vaknar om nätterna. Imorse vaknade jag 4, vred och vände, fick ingen sömn, halv sex fick jag nog och gick upp och tog en mandarin och läste lite. Tillbaka i säng vid sex och somnade kanske vid halv sju, 8.45 stod min ängel vid sängkanten. Min söta ängel som fick vara hemma från dagis en dag extra denna vecka. Grr, hon e så rar, vår Li.

Simning

Ikväll vart årets sista besök till Mariebad. Så inte Li glömmer bort hur man simmar. När jag står i omklädningsrummet slår det mig att den där "bikinilinjen" inte har blivit omhändertagen på ett tag. Men tanken slås snabbt bort av nån hårig glad gorilla som sitter på axeln och verkar tycka att det är skitkul med en lika lurvig polare en halv meter längre ner. Det man inte ser finns inte. Snabbt ner i vattnet bara.

Simningen var okej. Jag försökte att inte busa så mycket (resulterade i att jag fick kallt), han behöver ju inte komma ut innan tisdag, när vi fått tid och allt. Leken stod Chrille för. Li visade pappa sin hur långt hon kunde simma, fast hon hade blitt mesigare än sist på simning, men desto tuffare att hoppa från kanten själv.

När vi står i omklädningsrummet och frossar i medhavd frukt, börjar Li stirra på en naken tant en halv meter brevid oss. Och upprepar:
 "mamma HON DÄR mamma...mamma HON DÄÄÄÄR (hon tar ett steg mot henne och pekar riktigt, nästan så hon rör vid tanten).

Jag fasar för vad komma skall och smörjer allt ivrigare in Lis torra lilla kropp. Plötsligt sker ett under. Tanten tittar på Li och ler "hej". Li ler och hejar tillbaka. När vi sedan kom till bilen så frågade jag vad hon hade tänkt säga. Hon utbrister helt ogenerat att TANTEN HADE TJOCK RUMPA OCH TJOCK SISSE!!! Shit, tur att hon int fick d ur sig där bland alla höstlovsbesökare.

Man går aldrig säker med ärliga småbarn.

RSS 2.0