En hel hög med Helsingar

Jag med min pappa o mina 2 barn, mina kusiner Sandra och Mia med sin pappa och deras barn. Våra pappor är asså bröder. Jag älskar den här bilden.
Det var dagen innan vi skulle på Camp Helsing som vi var ut till Båthuset där vi skulle tälta. Så tog vi en tur med snurrebåten och våldgästade till min farbrors stuga.

Just nu..

...tar man sig en nattfösare med Anki. Vet inte vem jag ska skylla på att jag inte bloggar. Men jag skyller nog lite på Chrille, för han är den som tar min lilla dator till sovrummet. Den brukar vanligtvis ligga på köksbordet. Nu är hans dator i Esplanads reception och han tycker han kan använda min eftersom jag ju har en IPHONE!!
hahhaa, jajajajaja. Jag ska försöka bättra mig. Har massa roligheter att berätta! Får se om jag delar dom med er. Hohoooo

Hoffmaestro - Highwayman acoustic LIVE

Nu har jag hållit på o forskat på en massa om att blogga från iPhone, men istället kom jag på hur man får videoklipp direkt på sin blogg. Ska se om det funkar:
DOM E JU FÖR FAN GRYMMA!
o fan va bra jag e som fick till det här efter 7 års bloggande =) jag såg själv inte Hoffmaestro i lördags, men satt på Timjan och drack öl med min familj o lyssnade .

Hoffmaestro - Highwayman acoustic LIVE

Nu har jag hållit på o forskat på en massa om att blogga från iPhone, men istället kom jag på hur man får videoklipp direkt på sin blogg. Ska se om det funkar:

HJÄLP!!!

Asså SORRY för att jag lämnat er i sticket. Använder ju bara min lyxiga iPhone nuförtiden och det GÅR INTE ATT BLOGGA FRÅN DEN?!!?!?!?
Jag kommer iallafall inte åt att lägga in bild och heller inte skriva nåt då jag går via iPhonen. Nu har jag kommit fram till att det går att klistra in text som man skrivit o kopierat i anteckningar.
Jag tror mig veta varför jag inte får in någon bild, för att bilderna jag tar med min telefon blir för stora för att kunna laddas upp. Så hur får man fram bildinställningarna på iPhonen? Att man kan minska på kvaliten lixom?
Någon som vet? Jag VILL ju blogga, men öppnar ju ALDRIG datorn sen jag skaffat den där underbara leksaken  =)

Camp Helsing

Försöker packa inför en 2 nätters Camp Helsing vid båthuset med Sandra och hennes söta busfrön, o mina lurjusar oxå givetvis. Det går dock sådär. Blir avbruten med diverse uppgifter, som hur mycket mjöl måste jag ta med, eftersom Sandra ska göra plättar? Hon svarar inte så nu packade jag ner hela jävla mjölpåsen och dl mått. Så tog jag en öl, och plötsligt satt jag och gjorde en broschyr som det tydligen är deadline på på FREDAG, och när ska jag göra den om inte ikväll???? Tessa och framförhållning=finns inte.
Eftersom det varken finns rinnande vatten eller el vid Camp Helsing så har jag nu fått låna solcellslyktor av mamma, pappa har rotat fram deras 20 liters färskvattendunke och jag viker 4:e maskinen tvätt för idag. Nu fan måste jag ta mig i kragen...
Skulle jag kunna blogga från mobilen skulle ni säkert få se nå roliga bilder. Men nä, d går int. Besök fejjan, där kommer kanske nåt kul. Nu packa...

I lördags

Hej! Asså jag glömmer lixom bort att blogga, håller mest på med Facebook, kan inte blogga från mobilen (hur gör man??). Sorryyy.
I lördags var jag och brorsans underara sambo Mikaela från Stockholm hit och rojva. Asså vi hade sååå jävla kul. O va fulla vi blev, en salig häxblandning låg det nog i våra magar efter alla shots,vin och drinkar. På "efterfesten" gick det åt ½ öl, alla va steeen. Hahaha. Dagen efter var en dålig dag. Jag har då aldrig i min livshistora haft sådan krappis. Spydde, ont i huvve. Låg i sängen till kl. fem, då masa jag mig upp o for till Draken o hämtade Kebabmat till familjen.
Gu vad min mamma o pappa måste vara stolta som har en dotter och en svärdotter som kan TAA sådär. Hahaha!
detta är 1 bild av 2 från kvällen. Har klottat grädde som tydigen skulle slickas upp. Den andra bilden är tagen på Strandgatan då vi drack kaffe o ögonblink som Livets ord bjöd på. Snällt.
Tack Mikaela för att du gjorde vår kväll KANONKUL!

Bianco

Nu har veterinären ringt, och svaret på Biancos tumörer har kommit. Elakartade! Så hon rekommenderade att ta bort de resterande två knölarna hon har kvar (som de ej kunde ta bort samtidigt som de andra för att det skulle blivit för mycket hud att ta bort och därmed för tajt att sy ihop), och helst även livmodern i och med att ifall det finns något kvar så kan det lätt metastisera sig då hon löper.
Hon sade ju att det var upp till mig att bestämma hur vi skulle göra. Och min instinkt säger ju att jag vill ha bort allt den äckliga cancer hon har kvar och allt som bara kan hjälpa till. Bianco är en så kry hund annars, så jag känner att hon har säkert 5 år kvar på nacken, och hon ska inte behöva dö i cancer.
Någon med erfarenhet av liknande? Är hon säkrad från cancern om man tar bort? Jag vill inte låta det vara.
Bianco är återhämtad från sin senaste operation och är jättepigg, kry och glad nu.
Denna bild är tagen en vecka efter OP, gylliiii

RSS 2.0