Majbrasa

Var ner till Notuddens jättestora majbrasa o minglade. Mysit. Fick pussas på mammas o pappas taxar. O helt osugen på öl. Konstigt.


Sötast!

Hon e bäst, våran Li. Just nu plockar hon brännässlor som vi ska torka och sedan smula på maten, joggisen ja va som helst! Nyttigt värre.
'
Tipset kommer från Benita Björke.


Gubbdeff

Chrille genomgår ett tufft träningsprogram av träningsgurun Joakim Artell (fråga mig inte varför). Bra resultat av en gammal gubbe.


Hårkur

Tog tag i mitt fnöske idag i köpte hårinpackning och hårolja. Det vart som ett helt nytt hår!! Tack för tipset Sofia. Ska köra en gång till i helgen.


Solen gör en piggare

Denna vecka går i arbetets tecken. Anki är på Mallis och njuter lite. Så det har blitt 10-18.30 i 3 dagar nu. Försöker ta mig en paus mellan varven när fötterna och ryggen dunkar. Idag lyfte jag ut en stol och satt i solen lite :) å va skönt väder.

Hungrig som satan blundade jag när jag for hem utanför Hesburger. Fastnade på Bellissimo o tog en boll glass så jag skulle orka cykla hem.

Väl hemma så kom Jeff med ut och vi planterade lite blomlökar till sensommaren. Jeff avslutade med vattning innan vi åkte och hämtade Li från redskapsgymnastiken.


SATAN

Nu ha ja klämt på alla pylar i hela fejset, så jag ser ut som en pizza. O vad kom det ur dem då? Jo lite VÄTSKA, ingen efterlängtad exploderande finne, helvetes mani man har.

Mani nummer två är mina kluvna hårtoppar. Jag klipper och klipper bort alla risiga fnösktoppar, men de minskar inte. Idag fick jag lite "i nerverna" och klippteoi toppade en halvtimme. Men fnösket är kvar.


Nyttigt pusselspel

Har ett spel på min iPhone som Jeff brukar spela. Det heter pushcars. Man ska tänka ut och svänga bilarna i rätt riktning, sedan trycker man på Play. De gula är racerbilar och de ska krocka, den blåa är en miljöbil och ska ha fri väg. Svårt. Men banne mej han har kommit till tredje stadiet.


Mot stan

Tungt att sova över Geta. Nu pv hem.


Mot Geta

Har jobbat hela dagen, ätit på Havtorn efter jobbet. Nu sitter vi alla 4 (händer inte ofta) i bilen på väg ut till Geta o träffa bästa Loikasfamily. Chrille kör, Li sjunger med på mp3 Loreene - Euforia (ge mig hörselskydd) och Jeff sover. Jag funderar på att ta en powernap.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/104957/images/2012/pic_199364481.jpg" class="image">


Jeff - skön

Jeff är 4 år stor. Han är så duktig och självständig. Utbrotten finns knappt där, bara han får sova sina 11,5 timmar. Det har aldrig varit problem med vad man ska sätta på honom för kläder. Ibland kan han ha önskemål och vilja ha nån Blixten McQueen kläder på, men är de smutsiga (man kan ljuga att de är smutsiga för att komma lindrigare undran) så accepterar han d. Men nu den senaste veckan har han plötsligt börja ha åsikter, och man blir ju lite rörd när han så gulligt påpekar hur han EGENTLIGEN skulle vilja ha det. Plockar alltid fram kläder till honom på kvällen så de ligger på golvet och väntar då han stiger upp. Han får inte börja leka eller se på TV innan han klätt på sig.
'
Ex. 1:
Igår. Stoppade fram en Blixten McQueen onepiece och under den skulle det vara en Blixten t-shirt (som e favvo). När jag steg upp så höll han på och lekte i pyjamas. Så frågade jag honom varför han inte bytt om. "För att jag vill inga ha Blixten halaren, då kan jag inga visa den där ti-shörten som jag har under". Mamman blev rörd och han fick ta byxor istället.
'
Ex. 2:
Idag morse. Påskharen kom med strumpor, tydligen med en drake på. Det hade ingen sett. Men när han klädde på sig imorse hörde jag på avstånd "Å guuu va SNYGGA. Med DRAAKE!". Sen kom han med strumporna utanpå joggingbyxorna och sa "asså dom har strumporna e så SAATANS snygga". Man hade ju svårt att hålla sig för skratt. Men när jag frågade honom om han skulle ha strumporna utanpå byxorna svarade han "dom ska va så. Annars ser man inga draken".
'
Shit va cute.  I die.
'

Måndag

Igår hamnade jag på Arken med Camilla D. & spelade. Jag träffade massa bekanta, skönt gäng ute. Drack vatten, iallafall ett glas, fattar inte att jag blir så kanon och absolut inte fattar när man ska sluta dricka.

Idag försökte jag sova bort min hejdundrande huvudvärk halva dagen. Pinade mig upp till duschen, hade så ont i huvet så jag spydde i duschen (det var inte av någon annan orsak). Hade ingen värkmedicin hemma. Har alltid burana hemma, jag får ALLTID huvudvärk dagen efter. Men idag fick jag barn tuggtablett Pamol F, två stycken när vi kom på middag till svägis o co. Försvann rätt snabbt. Skönt.

På kvällskvisten gick Anki och jag till Strandnäs och matade mammas o pappas katt, för de är i Pargas. Spritångesten lättade lite. Näpp nu dyn.


PÅSKEN ÄR ÖVER

Det har varit en rätt bra påsk, med lite blandade händelser. Långledigheten har varit underbar, då Kristian höll ställningarna på Familia och Anki var i Pargas.

Lite påsksup vart det tors och söndag. Jätteroligt, men ack så det tar på. S l i t e n. Nu börjar träningen igen -på allvar.

Min kära gullesyster var och kraschade med hästen sin då hon var ut och körde den. Så hon fick spendera påsken på sjukhuset, så dit har man varit om dagarna. Men hon är nu på bättringsvägen. Krya <3

Ut på sjön har vi varit. Jag, pappa och Jeff har lagt nät. Fick lite abborrar, sikar o gäddor. Pappa lagade svingod kaviar av gäddrommen och jag lagade gäddfärsbiffar och frös ner. Underbart väder vid båthuset.


Krappolapyssel

Gjorde en kycklingmask idag i krappisen. D va duktigt.


Påskkärringarnas återkomst

Ska träffa 2 av mina vänner från högga. Marie o Jajja. D va flera år sedan vi sammanstrålade, ska bli kul. Men först lite verklighet -jobba :)

Min utsikt när jag drar upp rullgardin:


Vinter elläh?

Vafan hände med den kommande våren? Snö lixom. Ogilla.


RSS 2.0