Denna morgon

08.56 ringer klockan. Hade ställt den tidigt så jag skulle kunna snooza.
'
09.14 ringer klockan igen, har tydligen snoozat 2 ggr !??! (Snoozen är inställd på 9 minuter)
'
Det var bara att gnida ögonen ordentligt o kliva upp. Trött som satan, trots 8,5 timmes sömn. Tar på att gå på IKEA i 6 timmar med 4 timmars sömn i bagaget (som var tisdagens projekt).
'
Jag hann bara vaska fejset och kleta på lite kräm så ser jag min händige far traska omkring på tomten. Jag ser hur det knakar i skallen på honom (han håller på o fixar terass åt oss och lägger markstenar. Jag hälsar honom god morgon, o d gör lilltaxen Famous oxå, genom att småyla o pissa omkring sig av lycka att moffa är på plats.
'
Jag sätter håret i en svans (för det är skitigt, kan inte ha det löst då. Så nu vet ni d, rent hår -hänger löst, skitigt hår -uppsatt). Klämmer i mig en chili-riskaka med MYCKET Pommern ost (fan va den e god!) och en energi Verve. Voila'! Fit for job! Men vad nu, vem i helvite släpar in alla gröna pluppar som är över hela hallmattan?
'
Nu är klockan 09.43. Jag springer till övre våningen och hämtar dammsugaren och drar över hallmattan och för säkerhets skull slänger jag en blick över köksgolvet, mycket riktigt. Har mamma varit borta en dag så finns där äggskalsrester och brödsmulor som skulle mätta en höna. Jag tar d i samma veva.
'
Tittar på klockan 09.47 "åå i tid för en gångs skull" tänker jag. Samtidigt skiner dagsljuset in på hallgolvet och lyser upp massa konstiga fläckar på det nydammsugna grafingråa stengolvet -men va faan! Fram med golvsvabben och plötsligt var både hallen och köksgolvet svabbat (slarvigt).
'
09.53 ändå i god tid, d tar 1 1/2 minut att cykla på jobb. Sätter mig på cykeln men erbjuder min hjälp åt pappa om han vill att jag hjälper honom med markvibratorn på 150 kg, som ska in i hans bil. Vipps så var det fixat och jag iväg på jobb. Kom i vanlig tid, dvs 10.03 :)
O vart glad när jag såg att dessa coola shorts kommit.


Prova på Go Cart!

Kidsen o parenteserna var o körde Go Cart idag. Många år sen jag körde, premiär för barnen. Hade glömt bort hur hälvites kövla kul d va!! Mera!!! Sen svängde vi in via Söderby Livs o hämta två Sol som vi avnjöt på Loikas terass. Myys.


Söndag

Jaa, barnen somnade innan nio idag. Har varit en del aktiviteter idag. Vi var ut till en stuga i Lemland. Där lekte fem barn med vattenballonger, eldade i klotgrillen, tror Jeff stod där en par timmar o höll elden vid liv. De badade bastu o var i havet -brr!
'
Mina ben är fulla av blåmärken som vanligt.


Tränat!

Har haft träningspaus, har ingen förklaring ti d, d bara blev så. När ryggen börja spraka så fick jag en spark i röven och nu är tredje passet denna vecka avklarat. D e ju så jävla sköj! Jag känner mig stark med dessa träningsvärkar. Men flåset kan no inga bli sämre än så här. Ho ho!
'
Jag har en tendens att köra "Christmas 2012", istället för BEACH 2013. Dessutom hänger jag inte få mycket på beachen. Så vi får välan se hur dallrigt eller odallrigt det är i sommar :)
'
Borde gå o tvätta bort svetten, men den ha ju torka nu så jag känner mig fräsch igen...heh.


Vemma Verve

Idag fick jag hem mina godingar. en av dessa innan frulle gör susen för hälsan. No more multivitaminpiller (som dessutom inte hinner smälta helt i magsäcken innan den transporteras vidare) + ett glas vatten.

Allt detta i en smidig liten burk på 245ml, en god mycket lätt kolsyrad dryck! MUMMA VEMMA!


Hälsosamt

Asså denna är grymt fräsch! Perfekt som bl.a mellanmål.
Färskpressad äpple-, citron och avokadosmoothie. MUMMA!! Det nyttiga i avocadon ger en skön mättnadskänsla.


Så är det

Det gäller att peppa sig själv. LOL


Nyttiga knäcke

D vart nyttigt kvällsmål idag. Eller nåja, en halv plåt med nöt- o frö knäcke.
'
Kastade ner lite pekannötter, mandlar, psyllium- och linfrön och torkade brännässlor i mixern och speeda på fullt. Hällde på lite vatten o lät det dra en stund. Tryckte ut på plåt o flingsalt över. Naminam med Pommernost


Jeff igen

"Asså JAG ska luta mig mot stolpen som pappa brukar göra".
'
Han har lärt sig nåt nytt igen. Och ikväll så gjorde han ett så långt slirspår så hela däcket sprack :)


Inviger

Smakar riktigt fint med en kaller på nya terassen :)


Terass

Här händer d grejer. Bästa pappa fixar trädgård. Hjälpte honom att skruva plankor igår, sjukt kul. Blir jättefint!


RSS 2.0