Beach 2012

Från naveln och uppåt ser det ut som om jag skulle ha gått på gym fler gånger än den gång jag gått i vår. Men skenet bedrar, allt fett har nämligen trillat ner.
'
l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l
l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l
l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l
l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
'
och så har ni ryggflärret varsågoda:
Fan va dålig bild, byxorna är dessutom uppknäppta för att det inte ska välla så mycket. Vi tog spännarbilder hela familjen häromdan, o då försökte jag dölja så mycket som möjligt o knäppte upp så spänningen skulle lätta. Men ni skulle se, vågar nog inte publicera hur det egentligen ser ut under t-shirten...behöver en korsett, eller eventuellt en liten sugmaskin som kommer åt det där. Hahaha, NOOT NAAJS ÄT ÅÅL. I våran familj så fyller Chrille kvoten med sina 4 ggr träning i veckan. Jag har helt enkelt inte tid. Bra ursäkt. Alltid lika härligt att få skylla på nån annan. Det är alltså CHRILLES fel att jag har ryggfläsk.

Kommentarer
Postat av: Jänu

Du ser ju sjukt vältränad ut! Det där som "väller" över byxlinningen kan man väl knappast kalla flärr, men jag förstår vad du menar :)

Och NÄ, man har faktiskt inte alltid tid!! Sen kan folk säga vad de vill om att "det är väl bara att stiga upp klockan 5 och far ut och springa det". Men man behöver ju faktiskt sömn också och isåfall måste man lägga sig klockan 9 och när ska man isåfall få den där ensamtiden på kvällarna när ungarna sover?

Nä... blivande vrak säger jag bara.

2012-06-06 @ 16:57:27
Postat av: Marianne

Men ryggfläsk...? Jag sku vilja säga att du ser jättefin ut och att det är såna som du med ert sk fläsk som får såna som mig att inse att det aldrig blir nån beach tvåtusenwhatever för mig! Sku ju skämmas ihjäl om jag visa min bleka slappa svullobuk och övriga slappkropp bredvid dig. Förvisso gravid nu, men alltid haft daller överallt. Mitt ryggfläsk äter ditt "ryggfläsk" till aptitretare före förrätten!! Och då anses int jag ens höra till kategorin tjock. Jodåsåatte!

2012-06-06 @ 20:01:30
URL: http://mariannek80.wordpress.com
Postat av: Petra

Men herreguuud hur du ser uuut!!! Skojar!!! Tycker inte det där är nåt att gräva ner sej över, men med tanke på hur du brukar se ut förstår jag att det känns lite surt för dej. Och klart att det är Chrilles fel, det är alltid karlarnas fel! ;o)

2012-06-06 @ 21:21:25
Postat av: Tessa

Men ryggfläsk, oavsett storlek, är inte lätt att få bort, o jag har inte ens försökt få bort mitt, så det väääxer. Chrilles fel.

2012-06-07 @ 13:27:17
Postat av: Mikaela

Finns en till i din släkt som har ryggflärr... ;)

2012-06-07 @ 23:37:03
Postat av: Tessa

Hahaha, ryggfläsk RUULES

2012-06-09 @ 12:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0