Jag har pyspunka

Jag har ju två barn jag. Som navelsträngarna växt ut på. Oj då.
-mamma e bäst, mamma åå mamma jag är aldrig dum mot dig, mamma jag älskar dig, mamma MAMMA MAMMAAA!!! Men va i helvitte, det var inga nå jungfrufödslar, ni har en pappa åxå -hallåå.
'
Men dom e så rara ändå, fast munnen går i ett, fast Li 8 år måst ha koll på mig när jag skiter, fast Jeff nåjsar att han vill somna i vårt rum varje kväll -på mammas sida.
'
De har varit för mycket med mig och för lite med far sin, åtgärdas sakta men säkert, innan man får punka. Men jag har börjat med små hemliga knep, för att få lite egentid. Älskar mina knep.
'
Skulle aldrig klara mig utan dom (mer än sisådär 2 veckor). DARLINGS.

 

 


Kommentarer
Postat av: Sofi

Känner igen det där. Jag brukar säga åt ungarna att "Härriguud, det finns en pappa i huset oxå!!" när de alltid kommer till mig med ALLT. Det är klart att det är ok att de gör så men jag säger som dig, ibland får man pyspunka och då är det gött att få gå undan lite och göra nåt för sig själv. Men oftast räcker det med en liten stund,sen är man laddad igen:)

2012-06-20 @ 09:08:11
Postat av: Tessa

Exakt! D behövs ju inga nå långa semestrar, en par timmar nu och då sku passa fint. O pappan...kämpar steeenhårt för att de ska börja hänga mer vid han -not =) wonder whyy

2012-06-20 @ 14:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0