Sytt o müsli

Ikväll har jag sytt som fan, maskin har gått varm. Madrassen till Jeffs vagnen är klar och på plats, det är även kudden. Nu återstår påslakanet till vagntäcket, men på något vänster så har jag köpt för lite tyg och måste tjacka en bit till imorron (om jag kommer ihåg d). Det blir fint *morr*. 

Jeff kommer sova såå fint i vagnen, idag sov han först lite över en timme ca 12.30 - 13.30, i bilstolen när jag gasade runt på ärenden. Sen sov han i vagnen från fyra till HALV SJU!!! Och han har varit världens gladaste bebis idag, tänk om man skulle föda en halvårsbebis (helst inte i storlek dock), de är SÅ ljuvliga!

Chrille "och jag" har lagat GI müsli ikväll. Chrille fick smaka på egen medicin och hamnade på att göra den själv. Han brukar säga "å det här ska VI göra". Sen slutar det med att jag åker och handlar udda, svårhittade ingredienser och kockar SJÄLV. Så idag smällde jag fram alla ingredienser + recept på köksbordet, sen ropade jag in han i köket och satte mig ner och fortsatte sy. Hahaha, fy fan vad jag är stolt över min ragatakaraktär, den smyger fram ibland när man känner att d räcker. Jag rörde faktiskt om i långpannan 2 gånger. Chrille leker säkert int skön över att jag skriver om müslilagningen här på min blogg, men han läser den ju inte så han vet inget om d. Hehe.

Imorgon kl. 12 springer Eldorado provlopp på travbanan, ska bli kul att se hur han beter sig, då han e så jävla ivrig. Chrille och Jeff ska åka och kika, jag och Li ska med Jenny o Joel till Mariebad. Så nu e d dax att packa simväskorna innan natti. Kanske hinner i säng innan halv två.

Kommentarer
Postat av: camilla

Vart det GI myslin isåfall säger jag bara nam nam.
Hur gick det för Eldorado förresten?

2008-05-04 @ 11:59:36
Postat av: Tessa

Eldorado vart tvåa
=) han hade inte tagit i från hovarna, men de var rätt nöjda ändå. Det lär finnas dold kapacitet bara man kommer på alla trix med den hästen!

Japp GI müslin vart d, Chrilles favvo!

2008-05-04 @ 18:42:23
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0