Projektstart

Idag har jag börjat på ett av mina lovade projekt inför veckan: Lis säng. Jag tog hit de lösa delarna från mamma o pappa. Har slipat de redan hyvlade delarna lite så d inte finns risk för stickor. Nu återstår bara långsidorna till sängen. Sen ska allt vaxas med brunt trävax, torka och skruvas ihop på plats i Lis alkov.

Jag preparerade mig med snusnäsduk över skallen, munskydd, konstiga kläder och begav mig ner till snickeboa här nere i källaren. Slimaskinen yrade slipdamm och hade jag -0,8 på synen förut, så fick jag -1,8 efter allt satt sig på hornhinnan. Men jag gjorde det. Jag slipade alla delar jag hade hemma. Och fick ett 2 timmars träningspass på köpet. Fan vad svettig man blir, och vilken mjölksyra man kan få. Imorgon har jag nog träningsverk. Längtar tills den är klar.

image187

Nästa vecka är min projektvecka, och jag SKA få en massa gjort då, basta! Bl.a montera ihop vårt nya köksbord från IKEA, kaaanske köpa ny platt TV. Man ska ju va styrkelyftare för att få högre volym och göra kanalbyte på vår tv, vet inte hur många gånger Chrille har haft upp fjärkan o putsat med sinol, jag blir sluut, hahaha. Vägra köpa ny Tv. Men nu kanske, hoppas.

Kommentarer
Postat av: Lessa

Fan vad frän du ser ut, som om du är på operation!

2008-03-16 @ 07:42:56
Postat av: Mita

Ha ha, opererade du Chrilles arm själv????

2008-03-16 @ 07:51:36
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: Tessa

Ammen HAH HAH HAAA, operation, jeee antejgligen. Men kind of operation är det ju, fast i trä.

2008-03-16 @ 15:47:19
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

Chrille kör ju alla cikas tv apparater varje vinter/vår så jag är inte ens förvånad när han gör samma hemma.
Vad det med den bilden du blev Miss ? =)

2008-03-16 @ 17:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0