Kvällen

När kidsen snarka sött smet jag ner till snickeboa och slipade klart Lis sängdelar. Nu är de stickfria (hoppas jag), behöver dock trälim så jag kan limma fast en flisa som e lös (pappa hjälp!) Så nu ska jag börja vaxa dem snarast, jag är nog mer ivrig än Li att få dit den nya sängen. Hoppas den får rum!

Måsta ta Lis simglasögon för att inte täppa igen tårkanalerna med slipdamm. När jag kom upp igen var jag svettig och vet ni vad jag gjorde? Jag DUSCHADE! Hujedamej det var inte igår. Jag badar ju ALLTID badkar, för de är så förbenat kallt när vi inte har nåt duschdraperi. D gick iallafall att duscha och då vann jag ju lite tid såhär i kvällens tystnad.

Nu är det väl inte kväll längre, så jag ska nog inte titta på de 3 maskiner tvätt som ligger i soffan, utan gå med tunnelseende och borsta bort nattmoroten från gaddarna o släng mig i sängen.

Natti!

*****

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hur många kvällar har jag slocknat när jag nattat Dessi? Inte riktigt lika tider på dygnet...=)

2008-03-25 @ 07:30:47
Postat av: kussa sandy

Vad e det frågan om med din hygien? Hur kan du INTE hinna och duscha? Eller VILL du bara inga ?

2008-03-26 @ 22:01:40
URL: http://babychillie.webblogg.se
Postat av: Tessa

JAG FRYSER IHJÄL NÄR JAG DUSCHAR, VI HAR INGET DUSCHDRAPERI! Därför badar jag alltid badkar med kokhett vatten, så jag kan kliva ur och NJUTA av kylan istället.

2008-03-27 @ 11:11:03
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0