Jag är så lycklig!

Det här måste vara den bästa dagen på LÄÄÄÄNGE (förutom dåligt med sömn 6.00-8.30 TRÅNGT i sängen). Härlig morgon, steg upp med glad pruttnisse i tomt hus, käka frulle, Chrille kom hem från dagiset och tog över bollen. Jag fyllde bilen med KLÄDER och förde till Bettans. När jag kommer hem sover ett stycke Jeff, inga helt fel alls. Chrille drar på jobb, jag njuter av tystnaden (som stötvis avbryts av HUNGRIG bebis, som käkar i sömnen o sover vidare). Jag får en massa gjort på datan.

-Plötsligt ringer Victoria o tänker komma över, planerna på att lägga sig på soffan eller ta sig an massagekudden gick i stöpet. Men det kan jag göra när som helst, Victoria träffar man ungefär vartannat decennie, så det var ju å KUL att hon kom på besök.
-Strax efteråt dyker Malin upp och hämtar Michellingubben vår.
-Sen var det dags för första träningspasset på typ ett år. Promenerade till Avancia och gjorde såna där pilatesandetag som svägis brukar prata om (in genom nästan ut genom munnen), även fast d va mest avgaser o inte havbris så njöt jag i det här underbara vädret! Även pv hem från pumppasset strålade solen och jag kände mig såå avslappnad och nöjd.

Pratade med Malin i telefon, hon hade inte alls brådis hit med lilltjockisen. Så jag har sånt lugn i kroppen, Li pular på med sina bokmärken, Chrille tar en nap och jag måsta bara dela med mig av hur lite kan göra en så lycklig!

Kommentarer
Postat av: kussa sandy

Övrlycklig för din skull darling! Har själv märkt hur lite som kn göra en överlycklig nuförtiden. Som tex att gå och handla SJÄLV eller få stressa ner en halvtimmme och träna eller gå i duschen i lugn och ro osv... Du förtjänar den här dagen,,,,imorgon e det en ny igen ;)

2008-03-27 @ 18:23:08
Postat av: Petra

Det är sånt som kallas vardagslyx och det lever man på lääänge! Skönt för dej, å det är du värd som du sliter på!

2008-03-27 @ 19:59:05
Postat av: Tessa

Ooo ja, d där var jag värd ända in i tunntarmen! Känner d.

2008-03-27 @ 21:27:01
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: mia

u are worth it baby. Jag e san som blir skitglad nar jag ser faglar i vara trad o ater fagelmaten jag satt ut, att d kommer knoppar pa trad o buskar,att veta att sommaren fortfarande e kvar. Jag e helt enkelt glad pa varen ,punkt slut.

2008-03-27 @ 22:45:59
Postat av: Tessa

Ja våren och solen gör mig å helt nipprig! Annat e d med dårarna i sverige som skjuter mödrar med barn, jävla sicko´s!!

2008-03-27 @ 23:47:10
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Linda

vad härligt att hära =)

Lite fel klockslag fär att jag ska säga detsamma.

2008-03-28 @ 02:21:49
Postat av: Tessa

Jammen Linda då. Ja d va en mindre rolig tid att "måsta" va uppe.

2008-03-28 @ 21:51:36
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Linda

Hehe, jag är rätt van nu :P. Rätt mysigt när hon somnat om på bröstet iallafall.

Nu sängen

2008-03-29 @ 03:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0