Sova e gott men inte ryggbesvär

Idag sov jag till 11.15, o d va SKÖNT! Somnade med gott samvete om efter att jag varit upp o härjat med Li att fixa sig klar till dagiset, för hon och pappa hennes kom INTE överens denna morgon. Skulle nog ha sovit längre om jag inte tagit mig i kragen o väckt mig själv och Jeff, han skulle sova dygnet runt om han fick (som sin mor).

Igår fick jag tid till Hälsocentralen med rygghelvete. Den är ju helt slut, färdig för Ödanböle. Vissa gånger jag ska ha ur Jeff ur vaggan om mornarna så låser den sig och jag tror jag ska dö. Det har hänt att Chrille måst komma och lyfta upp honom och ibland har det även gått om jag stått på knä och föst upp honom i vår säng, det händer även att jag vaknar i sömnen när jag ska svänga på mig, av smärta, som om nån skulle slagit med hammare över en ryggkota.

"Läkarn" bände och böjde på mig och mina lemmar, det strålade inte ner i benen och det var ju bra. Så hon skrev ut 3 mediciner åt mig (värk+muskelavslappnande), och undrade ifall jag kunde ha amningsuppehåll så jag kunde äta de där pillren. Sjukt. Nejtack, så jag fick även panadol 1 grammare, som jag kan ta fast jag ammar (panadol är ju ungefär lika effektivt mot värk som samarin). Det andra knarket sparar jag tills jag slutat amma. Inga orkar jag med nå uppehåll, då lär man knappast gå tillbaka till amningen sen. Så värst lider jag inte. Hon mumla nåt om små diskbråck som läker på 3 månader. Jaja, det är väl diskbråck jag haft då i snart 15 år (jävla vikarie).

Adios

Kommentarer
Postat av: sanna

Stackare har du ett sånt där hel----? Ja ooo va gla man blir på endel "googeldoktorer"..En sån träffa vi sist,tack kan googla hemma själv efter ev sjukdomar..Hoppas d reder sig för dig,inte klagar du mycket iallafall då man ses,duktig du e:)=

2008-01-18 @ 07:54:43
Postat av: Camilla

amningsuppehåll då i 3 månader o börja på nytt när Jeff är 5-6 månader....alltså en läkare utan egna barn o som glömde att det man säger till en patient ska gå via hjärnan.
Det var ju absolut rätt tid att föreslå träning ..hör jag =)

2008-01-18 @ 09:27:22
Postat av: Tessa

Ja hon mena nog int att jag sku äta i 3 månader, men 2 veckor (till vad för nytta??), men det lockar nada. Haha, googledoktorer, rätt benämning där Sanna! Tror inte heller vikarien hade egna kids nej.

Jag har ju inte ont i vardagen när jag går, står och så, det är väl därför jag inte klagar, förtränger det när det är bra
=)

2008-01-18 @ 13:46:08
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Mita

Har just uppdaterat mig angående dina senaste dygn, fy h-lvete vilket kalasande!!!! Jag var tvungen att gå o. prata med en psykolog efter att ha sett bilder på förödelsen!! Ha ha ha, man får ju spunk när barnen fyller år men ändå ska man ha ett jäkla pådrag....Huvudsaken barnen är nöjda!
Hoppas inte ryggen din gått av medans Jeff hade ena tutten i munnen :)

2008-01-18 @ 19:51:07
Postat av: Tessa

Ryggen E av, vittu, går som en gammelfammo.

2008-01-18 @ 22:45:40
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0