Nyårsafton

Maten var utsökt, inget jag smakat på tidigare. Slurp slurp slurp. Lina är mästerkocken! De hade gjort så fint därhemma och det började vattnas i munnen tvärt man steg innanför dörren. Man hade ju laddat med minimalt med föda under dagen så man sku kunna håva in tre rätters. D gjorde jag oxå, efteråt kände jag att jag skulle kunnat äta ännu mer av varje rätt. Jag smög ner lite skumpa, lite cider och öl under kvällens och nattens timmar. Men bara såna mängder så jag kunde köra hem igen.

Det var Anna, Jens och vi som var med på middagen och så småfröknarna då förståss. Vid raketskjutartider dök det upp lite syskon till värdparet för att skåda mariehamns fyrverkerier från säker plats. Det såg rätt skumt ut, för man var lixom på högre mark än raketerna som sköts från torget, så man såg dem uppifrån på nåt vis, häftigt. Fast de var rätt små på sånt avstånd.

Jag tror bestämt att det var tjejernas kväll ikväll, för karlarna hade för en gångs skull kläderna på och var rätt lugna ännu när jag åkte hem, tjejerna tror jag inte skulle varit mycket svårövertalade att byta trosor med varann, eller sätta strumpbyxorna på huvet. Jag gav upp lite innan tre. Då var Li nedbäddad och sov som en klubbad säl, efter sitt personliga rekord i vakning. Hon skulle sova över! Chrille tyckte det var SÅ ROOLIT där (när tycker han inte det??!), så jag lämnade även han där och tog Jeffen med hem och mysa i lugn o ro. Li börjar tillfriskna och har inte fått någon panadol alls idag. Men är fortfarande hes och lite hostig. Hon har inte ont i halsen längre säger hon, men jag tror hon blir hemma en dag till från dagis.

image107

Flickorna hade fått eget fint dukat bord, så jag höll på o börja lipa av förtjusning. Chrille höll sig inne med Jeff under tolvsnåret,  då vi andra var ute på Loikas JUMBO terass, så det var Li jag fick skåla med. Li och Natalie fick spraka isfacklor och sprakstickor, vilket var en höjdare.

Satan vad jag är stolt över mig själv som har varit NYKTER! Jag har även gått med tunnelseende mellan rummen här idag, men I can tell you att det rycker i fingrarna, en hel del jag skulle vilja rycka i.

En råddig start på 2008 kan ge resultat för mitt nyårslöfte! Hoppas nyåret skålades in ordentligt för alla. Kramis och god fortsättning.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Låter ju som en toppenstart på nyåret!
Kom o hälsa på nån dag, vi har fått så fint i hallen! :)

2008-01-02 @ 08:39:40
Postat av: Camilla

Oj vad fint det ser ut =)

2008-01-02 @ 09:57:03
Postat av: Mita

Oj, så tjusigt småttisarna oxå hade! God fortsättning på dig!

2008-01-02 @ 11:07:12
Postat av: kussa Sandy, Robbe och lillan

Oj, vad mysigt ni verkar haft. Kan garantera att Robbe sku ha velat stanna han oxå om vi vart där.. Dryckesbromsen verkar ha blivit lite slö med åren. Vilken tur att Li var där på morgonen för att "kramas " lite med pappan då...hihihihih....

2008-01-02 @ 12:21:06
Postat av: Tessa

Ja det var verkligen TUR att han fick vakna med dottern sin, som har fått dygnsrytmen lite rubbad i jul, hon sov till elva, vilket oxå var tur, då de tydligen hade hållit på till 7.

2008-01-02 @ 12:56:26
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0