På Akuten läser man Se & Hör

Jeff envisas ju med att bli smittad av alla molekyler som rör sig i luften. Nu har han varit extremt hosig, haft konstiga, tunga andningar och snoren har runnit i en par dagar. Idag hade han inte bara stegring längre utan, närmare 39 grader. Så jag ringde akuten (där händer det grejer, HC e ett snigelbo). De sa att vi kunde komma in.

Vi fick komma till ett rum direkt och snygg läkare fick vi (herregud, man börjar bli gammal när läkarna när yngre än en själv och man börjar tvivla om det är en pryo man fått). Jeff fick spira igen som sist, och kortison att dricka som skulle svälla av andningsvägarna, och varje gång han precis somnat kom de igen och skulle peta han i näsan eller ta blodprov, han vart lite suuur. Jag kände mig som en jag-kommer-till-sjukan-vid-första-bästa-orsak-morsa när jag för tredje gången på 2 månader och andra gången på 4 dagar, stötte på läkaren (ung brud, säkert yngre än mig hon med) som var där i tisdags då vi var där o limmade Li. 

Snygga läkarn fick ska-du-kväva-ungen-min, när han kom in i rummet och Jeff låg och sov med trasan knölad över plytet. Sköterskan från labben skrattade och undrade "om d sku va sådär" och likaså biträdet som kom in och gav mig en överlopps mat, flinade åt honom när han låg o snarkade under en fläckig sur spytrasa.

image165
Här får han spira, nu andas han mycket lättare, spiran och kortisonet verkar upp emot 24 timmar, så sen ska väl viruset lättat. Fast pigg o glad är han trots att han låter som en proppfull dammsugare. Gulle liten. Jag VÄGRAR få ett barn som det ska rännas till sjukan med, det ha ju börjat bra...grr.

Medans jag väntade i det vita rummet (3 timmar totalt) bläddrade jag igenom en par skvallerblaskor. De är ju för komiska, på ena uppslaget fläks en fet gul text fram:

"Katie gravid -men inte med Tom! Vem är egentligen pappa till lilla Suri? Tom är livrädd för att Katie ska lämna honom. Han köper därför dagligen dyra presenter till henne".

Eller vad sägs om:

"Jennifer Aniston letar efter en avelshingst".

Vad som däremot är roligt är "våga vägra kameltå". Modeskaparen Marc Jacobs tål inte se sina alster skära in i intima kroppsdelar, så han ordnade ett demonstrationståg. Haha.

image166
Men asså SÄÄKERT försöker Tom Cruise köpa Katie...jag blir slut.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Men gulle då...jag får flashbacks när jag ser honom, gulle

2008-02-29 @ 19:04:36
Postat av: Tessa

jajust ja, du har ju sett honom mer än jag med slangar o grejer
=)
nu snarkar han som en stock på soffan o Li e med Chrille o tränar. Här e alltså LUGNT.

2008-02-29 @ 19:20:29
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Mita

Lille plutt, hoppas han mår bra nu!

2008-03-01 @ 10:14:23
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: syster

nåmmen lilla gulle..ujuj!

2008-03-04 @ 11:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0