Finns det gnällvaccin?

Dagen började underbart med Mariebad besök med Li, hennes 3 ålandskusiner och 2 kusiner från Borgå som är här på besök. Härliga svägis tog under tiden Jeff på en långpromenad. Det var underbart att få flera timmar för sig själv med Li. Se hennes framsteg i simningen, prata, gosa och leka. Hon delade även med sig av sin mamma till kusin Samuel som var med och stojade.

Vid middagstid var det kört -igen. Fick nästan deja vu från igår. Li börjar gnälla på maten, Jeff är dödstrött och gallskriker av jag-är-trött-men-kan-inte-sova-syndromet, mitt blodsocker är på minus och så oxå nerverna. Eftersom vi hade rätt sen fika idag med nybakta mockarutor och kladdkaka så gav jag Li ett val:

vill du äta lite nu, eller väntar du ett tag och äter mycket sen?

Hon valde äta lite och nu. Men jag hann bara sätta fram tallriken med maten åt henne så vart det gnäll om varför hon fått för lite grynost!?!?!?! Tessa fick i nerverna och bar upp henne gapandes till övrevåningen i svägis o Cajs sovrum och stängde dörren. Och eftersom Jeff var i sitt esse fick han hålla henne sällskap där han med. Konstigt nog vart båda två tysta av att bli instängda där.

När mina nerver stärkts av lite mat och ro gick jag upp för att titta till mina schimpansungar. Li satt glatt med sina stora kusiner och Jeff låg och sov i sin bilstol, som stora kusinerna fått att sova. Ja de är nog bra de där tonåringarna! Li vart utan middag. Men verkade inte bekymrad över d sen när aggressionen lagt sig, och accepterade även att hon inte var värd varken kladdkaka eller mockaruta trots att kusinerna smulade och var bruna runt mun.

Vad vore livet utan hjälpsamma människor!?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, fy fan vad skönt att det finns dörrar! Och att det finns hjälp. Man räcker ju inte till alla gånger, speciellt inte till två gaplappar :)
puss

2008-02-20 @ 06:53:33
Postat av: Camilla

Ja denna vecka har vi ju verkligen varit kollektiv familjen på 12pers =)

2008-02-20 @ 07:33:04
Postat av: Tessa

Ja herregud, tänk Camilla, det finns såna som skaffat såna stora familjer med VILJA. Dom kan inte vara kloka på en fläck! Du är ju förståss inte heller klok som tar din an 5 ungars projekt frivilligt, eller rättare sagt 7. Shit du är en robot!

2008-02-20 @ 09:45:24
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Mita

Jag känner igen det där gnällandet. Senast igår åkte vi hem snabbare från Stellas kalas än det var tänkt för att min stora tjej bara bråka å nojsa!
Gud va man kan få tuppjuck på detta eviga NOJS ibland!
Meja var mest bekymrad över att jag inte ens drack upp allt mitt kaffe innan vi drog....suck....

2008-02-20 @ 12:12:26
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: mamma

hmmmmmmmmmmmm
tycker du nojsar å grinar å perklar illa över
nåt(t)
mest hela tiden ??

FLIN
Mamma

2008-02-20 @ 19:01:24
URL: http://lancy.webblog.se
Postat av: CHRIS

Jag menar då givetvis MITA!!!!

2008-02-20 @ 19:02:26
URL: http://lancy.webblog.se
Postat av: Tessa

Garv, knaka bra i huvet innan jag fatta att d va du. För min mamma hittar inte så långt som till kommentarerna, och ännu mer överkurs skulle det vara ifall hon SKREV nåt här oxå
=)

2008-02-20 @ 23:53:21
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Tessa

Skönt att höra Mita att det finns fler småbruttor som tar till sin sämre sida mellan varven
=)

2008-02-20 @ 23:54:03
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: CHRIS

Ja man undrar vem dom brås på när dom är som värst..
Överkurs *ASG*

Ckris

2008-02-21 @ 09:26:41
URL: http://lancy.webblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0