Svägisar e bra å ha!

Herregud att d kan ta över en timme från att man sagt till svägis i tlfn "jammen jag kommer över nu, snart". Jag har så förbaskat svårt med tidsuppfattning. Då sku Jeff käka lunch (morot- o äppelmos), åka via Minimarket och köpa världens godaste getostsallad från Café Bönan och till Emmaus o kasta ev en påse, men först så skulle jag "bara" packa ihop 2 plagg som jag sålt på nätet och skulle kasta i brevlådan, det kunde jag ju glömma, för när han hade käkat fick han psykbryt o jag kunde inte inte koncentrera mig på NÅT.

D vart ena plagget inpackat fort som fan, sen försökte jag tänka vad jag skulle ha med mig (Jeff skulle bli hos svägis) tur för Jeff att jag fick med mig hans alla matvaror, själv kom jag  iförd tröja till Krokens, jackan hade jag glömt i svettens tecken. Nåja, gick ju bra, d va ju inte så kallt ute.

Jag fick åka SJÄLV och handla till svampen. Det resulterade ju i ett harmoniskt sölande, jag stod 10 minuter vid barnmatshyllan och kikade in alla grötsorter. Finns int så stort utbud i stan. Sen for jag hem o packade ur, via Bettans o tömde mitt bord, en minut innan mitt pumppass startade satt jag mig i bilen, hann inte ens ta pengarna för allt jag sålt  =) d kan ja göra i morgon. När jag väl kom till Avancia gick min klocka lite fel 3 minuter kvar! Bra att veta. Efter pumpen raka spåret till Krokens på middag. Hur bra kan man ha det!? Har liiite att ge igen till hon där Linderskan.

"Camilla är en av de bästa människor som vandrar på denna jord", har sagts av hennes egen bror/min sambo. Och jag instämmer. Camilla du e ju helt underbar!

(Vet du Camilla, det är flera som nämnt att dom e avis för att jag e så tajt med min svägis, o för att hon e så bra o snäll!)

Kommentarer
Postat av: kussa sandy

JAG e avis Tessa... Camilla e great!!!!! När e hennes "fik" öppet?? Jag Har ju bara varit dit då det var midsommaröppet;)

2008-04-03 @ 22:06:12
Postat av: Anonym

JAG e avis Tessa... Camilla e great!!!!! När e hennes "fik" öppet?? Jag Har ju bara varit dit då det var midsommaröppet;)

2008-04-03 @ 22:07:22
Postat av: Tessa

Fiket är öppet alla dagar! Det är det bästa fiket, som inkluderar barnvakt oxå...men jag börjar tycka synd om biträdet när hon idag hade måsta mata hungrig bebis då Cikadas telefon ringde samtidigt och hon skulle ta emot nå bokningar, sen skulle d lagas middag till 8 pers, och vad gör jag då? Handlar! Shit, hon hatar inga o ta sig vatten över huvudet!

2008-04-03 @ 22:49:54
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

Oj så där mycket smicker gör mig närmast tårögd..=)
Förresten var det faktist 10 talrikar som dukades fram o användes =)
Fast då njuter jag som mest m full fart o fullt m folk runt mig. =)
o Sandra du/ni är också välkommen bara du/ni inte är dammallergiker =)

2008-04-04 @ 13:14:49
Postat av: Mita

Hon verkar FAKTISKT vara riktigt bra att ha o. göras med! Det är härligt att ha underbara människor runt om sig!!!!

2008-04-04 @ 14:03:40
URL: http://mita.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0