Gravvainfo

Igår hade 36 veckor passerat, så jag är nu inne i vecka 37. Han får alltså komma ut NÄR han vill nu  =)  Inatt har jag haft riktigt svårt att hitta en ställning att sova i, ryggfan. Efter åtminstone en timmes snurrande och provandes i alla möjliga ställningar kastade jag på ett skitstort Tiger Balm plåster (ej rekommenderade för gravida dock, men vafan gör man?) och somnade som en stock.

image83

Mår bra annars. Har börjat vagga lite pga bäckensmärtor, speciellt när jag stiger upp från t.ex soffan så kommer det några anksteg, men sen går d bra. Inga vätskeansamlingar heller, tjofaderittan. Halsbrännan visar sig lite nu och då (blir d bättre med rädisor?) men Rennie ligger i skåpet och hjälper gärna till.

Hade ju tänkt åka till Sverige en sväng nu när jag blitt mammaledig, men det tyckte minsann inte svägis att jag skulle ge mig in på. Så jag får väl skita i´t då  =)  Har ju ingen aning om vad det är för tidsgräns för d. Borde ju ringa och höra.
____________________________________

Vikten och omfånget vet jag inte riktigt.

Men typ:
69/70 kg - 98/99 cm

____________________________________


Kommentarer
Postat av: Camilla

Det är ju bara för ditt bästa min kära vän.. vi får väl fara o strosa flera gånger till Mattssons typ =) samma sak yes sure!

2007-10-20 @ 12:11:44
Postat av: Tessa

Hahaha, ja vi får pendla dit oftare än en gång i kvartalet, så kanske jag blir mättad
=)
jag vet att du bara menar väl. Det är väl jag som är naiv, och skulle bergis börja krämpa om jag skulle vara på den västra sidan om Ålands hav.

2007-10-20 @ 12:16:03
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0