Nyårslöfte

Sista dagen för i år. Vi ska åter igen på delikat middag till Solberget, Loikas. Men vi skulle inte få komma förrän kl. sex, ingen hjälp behövdes alltså. Nehee, då får man väl fördriva tiden hemma då. Och jag övar på mitt nyårslöfte: 

sluta-tro-att städa-och-plocka-hela-tiden-hjälper.

Nu ska jag försöka acceptera de dagliga bomnedslagen, det är ju bara bombfritt någon timme ändå, och det är när när inte jag är hemma. Jag blir stressad och tokig av allt bråte som plötsligt är utspritt över heela lägenheten, dammråttorna som dyker upp timmen efter att man har dammsugit, sängen som blir smulig och oredig första dagen man har bytt till rent, spisen som är inoljad och sprättig trots att jag nyss fejat den glansig, köksbordet som aaaltid är flottigt, trots att jag torkade det när JAG var med och åt senast, int i fan tänker jag gå och torka efter andra iallafall.

Jag längtar tills det blir möjligt att operera den sortens brytningsfel som Chrille har på sina ögon. Att han oxå ser skiten och flotten när han inte bär sina läsbrillor, så man slipper PEKA och nåjsa på allt. Fast först och främst ska jag jobba på hur det är att leva i ett Hiroshima utan att försöka reparera. Andra klarar det ju å, varför skulle inte jag göra det?

GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!

********


Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, lycka till! Tyvärr tror jag det är omöjligt att låta bli skiten när man har så bra syn som du (??? ehm... säger man till nån som inte ser skyltarna på vägen när hon kör bil...).
Nåja, gott nytt år ialla fall!
Kramsi!

2007-12-31 @ 15:08:39
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Linda

Gott nytt år på dig med och ursäkta att jag var lite kort på apoteket. Tänkte du också var upptagen av en expedit =)

2007-12-31 @ 15:52:48
Postat av: Kim

Hej, mitt nyårslöfte blir förmodligen nåt liknande ditt. Hoppas ditt går bättre än mitt =)

Gott nytt år =)

2007-12-31 @ 22:27:38
URL: http://kimslyrics.blogspot.com
Postat av: Camilla

Mitt nyårslöfte i år igen är : Prioritera upp mig själv !
gick ju bra första halvan av året ifjol innan det sket sig grundligt...bättre lycka nu =)
Gott nytt år min vän!
ps.Hos oss fick gästerna stå för stor del av matlagning o planering, snacka om att känna sig som hemma i vår stor familj på 10 pers =)

2008-01-01 @ 11:18:01
Postat av: Tessa

Jenny: Men jag är ju närsynt, o då ser man varken skyltar eller rådjur, men däremot ALLT skit man inte vill se hemma.

Linda: Samma! Jag var upptagen och hade lite brådis, ingen fara asså
=)

Kim: LYCKA TILL! Jag går med tunnelseende från rum till rum idag.

Svägis: Ska nog oxå försöka prioritera mig själv lite mer, e ju värdelös på d, men jag ska försöka. Tack för tipset =)

Hahaha, rätt d, man ska låta sina gäster veta var diverse ingredienser och tallrikar finns, det blir så praktiskt i slutändan, speciellt om man ska va 10 pers.

Din bror kom inte med hem från Solberget inatt när jag och Jeff for hem vid tre, "JAG HAR JU SÅ ROLIGT". Li ville sova där så hon var redan nedbäddad o sov djupt. Han ringde kl. 12 idag, och TUR att Li är där och underhåller honom så han inte får tråkigt såhär dagen efter. *FLINAR NÖJT*

2008-01-01 @ 12:23:40
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: kussa sandy

Locade även jag att ta det lugnt på nyår och låta gästerna hjälpa till, så jag int sku bli helt slut...MEN NEJ!!! Höll på och putsa och feja hela tiden mellan varje rätt, så istället för att städa EN gång dagen efter, så städa jag FEM gånger helt i onödan...Jävla fyllon! Detta resulterade givetvis att jag för andra dan nu är i soffan ( skööööönt )

2008-01-02 @ 12:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0