Nästans klar!

Det enda som återstår innan jag är klar att ta jul är julklappsutdelningen (ja veeet, i sista laget, men bättre sent än inte alls). Har 4 st familjer att besöka för att dumpa en klapp eller två. Och så ska jag till faster på det årliga julkaffet då man träffar massa Helsingar + att vi borde jula lite hos svägis o co. Ska ringa o morgonjula i luren hennes imorgon, kanske lagar hon tomtegröt till lunch   :o)   önsketänkande?

Själva julafton firas vid Rökkas. Vi brukar äta rätt sent, så tomten kommer inte förrän halv åtta - åtta. O tomten brukar faktiskt lukta lite sprit, och så brukar "mobbo" Robban plötsligt försvinna när tomten kommer. Syster ligger på playan i Thailand, Cha-am. Här är ju ändå ingen vit jul, så man skulle ju kunna vara nån annanstans själv oxå.

Jag verkar va omtyckt för jag har fått en massa julklappar från olika håll. Blir inte ni nyfikna då ni får paket? Jag vill ju helst öppna med en gång, och tycker nog det är lika svårt att vänta som barnen tycker. Och det spelar ingen roll ifall det är till mig, Chrille, eller till nån av barnen, ÖPPNA FOORT!



      *            Hoppas
     * *          Ni alla får en
    *   *         RIKTIGT GOD JUL!
  *       *
*    II     *


************************************

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det är ju såklart vad jag också tänkt bjuda på. Tomtegröt!
Är inne på datan o kollar av lite kattor...inte till Cajs glädje...
hörs snart =)

2007-12-24 @ 08:32:31
Postat av: Tessa

Hittar ni nå kissor? Tack för gröten mitt i julstressen, d va ju brunch, en perfekt start på dagen!

2007-12-25 @ 13:12:15
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0