Gårdagen

Jag, Jeff och Li begav oss ner på stan för att träffa Loikas family. Det vart lite gungning i alkoparken, sen gick vi till Hesburger och tryckte i oss massa flott, och jag som inte är en hamburgermänniska njöööt, mmm va god den var den där "fiberrika kycklingburgaren", det låter sååå nyttigt, och jag veeet att det är skit, men det måste man äta ibland, need some variatíons. Till på det så maka jag i lite wienerbröd o kaffe.

Sen så skulle Li och Natalie leka lite i Sittkoffs lekhörna. De klättrade och tjoade, tills Natalie dök med huvet rakt ner i en av de där helikoptrarna eller vad det nog är. Lite lip så var det över, sen gav Lina ett mycket bra förslag - Li åka med Johan och Natalie hem till Solberget och leka en par timmar? Jeff, jag och hon gå på loppisar? JAA! Så blidde det. Vi besökte Grodan, där vart det amning i högsta fart, han vaknade lagom utanför, damen inne på Grodan måsta lasta av en stol åt mig där jag kunde sitta. Sen gick vi via MattAhl DYYYRT, billigare med nytt, Emmaus och sen skildes vi åt. Ett barn fattigare traskade jag hemåt i Esplanaden.

Tyst och skönt hemma var det för ovanlighetens skull. Ingen som "mammade" var femte minut, ingen  TV som stod och nåjsade. Bara datasuset och snuttandes från Jeffs tutt. Me in the cyberspace. Klockan sju hade fortfarande ingen sessa dykt upp, jag åkte till Marie på julglögg och lämnade lillisen hemma med C. Marie hade bakat bl.a glöggcheescake och marinerat oliver + en MASSA  annat gott, visste inte att hon var så duktig, himmelriket för ett ammande matvrak. Fick SMS från Loikas att Li inte ville hem. Så vi beslutade att jag åker och hämtar henne efter glöggen OCH ölen som jag vart bjuden på, bra för mjölkproduktionen.

Halv elva entrade jag Loikas grovköksdörr och fann de små busfröna i full fart. Jag tror de hade släpat fram ALLA Natalies grejer. De hade även badat bubbelpool med aaaalla små plastdjur de hittade, hahaha. Frågade Li om dom ätit :

-joo, potatis och köttbullar och så åt vi jättegott bröd till efterrätt.
-hmm, det var ju kvällmålet, ni åt ju glass till efterrätt, rättade Lina.

Under julen har vi inga hårda rutiner, det är lite lördag alla dagar, och sovtiderna har ändrats från 9.00-9.00 till 23-11. Skönt med sovmornar  =)  Märkte att Li var hes, men tänkte att de säkert tjoat och stojat lite mycket bara. Inatt vaknade hon och grät, yrade om att hon oxå vill ha välling, trots att hon inte druckit välling på snart 2 år. Hes någgi nittions. Men hon somnade fort om och kom lite över elva i "morse" och lät som en gammal LP-skiva. Nu mitt på dagen är det mycket bättre, hon är hes, men klagar inte över att det tar ont. Vad har drabbat denna familj? Snart är väl Chrille och jag sjuka oxå, Jeff är fortfarande snorig och det är inte alls kul med gnälliga sjuka barn. Li längtar till Nyårsafton som ska spenderas hos Loikas med "bomber" enligt Li. Får se hur frisk hon är.

Hoppas iallafall vi är friska den 21/1, för då har jag tagit mig vatten över huvudet och bokat flyg till Helsingfors. Ska till kusin Sandra i Borgå med båda kidsen, Chrille ska in för sin försenade axeloperation samma dag. Längtar att få komma bort, det var verkligen länge sen nu. Och så längtar jag tills alla e superfriska igen!


Kommentarer
Postat av: mia

jag sjalv skulle ha kunna skitit i alla julklappar som jag fatt om bara G skulle ha fatt varit frisk. Han e kry nu o e jattegullig o ler hela tiden. skoont. 3 veckor var han grinig. D e sant som dom sager-man vet ingenting om oro forran man har fatt barn.

2007-12-29 @ 20:00:50
Postat av: Tessa

Ja det är helt sjukt hur d stämmer, man kan inte veta hur det är att vara riktigt orolig förrän man är där själv. Tur att han e frisk nudå, Jeff e snorig ännu, och rätt krävande (FAAAMNIIIIG o MAAAMMMIIIIG) för tillfället, bara längtar tills han blir frisk.

O nu låter Li som om hon inte får luft mellan varven, studsar på sin hoppboll ena minuten och springer maraton mellan soffan och köket den andra. Tror den där 250 mg suppen tog bort ALLT och lite till -tillfälligt alltså. Så nu fick jag 125 mg av svägis, som jag tror är bättre dagtid, så hon inte tror hon är HELT frisk plötsligt
=)

2007-12-30 @ 16:22:57
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0