Tack gode G-d för att jag har en näsa

När jag traskade för att hämta Li till dagiset igår klippte en dam gräset på v.esplanadgatan. Jag vart zombiansk och var nära att gå dit och stänga av klipparen och vippa omkull den för att sedan sniffa på det nyklippta gräset blandat med bensinångor undertill. Jag andades djuuupt in, aaaah, fy fan vilken härlig doft! NYKLIPPT GRÄS!! Vad skulle jag göra utan min näsa?

Ingen dagisdag med strandväder.
Mindre nöjd över mitt kraftiga luktsinne var jag idag när vi gick till Lilla Holmen. Där var det STORA fågelblajor över hela gräset, man fick hitta en plätt mitt emellan dem. Och det kom oser från dem, bläh. Efter ett tag på stranden mötte vi Ulle och Fanny, kärt återseende mellan Li och Fanny. De har inte setts på hela sommaren och lite till på d. De lekte och plaskade i vattnet, rullade sig i sanden så sanden fastnade riktigt hårt i skalpen, glada för att få vara tillsammans igen. Men efter typ en timme eller två tog Li nacksving på Fanny i vattenbrynet. Det tyckte inte alls Fanny var lika roligt.

---------------------------------------------

Kommentarer på stranden:

-Oj NU börjar du VERKLIGEN bli stor!

-Herregud va stor du e!

-Å nu har du börjat få sådär härligt fin mage.

-Gu va jag saknar att va gravid när jag ser dig.


Vissa kommentarer är bättre än andra  =)   och alla har ju olika åsikter om graviditeter. Själv tycker jag att jag börjar bli otymplig, och när jag dessutom får sådär stelt i ryggen av att sitta så går man ju som en mumin när man nyss stigit upp, det gör ju ännu mer en att se ut att man ska föda imorgon. Annars går det fin fint, men som sagt, nu börjar jag känna mig höggravid, och till alla som undrar, det är 3 månader kvar ännu  =)
---------------------------------------------
Ikväll ska jag på kalas med kräftor till Jenny. Mums, ska se till att inte få i mig så mycket middag här vid fem, så är man lagom hungrig när de röda dukas fram. Alkoholfritt vin och alkoholfri öl har jag självklart med mig i packningen.

Kommentarer
Postat av: kussa sandy + lillan

Själv berättade jag på jobbet förra veckan. Barnena sa: jahaaaaa, nu förstår vi. Vi trodde bara att du hade fått lite sommarkilon och tappat formen lite...UNGJÄVLAR!!! Skall direkt ut och träna min lilla kula och jag,,,morr!! fåfänga e min värsta fiende just nu......

2007-08-15 @ 10:33:08
Postat av: Tessa

lillAN, du anar en utan snopp asså
=)
eller kanske de blir en av varje??
Fåfänga ska man inga bära på i ditt stadie...
=) få se hur fåfäng du är om 5 månader...hahahahaaa.

2007-08-15 @ 14:29:39
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0