Satan!

Onsdag morgon 09.45
Efter en sömnlös natt med sömn från kl 05.00-07.15 så fortsätter det såhär: Jag tar på mig skorna och tänker börja bege mig på jobb. Jeff är färdig, men jag hade ju tänkt att Chrille skulle föra honom. Men han sover konstigt nog fortfarande, han som brukar stiga upp tidigt. Nåja, han har väl sovit dåligt inatt, så vi låter honom sova. What the hell tänker jag, förskolan börjar kl 10, jag pedar "via" dagis med honom, jag hinner. Men fucking TJI fick jag när jag kommer dit 3 minuter innan 10 och där är tomt. "Ja just jaaa, säger Jeff, vi har ju på utflykt idag". Jag börjar koka, inte för att jag just kom på att Familia nog får öppna 10.15 idag, utan för att jag har varit med om detta förut. SATAN!

Jag ringer dagiset och de svarar och är i "skogen", vet ju precis var, för jag har fört dit honom samma tid förut. Jeff tycker att han vet var de är och att han nog hittar dit själv (mammas hjärta värker, gulle!) Upp me ungen på pakethållaren utan cykelhjälm och en liten jobbig taxjävel i ena handen, "håll i dig Jeffen nu kör vi!"

Jag cyklar på den där mjuka barkbanan, det går uppförs, svetten sprutar, jag är arg, men jag vet inte på vem. CHRILLE! Det är Chrilles fel de här, varför tittar han inte på planeringskalendern när han för och hämtar Jeff till dagis?? Jeff sitter bak på, och tycker inte det är så farligt, fast han skulle gärna velat ha sin ryggsäck med varm oboy och macka med... stackare. Nåja, inget att lipa över.

Vi ser dagisbruttan Fredrika komma i möte, vi vevar mot varann, tjoff tjoff, puss o kram, hej då. Famous tar en skitpaus, jag vänder och cyklar mot jobbet. Famous springer fortare än jag cyklar, dårhund. Medans vi tävlar jag och dvärgtaxen så ringer jag upp Chrille, jag måste få ut det här. Det är fan inte mitt fel allt de här. Jag försöker behärska mig i telefon, Chrille gillar inte när man härjar och gnäller, därför försöker jag va lugn. Det går sådär. Han undrar vad jag vill få ut av samtalet och jag svarar att jag vill att han TITTAR PÅ PLANERINGSKALENDERN PÅ DAGIS VARJE MÅNDAG (för helvete!) Han ska "försöka" fick jag till svar. För jag tänker fan i mig inte ringa dit varje måndag och fråga ifall de har nåt speciellt planerat i veckan...nä d gör ja banne mig inte.

Så 10.15 öppnade Familia idag. Ingen verkar gått nöd för det. Dött som i graven var hela förmiddagen, skulle lika gärna kunnat öppna kl. 11. Allt lugnade ner sig och jag glömde bort min kaotiska färd till jobbet. Jag fick ett ärende till Chrille, så jag ringde upp honom. Tyckte han verkade himla kort i tonen....ja just ja! Jag hade ju ringt o "skällt" på honom, hahaha. Så kortsint är jag =) det är dock inte han, men nu är allt förbi, men jag hoppas VERKLIGEN han kommer ihåg att kolla kalendern i fortsättningen, snart börjar ju skrinning o grejjer. Förbannade krav, måsten och förväntningar det dyker upp överallt. Kan man inte bara klona sig lite. Lite mer än en månad kvar till Thailand. LÄNGTAR LITE LÄTT.


Kommentarer
Postat av: Petra

Vet hur det är... Själv är jag ju på jobb vid 7.30 men ändå har jag telefonen på larm varje dag när A ska stiga upp och när han måste till skolan, för jag är inte hundra på att pappan verkligen vaknar... Och läxor, aktiviteter och annat är det bara jag som har koll på annars skulle det inte bli nåt alls. Om jag kokar ibland? Så in i helvete! Så jag tyckte du var väldigt sansad... ;o) Pöss

Svar: Vet inte om ja ska skriva att det är "skönt att höra att flera känner igen sig" för det borde inte få vara såhär.

Kärringarna stressar ihjäl sig (psykiskt) medans den andre tar d då jävla lugnt o int spänner sig så mkt över att ungen glömde skrillorna till skolan. Själv får jag magsår av sympatiångest av att Jeff fick gå till skogsutflykten utan ryggsäck.
bianco

2013-11-14 @ 18:15:57
Postat av: Petra

Eller hur? Känns ju jäkla kul att A får dåligt betyg i ordning och ansvar för att han försovit sig så ofta när det är pappan som inte kommer upp i tid på morgonen... Morr... Magsår och stress är bara förnamnet!

Svar: :( ja vi borde betygsätta den andre partnern i ordning och ansvar ibland me. Inga stora stipendier skulle utdelas :)
bianco

2013-11-16 @ 11:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0