Hoppsan!

Dåligt med uppdateringar här ser jag -sorry. Men det känns som om man inte har nåt vettigt att skriva om och som om ingen läser. Händer inte så jävla mycket i mitt liv faktiskt, förutom Jobb och träning. Hinner inte umgås med folk. Jag är som mest aktiv om kvällarna mellan 21-00, det är då jag borde ha dejt med folk. Men alla är inte nattugglor som jag.
 
POLEDANCING
Avancia anordnar en kurs i poledancing för nybörjare. Vart ju duktigt sugen när jag läste att det fanns platser kvar. Kom hem med iver i blick och sa åt Chrille (i hopp om att han skulle svara att han kunde pröjsa kursen åt mig, för den kosta 200 euro)
 
"ASSÅ AVANCIA SKA HA POLEDANCING KURS SOM BÖRJAR I ÖVERMORGON!!"
 
Ja kan ju säga att ja inga fick d svaret jag hade tänkt mig. Utan han vänder sig om, med ännu ivrigare blick än vad jag hade
 
"VA FRÄÄNT! KAN DU ANMÄLA MIG?"
 
"Men va faaan, jag som hade tänkt fråga om du kunna sponsra MEJ", svarade jag.
 
Men jag anmälde oss båda, och i lördags var första tillfället. Jääävligt intressant, tungt och framför allt så blir man så fittans yr så man vill spy efteråt. Måst ta postafen innan nästa lektion, orka "stånga" böfärdig lixom. Idag var det "open pole", övning utan instruktör, skinnflådd o blåmärken -igen. Men jag kan klättra upp till taket på stången! O Chrille är faktiskt rätt duktig, trots att han är stel som ett järnspett. Ska ta bilder så ska ni få se oss =)

Kommentarer
Postat av: Petra

Grattis Jeffen! Och jag läser visst, fast jag kanske inte kommenterar hela tiden, så uppdatera oftare!!!

Häftigt med poledancing, väntar med spänning på nakenbilder... (för det tar väl inte länge innan ni har en egen stång i vardagsrummet..?) ;o)

Svar: Haha, nakenpole -aj satan! Men ingen omöjlighet med egen stång :D härligt att du läser!
bianco

2013-11-07 @ 16:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0