Grattis Jeff

Idag 06.11 fyller älskade busiga Jeffen 6 år. Han är så go, tacksam och känslosam (det sista måste komma från mig). Han tycker om att pyssla, leka med bilar, bygga lego och är väldans fascinerad av naturprogram och djur. Ofta har han på Animalplanet eller Discovery när man stiger upp om mornarna. 
 
Han är som 6 åring "proffs" (eget uttryck) på bl.a att simma, cykla, pussla och så kan han klockan! Nu är det väl knyta skorna som står på agendan. Han är också riktigt duktig på att hålla i sina pengar, han sparar varje cent han får från sina pantflaskor och andra "inkomster". Först skulle han spara till en egen hund, en dvärgpincher, som han skulle få köpa när han blev nio år. Men nu har han ångrat sig och tänker köpa ett "myrakvarium" i vår... och är det något billigt han skulle vilja ha, så säger man att han har råd för sina egna pengar, nä då blir han snååål =) får se vad han tänkt lägga sina besparingar på.
 
Och nästa höst går han i skolan !! Hjälp! Jag förstår folk som skaffar sladdbarn. Dock skulle jag aldrig palla nervmässigt, har fullt upp med de tre + hund jag lever med :) och så har jag ju systers Sigrid och kusins Wilde som ja kan låna. 
 
Jeff -älskade unge! ❤️
 

På bilden utför han en övning från "bodybalance" naken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0