Måndag - en bra dag

Häj!
'
PÅ JOBBET
Idag har jag jobbat 10-14. Vårens ytterkläder från DIDRIKSONS kom, så jag jobbade 14-16 oxå =) mycket snyggt, man dör lixom. Så nu har vi ÄNNU MER härliga kartonger i butiken. Men stå till tåls goda vänner som kommer på besök. Det tar tid att få grej på på en förkrympt 125 mvm full med kläder. Vi har även vårkläder från Reimas LASSIE. Bra priser till god kvalitet. Och förståss alla andra godbitar, Nova Star, Geggamoja, Minymo m.m. Vi har förresten ett jättefint sortiment med sommarkläder för 8-16 åringar. Bl.a skolavslutnings shorts/skjorta för killar. Vi har valt att ta in en del av de större kläderna från ett märke där vi får välja antalet själva, så det är inte många av varje, så den som köper är nästan garanterad att vara ensam i sin storlek om den. Sånt är kul tycker jag, att ha unika kläder, istället för samma som resten av bekantskapskretsen och klassen.
'
KL. 13.30
Då dök Li upp från skolan. Jag hade bokat klipptid åt henne på Heavenly Hair kl. 14. Så hon gjorde läxan och kilade till grannen o klippte sig, eller toppade kan man ju säga, för hon e så jävla snål på sin hårlängd så han tog vad som behövdes, o d va väl 1½ cm =) sen traskade hon till nån kompis. Duktiga Li.
'
'
16.10
Cyklade jag till dagiset för att hämta Jeff. Han fick åka på pakethållaren hem (utan hjälm), men vi cyklade försiktigt, och nu är ju cykelbanorna näst intill isfria oxå VÅÅÅR KOM! När vi kom hem konstaterade jag att det var dags att föra Jeffs OCH min cykel till cykeldoktorn. Min cykel har blåst omkull då vi varit bortresta, så den har legat fastfrusen i en snöhög, men kom fram när det var milt, sen frös det ju på igen. Men jag tog lite varmt vatten och smälte loss den. Så traskade jag och Jeff till Sportcenter med var sin cykel. Jeffs cykel har ventilerna slut både fram och bak. Herregu va gullig han var då han ledde den tröga punkade cykeln hela vägen till cykeldoktorn. Han fick ju lite smått nervfel efter 50 meter, men jag berättade för honom att så mycket mat som han ätit borde han nog klara det här bara han kämpar. Han kånkade vidare och när vi fått Sportcenter i sikte klingades ett: "Jag e SÅ himla stark, jag klara det!" Fysatan va söt.
'
'
17.20
Ringde hem Li med kompis, så kom de och åt rökt sik (tack pappa) med kokta potäter. Hungriga ungar äter. Chrille och jag drack lite kaffe efteråt. Jag, Tessa Helsing utan framförhållning, kom på kvart över sex, att man kanske sku träna lite idag. Så jag kollade Avancias träningsschema HIT 19.00, det har jag inte provat på. Lockade med mig Anki och vipps så stod man där o svettades skönt.
'
20.15
Lagde jag en så satans god omelett i TUPPERWARES omelettlåda. Fy fan vilken grej! Man fyller den med en par tre ägg och en skvätt mjölk om man vill, saltar pepprar lite o viftar ikring lite med gaffel. Sen strör man dit vad man vill, jag valde skinka, purjo och ost idag. Locket på o in i micron på ca 3 minuter, ut kommer världens fluffigaste och godaste omelett (fettsnål är den oxå)! KÖP DEN!!!
'
På kvällskvisten tappade jag upp ett nytt bad och satte i lite av min nya badkräm från LR, lyxigt lugnt o skönt. Läste ut min bok som jag hade med till Teneriffa, men som jag inte öppnade förrän på flyget hem, då sträckläste jag 3/4 av boken. Den verklighetsbaserade boken heter "SKADAD", riktigt sjukt äcklig och dramatisk. Jag satt en timme i badet och vart skrynklig, med balsam i håret. Sedan drog jag peeling över hela kroppen och en skön lotion efteråt med nåt linement liknande i, för hela kroppen blev sådär sval och eukalyptisk.
'
Nu är klockan tjugo i tolv och jag ska nog lägga mig i sängen o läsa en annan bok som jag bara har lite kvar på, för att varva ner. För datorn speedar upp en rejält av någon anledning.
'
Här kommer lite bilder från gårdagen på Slemmern.
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0