Det var den tisdagen

Imorse fann vi 2 påsar fiskfilé i postlådan. Tur att det är kallt ute, hade glömt att pappa skulle sätta dit dom. Stekte upp dem i smör, peppar o salt MUMMA!

Li var på dåligt humör: Ååå jag gillar int abborre.

Jeff var däremot glad idag: ÅÅÅ E D MOFFAS? Jag ääälskar sånt här!


Chrille har ingått nån slags deff-diet-träningsschema, så kylen är fullproppad med grönsaker o proteiner. Gott är det med en massa grönsaker, brysselkål, bladspenat, selleri, o proteiner kokta ägg, skinka, tonfisk, lax, kött. Inte igår man hade allt sånt i kylen på en gång.


Jag fick inspiration till att laga mat så jag gjorde en stor kastrull med svamprisotto med ost på avorioris som jag och Li ska äta till lunch imorron. Och svampstuvning, som man kan äta med sked om man vill. Vart kvällsmål för mig. Det är gott med svamp Anki!!. Tusen tack pappa som fyllt vår frys med svamp o aborrfiléer, men nu är det slut.... =)
Ingen bild att dela med mig idag. Natti

Kommentarer
Postat av: Marianne

Tänk om kylen här vore full med sånt också! Nä här är det bara jag som fyller kylen och då blir det mest bara skit. Gör om gör rätt lata jävla jag!

2012-01-04 @ 18:21:12
URL: http://mariannek80.wordpress.com
Postat av: Camilla

Det var super gott o trevligt när vi kom o våldgästa =)

2012-01-06 @ 09:39:11
Postat av: Tessa

Ja Camilla det händer ju inte alla dagar att NI äter HÄR, hahaha. Ja det var skitgott o mysigt, bortsett från mina huliganer till barn, AAARGH!



Marianne, man ska inte handla när man e hungrig iallafall, det har jag kommit fram till efter att det ALLTID ligger ostbågar, chips, kex o annat FLÄRR i kassen när man kommer hem. En kvällstur till butiken efter middan är bättre om man vill ha lite färggrant i kassen =)

2012-01-06 @ 13:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0