SATANS BLOGG APP!!!

JAG BÖRJAR TRÖTTNA DUKTIGT NU!
Hur satan ska jag få appen att funka igen?? Har inte gjort nånting, mitt i allt gick det bara inte att logga in. "försök igen" säger den bara. Man bara TRÖTTNAR på att ens försöka få igång den när inget funkar. Vet inte hur många gånger jag tagit bort appsatan från luren och laddat ner den på nytt. En miljon?!
Jag har även problem med layouten, det går inte att få radbrytning med mellanrum. När man slår returslag så blir det ändå bara ny rad, utan nytt stycke när man publicerar. SKIIIT kan man säga.
Första gången jag startar datan sen....maj? Juni kanske, näe juni var det nog. Nååågra uppdateringar som väntade. Så ni förstår att det är telefon jag använder att surfa på, inte laptopen. Kan jag inte blogga från luren, så blir det inte av. Jag vill ju. VILL VILL VILL. Men det gååår ju inga.
När jag för en gångs skull satte igång datan idag så förde jag även över alla mina bilder som jag hade i telefon. Det var 1253 objekt, dvs även filmklipp. Det gick inte bara i ett ögonblick kan jag säga, satt här tills jag fick ichias och artrosen börja värka. Men nu är telefon tom och datan lite trögare.
Ska tvätta nylle nu o sen wordfeuda lite. Imorgon jobb 10-18, lång dag. Men mycket att göra, trillar in kläder alla dar, tjuhuu.
Borde jag göra nåt åt nagellacket som jag satte dit på möhippan i början på juli? Nä, tänkte väl d.

Kommentarer
Postat av: Petra

Du e så skön! Se till å få appen till telefonen å fungera, jag saknar dina inlägg! Snart e Jeff som en snorboll på sina inlines också, vänta bara... ;o)

2012-08-24 @ 21:28:07
Postat av: Malin A.

Hahaha, skratt åt tånaglarna :D hippan var ju i juni! Måste va nåt rekord, otroligt bra lack som håller hela sommaren :)

2012-08-26 @ 23:10:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0