Li - min klippa

Vår "lilla" tjej är en riktig hjälpreda. Hon är faktiskt lite för hjälpande ibland. Till hennes nackdel. Hon vill så gärna mycket mer än hon hinner med och klarar av. Idag skulle jag stresslaga plättar till kvällsmål, innan jag skulle köra Li på redskapsgymnastik. Stekte i 2 pannor och hon tog hand om den ena, så duktig! Hon är en hejare på att steka upp fryst pyttipanna också. För att inte snacka om hur bra hon tar hand om sin lillebror när det kniper med barnvakt. Snart kan man nog lämna dom hemma själva o hon fixar middan o hela kittet ;)
Hon gillar skolan och är duktig och gör läxorna på eftis. Hon är så rar och omtänksam och tänker på alla i sin omgivning. Vill vara alla till lags (mammas gen?!)
*
Hon kan tycka att det är jobbigt efter en dag som denna t.ex. Först skolan 9-13. Eftis 13-16. Äta 17. Redskapsgymnastik 18-19.30. Sedan kvällsmål och i säng vid åtta/halv nie. Och så säger hon "jag har inte hunnit göra NÅNTING idag!" Ööööh...eller hur. Även där har mina kromosomer trängt in i hennes huvud och vill ha 30 timmar i dygnet istället för 24.
*
Nu tar jag natt, en lång dag imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0