Familia har flyttat

Totalt dubbelkaos råder här just nu, hahaha. Jag och Anki flyttade till f.d B.A.G.S (gamla Lolas) lilla lokal inatt. Började vid åtta igår kväll och for hem lite över fyra. Såååå slut. Vi har över hälften av alla varor kvar i gamla lokalen, men ska få lite mer organiserad kaos på det. Alla reaplagg som blev kvar, ligger huller om buller under nån plastfilm för de håller på o monterar ner taket och det dammar o råddas någe vettlöst =) tyckte aldrig att kläderna tog slut igår, så till slut så måsta vi hiva allt i en hög o trycka in det i nå hörn, hahaha.  Är det nåt ni behöver till reducerat pris, så säg kön/storlek och vilket sorts plagg så ser vi vad vi kan riva fram. Gäller ej vinterkläder.
Idag har det varit rätt mysigt och lugnt i vår lilla nya butik. Folk är häpna över att vi plötsligt är här, och inte ens haft stängt. Bra jobbat Anki & Tessa. Nu sitter man här med sömnbrist o räknar ner att klockan ska bli halv sex, så man kan gå hem o slänga sig på sängen. Chrille jobbade natt inatt, så jag måste skaffa barnvakt till natten då vi hade planer att jobba långt över midnatt. Li sov hos grannen, jag och Jeff hos mamma o pappa. Kom dit halv fem inatt, fick sömn lite över fem kanske, Jeff vaknar halv åtta, Li ringer halv nio, klockan ringde tio. Så några timmars hacksömn har man i baggaget. Så en liten tupplur kan man behöva  =)   Nu e ja trötter. O ikväll ska man hit igen och försöka organisera. Never ending work! Tur att det är kul mellan varven oxå.
Annars kan jag meddela att LOPPISEN BLEV SUCCÉ. Butiken var inte tom en gång frn 10-17, sedan var det en liten paus fram till halv sex, och så kom det några kvällsminglare. Vi slog stort försäljningsrekord sedan vi öppnade för ett år sedan och då hade vi bussit billiga priser. Folk hamstrade åt sig stora högar. Så visst minskade det lite på plaggen -skönt.
*
Såhär cool är jag inte idag:

Kommentarer
Postat av: Camilla

Va du orkar se bra ut =)

2011-09-26 @ 07:41:23
Postat av: Tessa

Puss VBS

2011-09-27 @ 00:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0