Sitter o VRÄÄKER

Idag har Bianco opererat bort de sista juvertumörerna och livmodern. Man steg upp 7.30, alltså normal människotid. Men eftersom jag är av någon annan ras, så sover jag gärna mycky mycky längre än så. Jag var lyyyte däckad här ikväll vid kvällsmålet. Så barna fick gröt o order om att ha "tysta kvällsmålet" för mamma måsta slänga sig på soffan en snabbis. De var såå duktiga och åt tyst o snällt. Jag, som låg på soffan o dreggla kom in i ryck-fasen, så jäla skönt. När jag ryckt färdigt så hörde jag hur Li låg uppe o läste nattisaga för Jeff. CUUUUTEEE!!! Snacka om att det har gått in -är man trött måste man få vila. Ungarna kommer ju ha men för livet med det här med vila, mamma vilar gärna 2 timmar på morgonen innan hon stiger upp o sen gärna en snabbis på kvällen oxå och då FÅR MAN INTE VÄCKA HENNE!!!
*
När jag nattat mina små lurjusar så var jag hungrig o vräkte i mig 12 skivor (½ pkt) Falu rågrut med smör och aromat, VITTOO VA FINT! Bjullar på en nyryckt falurågrutätande mama. Fint hår.
*
Nu iväg till BOUTIQE o rota fram lite varor som kunder önskar tills imorgon. Suger lite. Men ibland måst man. Hoppas Bianco klarar sig så länge. Hon vill varken äta eller dricka o hade just 3,1 i glukosvärde, tryckte in lite honung i mun på henne, så nu har hon iallafall över 4 (ska hållas mellan 4-8). Haodi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0