Ingen bild

Det har blitt besvärligt här på webblogg att publicera bild i ett inlägg. Går jättesmidigt från iphonen, men långsamt o hakar ofta upp sig. Men här från datan så är det inte lika enkelt som förut, en massa omvägar SUUUGIIT! O ska man ha kursiv, fet stil eller nån annan ändring så måste man skriva d i HTML koder. Är det jag som varit o meckat nåt i inställningarna???

Idag har jag jobbat 10-18. Hade lite assitans av Ulle, som var o kollade hur kassan funkade o dyl. Så får hon hoppa in ifall det krisar. Anki är sjukskriven nu, så det är jobbeli jobba för mig som gäller.

Korkad som man är så glömmer man ju alltid ta med nå ätbart till jobbet så blodsockret faller ner på minus mellan varven o hjärnan börjar strejka. orutinerat.

Idag kom jag hem kvart i sju, ringde hem då jag promenixade hemåt o förberedde barna på att de skulle klä sig för vi skulle åka till mommo o moffa o säga hej, för mobbo Robban var där. Dit en snabbis, via apoteket, eftersom Li har nåt i ögat. Hem o isäng. Båda somnade som klubbade sälar halv nio.

Själv lade jag mig på sängen för en powernap vid nio o kvicknade till halv tio då jag fick mess av Anki. Borde man inte bara gått o lagt sig?!?! Vilken idiot man e. Nämmen siddu Lis jultidningar har kommit idag så de skulle sorteras o räknas ihop, sen så hade jag glömt Lis vinteroverall som hon ska ha på sig imorgon då de ska o skrinna från skolan, så jag måsta åka till butiken o hämta den. O via Anki efter nå lampor som jag sålt på nätet, o förde dem till butiken. Select o köpa mjölk o ost(o ostbollar), hem o koppla Lis stereo som hon fick som förtjänst från jultidningarna. Vek tvätt, dammsög en snabbis, hällde upp ostbollarna, tänkte plocka i diskmaskin, men den var full med ren disk, så jag satte fast luckan igen och lät berget i hon bestå, duschade, mojsade på mig mjukisbrallor o t-shirt, kröp ner i sängen med ostbollarna o den sista skvätten coca cola från igår. O datan i famnen förstås. Nu MÅST jag gå o borsta tänderna. Sen natti. Ögona svider. Imorgon jobb 10-18 igen, och Li har klassträff kl. 18. Hoppas Chrille tar hand om d. Helvete vad jag hatar att alla dagar o kvällar är SMETADE hela tiden. Undra int på att man måst dra sig kanon när det nalkas helg o ledigt!!! Nattiii ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0