Idag var det fredag

Imorse så skulle jag för ovanlighetens skulle lämna Jeff till dagis. Vanligtvis går ju Chrille, men han hade jobbat natt och vart sen hem. Jag satte en mössa på mitt skitiga hår o hoppade i mjukisbrallorna. Jag skulle ju bara lämna Jeff. Fastnade ju en stund på dagisgården och plötsligt dök chefen upp med Sandra. Sen promenerade jag med henne till Familia, öppnade o gick in, fortfarande med skitigt hår o mössan på. Det kom varor, jag plockade upp dem, prismärkte och låtsades att jag inte var i arbete. Anki tog kunder. Fem i elva kom jag på att jag ju skulle till Arken och äta lunch med svärmor och hennes kära son. Av med mössan, fann en hårsnodd o virade upp kalufsen i en knocka, drog lite med klädrullen över kläderna och joggade sportigt ner till Arken. Åt och sällskapade en stund, tackade och travade mot stan.
Jag har varit lovad ett valfritt plagg från The Basement Store i Magazin, som julklapp, dags att välja tänkte jag (mitt i maj) när man ändå har tid. Så jag gick ner och hittade en cool, men lite ovanligt färggrann för att vara jag, ballongklänning från märket Desigual.
Mitt hår e fortfarande skitigt o uppsatt i knocka. Passar verkligen riktigt bra till den svindyra (gratis för mig) nya utstyrseln.
Sen hamnade jag konstigt nog på Familia igen och fortsatte arbeta iförd mjukisbrallor, fleecejacka o skitigt hår uppsatt i knocka. Plötsligt hade jag vant mig med det och stod plötsligt o fixade i butiken när en kund kommer in, jag ser ju själv ut som en kund men säger vant "hej hej". Han (svensk) tittar lite konstigt på mig o såg precis hur han tänkte "o vem fan e du". Nej herregud nu e d bra tyckte jag, så jag började packa ihop mig för att hämta Jeff från dagis, jag som bara skulle föra Jeff till dagis, yeah sure. Dit for den dagen, men den var rolig.

Kommentarer
Postat av: Mita

Bikinin och sandalerna va klockrena!!! Hon agerade modell för mig och farmor med Tinja som hjälpreda!!! Säger det igen....bikinin e såååå snygg =) Ringde Familia och meddelade Anki om att vår snälla farmor kommer in och betalar kalaset nu i dagarna, så ni vet....Thank´s!!!

2011-05-06 @ 22:19:22
Postat av: Mita

P.s Din klänning e oxå klockren!!! Snyggt!!!!

2011-05-06 @ 22:20:28
Postat av: Tessa

Taack Mita. Förstås har gullisarna modeshow, haha, cute. Kul att ni gillade skorna och bikinin, lovar att inte ta in fler ;)

2011-05-06 @ 23:22:59
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Mita

BRA, du måste looooova det!!! Gud va störd jag är!!! =)

2011-05-07 @ 08:48:05
Postat av: Tessa

Hahaha, men ja fattar hur du tänker =) loovar

2011-05-07 @ 23:52:55
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Du bara måste kolla in nya bloggen tessa, du kommer bli totalt nostalgisk av dej^^

2011-05-11 @ 20:45:13
URL: http://backtothenineties.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0