SÖNDA!

Barnen fick inga "leksaker" med sig till Thailand. Jeff har fått en grävmaskin som han kan ha på stranden och så har de fått var sin radiostyrd bil som vi hade tänkt ta med hem, Jeff har redan brytit av antennen till sin. Li "sparar" sin tills vi kommer hem, klokt. Det är så intressant att se hur kreativiteten utvecklas när inte allt finns dukat framför dem. Nu har de lekt med "blommis" och "Nycke" en par dagar, suddgummin (en blomma o en nyckelpiga) från Lis penal, de har dem i poolen och dyker efter, de leker karaktärer med dem o de vill ha dem med då vi går ut o äter. Li hittar på en massa med plastpåsar, snören, tomma flaskor. D bara flödar av fantasi, Jeff kör "ööön öööön" med stenarna här vid poolkanten. Nu har jag bunkrat med några moddastänger och småbilar till hemresan som får komma fram vid nödfall.


Här bygger Jeff torn med våra medhavda IKEA plastmuggar o fat. Vovvo e med o tvättas, eftersom den vart lite spyig igår.


Poolpaus med Lis Nintendo, de var lugna o sams nästan en timme efter att jag mutat med att de får godis sen. Mutor o hot, d e min grej d.


Pissbrådska, av med de blöta simpiarna o in o kissa. Jeff har ärvt Chrilles pissblåsa, en gång i halvtimmen ska den tömmas då han simmar. O d e paniiik varje gång.


De har fått microfoner med godis i, Li går o sjunger.


Sen kom regnbågen. Ungarna vart lyriska. De satt där ute en stund, plötsligt var det tyst...


...då hade de balanserat förbi alla grannars terasser för att leta reda på var regnbågen slutar. HJÄLP! Ett argt vrål från mamman som ekade mellan alla hus så kom de tillbakstrippandes.


Hej då Kata Lucky villa. Imorgon byter vi ut dig mot Kamala Dreams.

Kom just hem från 2 timmars marknadsbesök. Det är kul att strosa, men jag får nog lite i nerverna:

"helloo madaaam, where do you come froom?
FINLAND
"katso katso, hyvä hinta"
BUT I SPEAK SWEDISH
"Aaaa?! Why? Titta titta, mycket bra priser"

O varje gång får jag samma feeling, orkar lixom inte när de ska ha 1000 baht för ett par skor, o sen får man mitt i allt 3 par för 1900 om man vill. Men det är ändå skönt, mitt årliga besök på Karon Nightplaza, samma grejer, samma människor. Sku man haft bebis sku man ha förköpt sig, sjuuukt snygga skor!!! Nu måst ja packa lite, o gå o köpa mjölk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0