hämta väska

Häromdagen anlände en extra väska hit till Phuket, till grannstranden Karon Beach. Har sprungit över lite extra prylar här som måste med hem, så då tog bästa Rita med sig Ankis kappsäck när hon kom hit i måndags. Jag och Li åkte igår och plockade upp den. Med lokalbussen.


Långsam skruttig  men billig. Steg av på olokaliserade marker och måsta börja fråga oss fram  "Det gör ingenting att du frågar många var hotellet ligger, för dom vet inte att du frågat nån anna förut", sa Li. Nej just så är det, ja fråga på jag. Några hundra meter genom nån marknad o slingervägar innan vi kom fram klockrent. Man ska fråga.

P. v hem på jakt efter en tuk-tuk till vettigt pris. En principsak, de ska alltid försöka lura en. Första 350  baht ((CA 7 euro) FUCK OFF!



Att dom täcks. Tuk tuk chaffisarna sitter o dricker öl rakt framför ögonen på en  o dissar en för att man inte vill betala överpris. Vi fick en taxi med A/C för 200 baht, tog 3 minuter dit vi skulle, Kata Beach -själva stranden, för där var Jeff o Chrille.


Och tog ett nästans solnedgångsdopp. Jeffen dök bort sina simbrillor i de stora vågorna.


Avslutades med lite läsning med rödvin  =)  Bara så ni vet så tänker jag ALDRIG på att matcha ens underkläder. Har oftast svart (praktiskt), men reagerar inte ens ifall det är helt olika.


Och så kunde jag inte motstå att plåta denna ivriga vovve som väntade på att husse skulle komma så de kunde köra iväg. När husse kom så gick tassarna i trav och så satt han på vovven svarta simbrillor. Fy farao va cuti!


Och vår absoluta favorit rätt är nu Laab Gai. Kyckling med herbs. Fy fan va gott! varje dag, tröttnar ALDRIG.

Sitter på favvohaket Chooporn. Ungarna gick just o la sig i vår hyrbil som vi haft idag, Takaten kör, fast vi har ju bara en par hundra meter till hotellet, men de får ligga skönt i var sitt säte, så behöver vi int stressa hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0