jätteprickig

HäRRIguu hur Jeff ser ut. Han e totalt prickig hela han, massor i ansiktet också, det fick ju inte Li. Ser riktigt asigt ut.

"Jeff gå och titta dig i spegeln på dina prickar", sa Chrille imorse. Han bara svarar "men d tar int ont" och är oberörd. Nu har många av kopporna svällt och vätskefyllts, så kanske det blir en mindre rolig natt. Inatt vaknade han en gång och sa "aj de to ont", men så fick han lite potatismjöl på kopporna o somnade fint om o sprättade piggt ur sängen kl nie o börja strutta runt som om han fått i sig nå riktigt starka piller.

Efter lunch fick vi besök av Clemes klanen. De skulle på smittbesök. Fanny 6, Viggo 4, Ebba 2. Fanny var skeptisk och var inte alls sugen på att krama Jeff, däremot så fick Ebba en fin puss med förhoppningsvis massa bobbor i.

Vid två tiden var det jobbardax. Via Zic Zac o lämnade tillbaka 3 jeans av 4 som jag haft på prov, en tröja slank å med hem igår, men den måste jag strosa lite i först innan jag bestämmer mig, skiiitfiin. Och så slank jag in till Magique för att se om jag trillade över någon blåsa till julfesten imorgon. Är medbjuden från Dillen, gulligt av dem. Hittade en lång tunikaaktig tröja/klänning i grått, som ser lite rockig ut. Blir nog lite rockig imorgon tror jag. Med munsår o allt.

Nu har vi bara EN riddarborg kvar på Familia. Först till kvarn. 67 EUR ord. pris. Nu -60% = 26,80 EUR. Vi ska inte sälja sånt där, det är kvar från förra ägaren och nu ska de BORT!!!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Garv, ja det där påminner om flickornas vattisar för typ 100 år sen. Ellen var lite slak några dagar o tyckte nog att hon hade mycket prickar tills exakt 2 veckor senare när Dessi får det o är som en enda stor vattkoppa men! hur pigg som helst, får gå till dagmamma hela vägen då alla haft det där =)

Var till Mariebad idag o tänkte ja blir det Ålands epidemi om 2 veckor så vet vi vem som är skyldiga =)

Kram

2011-01-04 @ 22:02:02
Postat av: Tessa

haha jasså dom hade oxå så olika. Jeff ser verkligen för jävlig ut, men rustar på som bara den. Får se nu när det blir dagisdax.

2011-01-06 @ 13:12:59
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: UlleC

Och som ett brev på posten är nu han av det svagare könet prickigare än prickigast exakt 14 dagar senare!! Och han kan inte förstå varför han inte får komma med på simskola ikväll, gulle....

2011-01-18 @ 14:58:33
Postat av: Tessa

PERFEKT!!! =) Inga Ebba??

2011-01-18 @ 21:35:05
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0