Min lediga dag

Började dagen med brunch på Arken med svärmor och hennes son klockan 11  ;)  sen gick jag och Bianco ner på stan, hade en lång "att göra lista" med mig, jag började med påskfjädrar och tunna skinnhandskar. Påskfjädrar hittade jag direkt, skinnhandskarna hann jag inte leta desto mer. Jag fastnade lixom på Familia. Man ska inte gå in dit på sin lediga tid. Det är för roligt att släppa. Så jag vart där flera timmar innan jag måsta stressa o köpa målfärg till att måla påskägg o vidare till Jeffs dagis via Sonera o beställa en iphone.

Sen kom man ju då till dagiset mitt i tidsprick. Traskade hemåt, Jeffen cyklade i förväg och jag hann inte alls med. Hela vägen från dagis (vid Handelsläroverket) upp till Norragatan. Där satt han och väntade på sin cykel vid övergångsstället säkert 2 minuter, för jag var så långt efter. Sen gick vi över och han peda vidare till kyrkans övergångsställe. Lite hjärtat i halsgropen får man faktiskt, men han stannar. Han vill ha fart på och man måste jogga/springa för att hinna med. Man joggar inte mycket i sinnpaj o nya skor med (lite) klack. Gäller att lita på honom bara. han vet ju att vägar e farliga, men kommer det en grävmaskin så glömmer han kanske att titta framåt.

Hem o laga mat. Mätta 4 magar. O iväg o TRÄNA. Första gången sedan i början på december. Jag har 1½ par jeans som jag kan ha, resten är ligga-på-rygg-för-att-få-fast-dragkeden-småa. Men det börjar ta sig, på 2 veckor har jag gått ner 1 kg genom att tänka på vad jag sätter i mig o inte ens druckit nå alkhol har jag gjort heller. Nyttig Lisa.  Nu ska ja komma i jeansen.

På sena kvällskvisten tog jag och Anki en liten jogg till butiken för att hämta material till en annons. Sen hade vi lite möte här o kika på nätet. Nu e jag cp trött och tänker gå o lägga mig utan Desperate Housewifes avsnitt. Imorgon ska jag försöka hinna ge blod innan jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0