IFK simavslutning

I torsdags var det avslutning på Lis simskola. De hade lite uppvisning och märkesutdelning. Följande märken har Li tagit:

25 m
50 m
100 m
200 m
500 m
Talangmärket
med 30 poäng

Hon säger att hon kan ju simma nu så hon vill inte fortsätta i höst. Hon skulle vilja gå på redskapsgymnastik eller fri-idrott. Får se vad hösten ger.


Såhär glad blir man då man får 5 pins och ett tygmärke.


O här dimper de ner simledaren i bassängen med kläderna på  =)



O så va d Jeffs tur att hoppa. Skönt stuk.

Från 16.45-20.15 var vi på Mariebad, 3,5 timme, inkl. klädombyte och tvätt. Efter simavslutningen så stannade vi kvar och badade lite. Chrille måsta åka på jobb 18.15, så jag blev kvar med Li & Linn + de icke simkunniga Jeff & Tindra. Jeff vägrar ha puffar (för dom e för bebisar), Tindra tvingade jag korkar på, hon tycker hon kan simma själv, så de åkte av lite titt som tätt, så man måsta ha liiite koll. Li & Linn såg måsta man söka upp mellan varven, för de spexade på för sig själva och plötsligt kom de ut båda två på en gång ur rutschen! De äldsta barnen är inte alltid lydigast. Hmm.

Jeff simmade med huvudet ovan vattenytan en par meter, han hålls mest under, 5 meter dyk klarar han. Snart simmar han med för fulla muggar.


Kommentarer
Postat av: Carola

Jäklar anåda, 7 år och simmar så långt!! Otroligt duktigt!! Hälsa Li att hennes gamla dagistant tycker att hon är superduktig! :)

2011-05-03 @ 08:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0