"3 års kontrollen"

Nog för att Jeff fyllde 3 för ½ år sen, men jag är inte den som kommer mig för att boka tid så ofta. Är det telefonkö och jag tvingas lägga på, så tar det en månad innan jag provar ringa igen, och då ska man passa de där telefontiderna, och det är inte min grej. Men nu har han iallafall blitt mätt o vägd o fått TBE spruta, så han int gnäller sen när han tittar i sitt rådg.kort o ser att mamma slarvat med rådisbesöken. Fast d va ju över 1 vecka sen.

Vikt: 17,5 kg
Längd:  99,4 cm
TBE sprutan: ett 2 sekunders gnäll o aaaj, så vart han sur på vårdaren.

Han gick på tå, testade synen, ritade "hjul" som han kallade cirklarna. Minns att Li sa "ett O" när hon var på sin 3 års kontroll, man får kalla d vad man vill.

Sen for vi till Dillen så fick han välja en sak. Han valde nån grävmaskin i vanlig ordning med knappar o ljud.


Kommentarer
Postat av: Trollmamman Lowa

Kors, jag har helt glömt bort alla dessa besök till rådgiviningen. Nu dags att ta sig i kragen. Nu önskas förslag på vårjackor till hela patrasket. Har ni fått in något trevligt??

2011-04-02 @ 20:32:33
Postat av: Tessa

Ja det blir ju lite så, ett tecken på att ungarna e friska ;) ou ja nog ska vi hitta nåt till din lilla familj nog =) kanske vi kan göra en liten specialare o fara dit i lugn o ro när ungarna sover o butiken är stängd? Så får du ta hem på prov fast.

2011-04-02 @ 22:38:10
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0