O så va de taxen

B I A N C O  9 Å R
Tänk att hon snart är 9½ år, lilla Bianco. Som ännu kan busa som en valp ibland. Hon är klok o lydig, men har ack så dålig rygg. (Pappa ring Rauli o fixa d här nu inför jaktsäsongen  =)  hon har svårt för backar, upp- och nedför. I trappor går hon sakta, ett steg i taget, kan inte springa upp. Hon är med mig på jobbet ibland, ligger i lagret på en tovad filt 8 timmar, efter 5 timmar börjar hon sucka o ändra ställning (liggsår?) Hon har favvobenet tjurmuskel att tugga på ifall hon får tråkigt, och ibland så tycker hon det låter trevligt ute i butiken, då kikar hon fram o e hälsningssugen. Så duktig o harmonisk flicka.


Nybadad.
Gillar inte riktigt när hundarna börjar lukta "hund". Då måste de tvättas. "Bianco har glömt att gå ti frisörn". sa pappa idag. Har plockat henne själv nån gång, men jag får ju skavsår på fingrarna och måste dela upp det på flera dagar för att inte skinnflå fingrarna, så frisörn´ får en flarra konjak eller whiskey ibland + att han får jaga med henne när han vill. Bra deal  =)


Undra int på att de blir stock i röre ibland.

Imorgon ska hon med på jobb o sen på gårdsfest i Övernäs skola på kvällen. "Kacko" som Li sade som liten, o Jeffen har sagt "Jacko".


Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja gulle Bianco som är så värsta snäll o lydig o duktig. Tänker tex på när hon sov en natt isamma rum o säng som kaninen Rufus o den token hoppa Bianco på magen.

2010-09-24 @ 07:15:39
Postat av: Jenny

Men, HUR gullig?!

2010-09-24 @ 15:20:49
Postat av: Tessa

Hahaha, ja herregud. Bianco sov alltså i Dessis säng, MED 1 st kanin o 1 st katt. Hahaha. Bästa taxen!

2010-09-24 @ 19:24:42
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0